XTactical Drone Magyarország – kompakt drón a légi fényképezéshez

Nézd szélesebben

– Tökéletes drón kezdőknek, mivel kezelése nagyon egyszerű.
– A szakemberek nagyra értékelik az intuitív felületet.
– Az akkumulátor 30 percig tart.
– Repülési távolság 1 km-ig.

Megrendelés

A drónok évről évre egyre megfizethetőbb és népszerűbb eszközökké válnak, amelyek szinte minden modern embernél megvannak. A pilóta nélküli légi járművek sokféle feladatra képesek. Régóta nem csak gyerekjátékok. Manapság a drónokat számos tevékenységi területen használják: reklámozásban, videoklipekben vagy blogok készítésében, egyéb feladatokban.

Milyen előnyei vannak a drónoknak? Könnyűek, különböző repülési módokkal rendelkeznek, és különböző típusú fényképezőgépekkel vannak felszerelve fényképek és videók készítéséhez. Az egyik fő hátrány a magas költség. A drón professzionális modellje legalább 1500 euróba kerül, ami túl magas költség, ha nem tervezi pénzkeresésre használni.

Az optimális modell kiválasztásakor a kezdőnek több fontos szempontra kell figyelnie. Először is a beruházás célszerűsége a tervezett alkalmazási területekhez viszonyítva. Egy kezdő tapasztalatlan kezében a drón könnyen leeshet, ütközhet egy akadályral, vagy egyszerűen elrepül ismeretlen irányba. Ebben az esetben a tulajdonos nagy összeget veszít. A szakértők javasolják az alapkészségek megszerzését és az olcsóbb modelleken való repülés megtanulását. Ma a XTactical Drone kompakt drón a légi fényképezéshez akarunk beszélni, amely sok szakértő szerint ideális megoldás az első használatra.

XTactical Drone – ár, vélemények, hogyan működik?

A XTactical Drone drón kezdőknek az olcsó kompakt modellek szegmensébe tartozik, beépített kamerával és számos hasznos funkcióval ellátva. Ezeknek a modelleknek számos előnye van a nagy szakmai társaikkal szemben. Bontjuk le őket azonnal:

  • Könnyűsége miatt a Tactical Drone PRO drón beépített kamerával nehezebb feltörni. Még ha nagy magasságból esik is, az egyetlen lehetséges kár a propellerek törése lehet, de mindig cserélhetők.
  • Nem kell sok szabad hely a repüléshez. Ez akkor fontos, ha egy nagyvárosban fog repülni, ahol sok épület és egyéb akadály áll fenn.
  • XTactical Drone ár többször olcsóbb, mint a piacon népszerű drónmodellek ára. Még akkor is, ha sikerül elveszítenie vagy megtörnie, ez nem jelent komoly csapást a családi költségvetésre.
  • A kompakt méret lehetővé teszi, hogy ezt az eszközt magával vigye nyaralásra vagy egy városon kívüli kirándulásra.

XTactical Drone hogyan működik?

Kiváló minőségű, Full-HD videofelvétellel rendelkező kamerával felszerelve a drón segít abban, hogy jó képeket készítsen, vagy teljes videoklipeket rögzítsen, anélkül, hogy bármilyen tapasztalatot vagy képességet kínálna ebben a szakmában. A készülék beépített stabilizáló és lebegő rendszerekkel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a fényképezőgép remegésétől, ha légi fényképeket készít. A távirányítónak és a kényelmes gomboknak köszönhetően még egy kisgyerek is percek alatt megtanulja repülni ezt a drónt.

Az alacsony költségek ellenére a modell jó műszaki jellemzőkkel rendelkezik. A repülési idő egyetlen töltéssel meghaladja a 30 percet, ami jó mutató. Csatlakoztathatja okostelefonját a drónhoz, és irányíthatja vagy fogadhatja a képet közvetlenül a mobileszköz képernyőjén.

Kik számára ideális ez a lehetőség:

  • Kezdőknek, akik először szeretnének megismerkedni az ilyen típusú technikával.
  • Gyerekek, akik drónozni akarnak.
  • Aktív emberek, akik nyaralás vagy utazás közben szeretnék megörökíteni életük legjobb pillanatait.
  • Azok számára, akik úgy döntöttek, hogy bloggerek lesznek, és új ötleteket keresnek a minőségi tartalom létrehozására.

Tactical Drone PRO – vásárlás, megrendelés, szállítás

XTactical Drone hogyan kell használni? Csatlakoztassa a készüléket mobiltelefonhoz vagy távirányítóhoz. Használja az utasításokban található tippeket, hogy saját maga irányítsa a drónját, vagy válassza ki az elérhető fényképezési módok egyikét. Jó szórakozást, jó képeket és videoklipeket készíthet.

XTactical Drone vélemények:

Régóta keresek egy olcsó drónot, hogy megtanuljak repülni. Barátom tanácsára úgy döntöttem, hogy XTactical Drone megrendelés. A modellt nemcsak költsége, de képességei is kellemesen meglepte. A 720p képminőség elegendő amatőr használatra. A videó tiszta és jól stabilizált. Mindenképpen érdemes ezt a modellt választani, ha olyan új vagy, mint én.

Úgy döntöttem, hogy a férjemnek születésnapi ajándékot adok. Hosszú ideig álmodott egy drónról, de nem volt lehetőségem drága professzionális verziót venni neki. Aztán úgy döntöttem, hogy XTactical Drone vásárolni Magyarországon. A férj nagyon boldog volt! Szerinte ez a legjobb ajándék életében. Örülök, hogy tetszeni tudnék neki.

Jó lehetőség, főleg, hogy mennyibe kerül. Ezt a modellt választottam, mert szükségem volt egy mini drónra otthoni használatra. Nagyon simán és jól repül, ropogósan. Eleinte többször is sikertelenül estem az aszfaltra, de nem sikerült.

Aki XTactical Drone Magyarország szeretne vásárolni, megteheti a hivatalos weboldalon található online alkalmazás segítségével.