Yin Yang Huo Max Gel Magyarország – pénisznövelő gél

Yin Yang Huo Max Gel 100% ELÉGEDETTSÉG, NULLA KOCKÁZAT

– A merevedett pénisz legalább 8 cm-rel nagyobbodott
– A hímvessző kerülete legalább 110%-kal növekedett
– Határozottan javult a szexuális kielégülés

Megrendelés

Mekkora a férfi pénisz normál mérete?

Mekkora pénisz mérete tekinthető normálisnak? Több mint 15 éve dolgozom urológusként, és nap mint nap kapok hasonló kérdéseket nem csak férfiaktól, hanem nőktől is. Mindenkit érdekel a férfi méret témája, ami szükséges a többszörös női orgazmushoz és mindkét partner teljes szexuális elégedettségéhez. Erre a kérdésre készülve egy érdekes cikkre bukkantam európai tudósoktól, akik a pénisz állítólagos megnagyobbításának lehetőségéről beszéltek különféle krémek és gélek használatával. Ez egy meglehetősen népszerű trend ma, amelyre az egész iparág épül. De azonnal szeretném figyelmeztetni, hogy nem minden eladott péniszbővítésre szolgáló gél és tabletta ugyanolyan hatásos. Ha ki akarja próbálni ezt a módszert, azt javaslom, hogy csak minőségi és biztonságos, jó hírnévvel és klinikai tanulmányokkal rendelkező termékeket használjon. Eddig csak Yin Yang Huo Max Gel pénisznövelő gél tudok ezek közül megnevezni.

Yin Yang Huo Max Gel – ár, vélemények, hogyan működik?

Hány centiméter garantálja egy nőnek az orgazmust szex közben? Élettani szempontból intenzív és több grammos méréshez a nőnek szüksége van a hüvelyen belüli G és A pontok aktív stimulálására. A G-pont a női hüvely felső falán található, és csak akkor stimulálódik, ha a partner pénisze elég vastag. Ami az A pontot illeti, a lehető legmélyebben kell elhelyezni, és a stimuláláshoz a pénisznek legalább 16 cm-esnek és a legszilárdabb állapotban kell lennie.

Egy felnőtt egészséges férfi péniszének átlagos optimális hossza 16-18 cm. Annak valószínűsége, hogy egy nő orgazmust kap szex közben egy ilyen partnerrel közel 95%. Minél kisebb a férfi szerv mérete, annál kevésbé valószínű, hogy egy nő maximális örömet szerez az ágyban. Például egy 14 cm-es pénisz csak az esetek 50%-ában, 13 cm-nél kisebb pedig csak 11%-ban képes orgazmust adni egy nőnek.

Mi a teendő, ha péniszed <14 cm?

Először is azt tanácsolom, hogy ne essen kétségbe. Nem vagy egyedül a problémáddal, és a világon férfiak millióinak hasonló fiziológiai rendellenességei vannak. Másodszor, nagyon fontos minden olyan lehetséges tényező kizárása, amely megzavarhatja a férfi szerv normális fejlődését. Azt tanácsolom, hogy fogyjon, növelje fizikai aktivitását, normalizálja étrendjét és növelje a szexuális együttlét gyakoriságát. Ez biztosítja a férfi szerv normális vérellátását, és gyakrabban ér el szilárd és stabil erekciót.

Másodszor, további ösztönzést kell adni a lágy szövetek növekedéséhez. Élettani szempontból a férfi szerv 30 év után is képes növekedni, ha megfelelő hatást fejtenek ki rá. Ha nem vesszük figyelembe a sebészeti beavatkozást (amit én mindig ellenzem), akkor marad a vákuumpumpák, a mechanikus töltőanyagok vagy a krémek, gélek hatása. A vákuumnagyítók ára túl magas lehet a gyártótól és a modelltől függően. Ezenkívül a vákuumnak való kitettséget legjobb szakemberek felügyelete mellett végezni, különben nagy a sérülés valószínűsége. De a krémek, gélek tényleg jó megoldást jelenthetnek.

Hadd mondjam el, hogyan működik, példaként a Yin Yang Huo Max Gel hogy növelje a libidót használatával.

Yin Yang Huo Max Gel – vásárlás, megrendelés, szállítás

Tehát felajánljuk, hogy használjunk színtelen, semleges aromájú gélt, amelyet közvetlenül a pénisz felületére viszünk fel. Miért csinálja? A Yin Yang Huo Max Gel Magyarország hivatalos forgalmazója szerint a cég által megalkotott termék különleges növényi eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek egyszerre több irányban is erőteljesen hatnak a férfi szervezetre.

Yin Yang Huo Max Gel hogyan működik:

  • A méret növelése. A nitrogén-monoxid felszabadulása a képlet aktív komponenseinek hatására a pénisz belsejében lévő erek kitágulásához vezet, és ez biztosítja a maximális vérrel való feltöltődést az erekció során.
  • A nemi érintkezés időtartamának növelése. Egyre tovább és tovább bírhatod a hálószobában, ha úgy döntesz, Yin Yang Huo Max Gel megrendelés. A termék egyértelműen felülmúlja az analógokat, mert magabiztosan szabályozza az ejakulációt és segít megszabadulni a korai magömléstől.
  • A pénisz vastagságának növelése. A vákuummal vagy a hosszabbítókkal ellentétben a gél nemcsak a pénisz hosszát, hanem vastagságát is növeli. Ily módon lehetőséget kap a női hüvelyben lévő G-pont stimulálására, és növeli az orgazmus esélyét.
  • A spermium minősége. A Yin Yang Huo Max Gel hogy növelje a pénisz méretét használatával serkenti a szabad tesztoszteron szintézisét, amely fontos hormon a kiváló minőségű spermiumok termeléséhez. Ez lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű spermát erőteljes nyomással, pornószínészekhez hasonlóan távolítson el.

Gyakran Ismételt Kérdések:

Yin Yang Huo Max Gel hogyan kell használni?

Nagyon egyszerű: vigye fel a gélt, és várja meg, amíg felszívódik. Akkor élvezd az eredményeket!

Mennyibe kerül?

Yin Yang Huo Max Gel ár olcsóbb, mint számos analóg.

Biztonságos?

A Yin Yang Huo Max Gel vélemények és a klinikai vizsgálatok eredményeinek elemzése után megerősíthetem a termék magas hatékonyságát és biztonságosságát.

Hol lehet kapni az eredeti krémet?

Yin Yang Huo Max Gel vásárolni Magyarországon vásárolhat a hivatalos webhelyen keresztül.

Megrendelés