XTactical Drone Hrvatska – kompaktni dron za snimanje iz zraka

Sve više i više

– Vrhunska kvaliteta slike
– Snimanje kao u filmu
– Duže u letu
– Siguran let
– Udaljenost nije smetnja

Narudžba

Dronovi svake godine postaju sve pristupačniji i popularniji uređaji koje ima gotovo svaka moderna osoba. Bespilotne letjelice sposobne su za mnogo različitih zadataka. Oni odavno nisu više samo dječja igračka. Danas se dronovi koriste u mnogim poljima aktivnosti: oglašavanje, video isječci ili stvaranje sadržaja za blogere, drugi zadaci.

Koje su prednosti dronova? Lagani su, imaju različite načine leta i opremljeni su različitim vrstama fotoaparata za fotografiranje i videozapise. Jedan od glavnih nedostataka je visoka cijena. Profesionalni model drona košta najmanje 1500 eura, što je previsok trošak ako ga ne planirate koristiti za zaradu.

Pri odabiru optimalnog modela, početnik mora obratiti pažnju na nekoliko važnih točaka. Prije svega, to je svrsishodnost ulaganja u odnosu na planirana područja primjene. U neiskusnim rukama početnika, dron može lako pasti, sudariti se s preprekom ili jednostavno odletjeti u nepoznatom smjeru. U tom će slučaju vlasnik izgubiti veliku svotu novca. Stručnjaci preporučuju stjecanje osnovnih vještina i učenje letenja na jeftinijim modelima. Danas želimo razgovarati o XTactical Drone kompaktni dron za snimanje iz zraka, što je, prema mnogim stručnjacima, idealna opcija za prvu upotrebu.

XTactical Drone – cijena, recenzije, kako djeluje?

XTactical Drone dron za početnike pripada segmentu jeftinih kompaktnih modela opremljenih ugrađenom kamerom i nizom korisnih funkcija. Ovi modeli imaju mnogo prednosti u odnosu na velike profesionalne kolege. Razmotrimo ih odmah:

  • Zbog male težine, Tactical Drone PRO dron s ugrađenom kamerom je teže razbiti. Čak i ako padne s velike visine, jedina moguća šteta mogla bi biti lom propelera, ali oni se uvijek mogu zamijeniti.
  • Ne treba vam puno slobodnog prostora za letenje. To je važno ako ćete letjeti u velikom gradu s mnogim zgradama i drugim preprekama.
  • Na XTactical Drone cijena nekoliko puta jeftinije od cijene popularnih modela dronova na tržištu. Čak i ako ga uspijete izgubiti ili slomiti, to neće predstavljati ozbiljan udarac za vaš obiteljski proračun.
  • Kompaktne veličine omogućuju vam da ovaj uređaj ponesete sa sobom na godišnji odmor ili putovanje izvan grada.

XTactical Drone kako to radi?

Opremljen visokokvalitetnom kamerom s Full-HD video snimanjem, dron će vam pomoći da napravite dobre slike ili snimite cjeloviti video isječak bez ikakvog iskustva ili vještina u ovom poslu. Uređaj je opremljen ugrađenim sustavima za stabilizaciju i lebdenje, što vam omogućuje da se riješite podrhtavanja fotoaparata prilikom snimanja iz zraka. Zahvaljujući daljinskom upravljaču i prikladnim tipkama, čak i malo dijete može svladati letenje ovim dronom u nekoliko minuta.

Unatoč niskoj cijeni, model ima dobre tehničke karakteristike. Vrijeme leta s jednim punjenjem je preko 30 minuta, što je dobar pokazatelj. Možete povezati svoj pametni telefon s dronom i upravljati ili primiti sliku izravno na zaslon svog mobilnog uređaja.

Za koga je ova opcija idealna:

  • Za početnike koji se prvi put žele upoznati s ovom vrstom tehnike.
  • Djeca koja se žele igrati dronom.
  • Aktivni ljudi koji žele zabilježiti najbolje trenutke svog života na odmoru ili putovanjima.
  • Za one koji su odlučili postati bloger i traže nove ideje za stvaranje kvalitetnog sadržaja.

Tactical Drone PRO – kupiti, naručiti, dostava

XTactical Drone kako koristiti? Spojite uređaj na mobilni telefon ili daljinski upravljač. Koristeći savjete u uputama, sami upravljajte svojim dronom ili odaberite jedan od dostupnih načina snimanja. Zabavite se i napravite dobre slike i video isječke.

XTactical Drone recenzije:

Dugo sam tražio jeftinu bespilotnu letjelicu kako bih naučio letjeti. Po savjetu svog prijatelja odlučila sam za XTactical Drone naručiti. Model je ugodno iznenadio ne samo cijenom, već i mogućnostima. Kvaliteta slike od 720p dovoljna je za amatersku upotrebu. Video je jasan i dobro stabiliziran. Svakako vrijedi odabrati ovaj model ako ste novi kao i ja.

Odlučila sam mužu pokloniti rođendan. Dugo je sanjao dron, ali nisam mu imao priliku kupiti skupu profesionalnu verziju. Tada sam odlučio XTactical Drone kupiti u Hrvatskoj. Suprug je bio jako sretan! Kaže da mu je ovo najbolji poklon u životu. Drago mi je što sam mu mogla ugoditi.

Dobra opcija, pogotovo s obzirom na to koliko košta. Odabrao sam ovaj model jer mi je trebao mini dron za kućnu upotrebu. Leti vrlo glatko i dobro, oštar singal. U početku sam nekoliko puta neuspješno pao na asfalt, ali nisam uspio.

Svatko tko želi kupiti XTactical Drone Hrvatska može to učiniti pomoću internetske aplikacije na službenoj web stranici.