Zenidol Slovenija – krema za mikozo nohtov in stopal


BO ŠČITIL PRED GLIVICAMI VAS IN VAŠE LJUBLJENE!

– UČINKOVIT proti 350 vrstam povzročiteljev glivičnih okužb
– ODPRAVLJA vnetje, srbenje, vonj
– UNIČI patogen v 24 urah!
– ZAGOTOVLJENA ZAŠČITA pred ponovno okužbo

Naroči

Mnogi od nas smo navajeni redno hoditi v telovadnico, bazen ali druge športe. To vedno povezujemo z zdravim načinom življenja, zato mnogi niso pozorni na določena tveganja, ki se lahko pojavijo. Najprej so javne slačilnice ali površine okoli bazena vir okužbe z glivično okužbo. Nevarnost te težave je, da jo ima veliko ljudi že v zgodnji fazi asimptomatsko. Prvi alarmni klici se pojavijo po približno 10-14 dneh, včasih pa tudi po enem mesecu. Na kaj morate biti pozorni najprej:

 • Slab vonj iz stopal.
 • Nohti so spremenili barvo v rumeno, na površini so se pojavile bele lise.
 • Noht se je začel deformirati in spreminjati svojo obliko.
 • Pojavi se luščenje nohtne plošče.
 • Razpoke na koži stopala ali pete postanejo boleče.
 • Med prsti se pojavi srbenje ali pordelost.
 • Koža je nagnjena k luščenju.

Zenidol – cena, pregledi, kako deluje?

Kaj če se odkrijejo ti simptomi? Najprej jih ne morete prezreti. Čim prej se dogovorite za sestanek z dermatologom in opravite vse potrebne teste. Izkušeni zdravnik bo postavil natančno diagnozo in vam lahko predpisal pravo zdravljenje. Z upoštevanjem vseh priporočil strokovnjaka se lahko te občutljive težave veliko hitreje znebite.

Kako ozdraviti onihomikozo?

Sodobne možnosti medicine so v tej smeri znatno napredovale. Eno glavnih odkritij zadnjih let je Zenidol krema za mikozo nohtov in stopal. S to edinstveno in naravno formulo lahko glivične okužbe zdravimo doma. Krema vsebuje številne koristne rastlinske sestavine in vitamine, ki pomagajo v najkrajšem možnem času rešiti številne zdravstvene težave. Aktivne snovi te snovi ustavijo nadaljnje razmnoževanje nevarnih glivičnih spor in zavirajo njihovo aktivnost. Kozmetični izdelek je popolnoma varen za kožo, hkrati pa je neusmiljen pred plesnijo ali drugimi vrstami okužb. Kompleks je pokazal visoko učinkovitost uporabe tudi v primerih, ko gre za glive, ki so odporne na številne antibiotike in metode zdravljenja.

Zenidol protiglivična krema pozitivno vpliva na lokalno imunost, zmanjšuje tveganje za ponovno okužbo ali možne zaplete. Uporaba tega mazila pomaga hitro uničiti manifestacije okužbe na koži in nohtih ter obnoviti poškodovane celice. V primerjavi z drugimi analogi je izdelek veliko varnejši in učinkovitejši. Krema ne vsebuje kemikalij ali hormonov. To je popolnoma zeliščni izdelek, ki je opravil vsa potrebna klinična preskušanja in je dokazal svoje koristne lastnosti pri bolnikih z različnimi vrstami okužbe z onihomikozo.

Zenidol kako deluje:

 • Uniči strukturo glive.
 • Pospešuje zdravljenje.
 • deluje protibakterijsko.
 • Spodbuja regeneracijo poškodovanih tkiv.
 • Podpira lokalno imunost.
 • Pomaga pri zaščiti pred ponovitvijo mikoze.
 • Izboljša in zmehča trde plasti kože.
 • Nohtom vrne normalno strukturo in obliko.

Zenidol pregledi:

Z boksom se ukvarjam že več kot 15 let in šele pred kratkim sem se prvič srečal s problemom glivic na nohtih. Poskusila sem različne načine zdravljenja – moxibustion, laser, tablete. Vse je bilo neuporabno, dokler nisem rešil Zenidol naročiti. Ta krema se je izkazala za najboljšo, kar sem jih uporabljala. V samo nekaj tednih me je popolnoma razbremenil nelagodja.

To je najboljši izdelek za nego nohtov in stopal! Zelo sem vesel, da zdaj lahko dobite Zenidol kupiti v Sloveniji, ker sem nekoč prosil prijatelja, naj mi prinese to kremo iz drugih držav. V celoti ustreza navedenim uporabnim lastnostim! Prijetno so me presenetili tudi ugodni Zenidol cena.

Kot dermatolog moram svojim pacientom priporočiti le visokokakovostne in varne izdelke za zdravljenje onihomikoze. Trenutno je to orodje Zenidol za glivice na nogah. Zmogljiva in varna formula s širokim spektrom blagodejnih učinkov, ki daje pozitiven učinek že po prvi uporabi. V tem primeru mazilo ne povzroča odvisnosti ali odtegnitvenega sindroma.

Zenidol – kupiti, naročiti, dostava

Da bi razumeli Zenidol kako uporabljati, natančno preberite navodila v embalaži smetane. Samo za zunanjo uporabo.

Upoštevajte, da je zaradi previsokega povpraševanja dobava tega izdelka v lekarnah pri nas začasno ustavljena. Vsakdo pa lahko naroči Zenidol Slovenija z izpolnitvijo prijavnice na uradni spletni strani distributerja. Obiščite spletno mesto prodajalca in takoj naročite originalni izdelek.

Informacije na tej strani so zgolj informativne narave. Memberxxlis.com zavrača odgovornost glede varnosti ali učinkovitosti izdelka. Pred uporabo se posvetujte s strokovnjakom.

Naroči