Wow Bust Slovenija – povečanje prsi brez kirurškega posega

+ 2 velikosti v samo 20 dneh

– Pomlajevanje kože v dekolteju od prvih dni uporabe
– Prvi vidni učinek v sedmih dneh
– Brez vpliva na hormonski sistem
– 100% naravne sestavine

Naroči

S tem naravnim izdelkom lahko dvignete dojke doma brez plastične kirurgije ali dragih kozmetičnih postopkov. Edinstvena zeliščna formula zagotavlja hitre rezultate brez stranskih učinkov. Za razliko od drugih metod Wow Bust povečanje prsi brez kirurškega posega nima kontraindikacij ali stranskih učinkov. Vse sestavine kreme so izbrane tako, da medsebojno povečujejo koristne lastnosti drug drugega. Že po 3-4 tednih po prvem nanosu lahko dojke povečate za 2-3 velikosti brez bolečin, brez brazgotin in silikonskih vsadkov. Formula ima široko paleto dodatnih koristi za zdravje. Krema krepi tkivo dojk, upočasni proces staranja in oskrbi celice s kolagenom za pomlajevanje. V kratkem času se lahko znebite povešene kože, povešenih in brezobličnih dojk.

Wow Bust – cena, pregledi, kako deluje?

Wow Bust naravna krema za povečanje prsi je glavna alternativa plastični kirurgiji. Ukrep te formule je namenjen izboljšanju oblike in povečanju obsega ženskih dojk na naraven način brez hormonske terapije ali kirurškega posega. Ker je to najvarnejša in najbolj naravna metoda, ne pričakujte takojšnjih rezultatov. Od prve prijave mora preteči vsaj 30 dni, da bodo opazne resnične spremembe.

Wow Bust kako deluje?

Ženska mlečna žleza je sestavljena iz dveh vrst tkiva – maščobnega in žleznega. Maščobno tkivo lahko povečate le s povečevanjem kalorij skozi ves dan. To ni najboljši način in vodi do splošnega povečanja telesne maščobe in odvečne telesne maščobe. Zato je glavno delovanje kreme namenjeno povečanju žleznega tkiva dojk. Mehka formula prodre v notranjost in začne delovati na celice žleznega tkiva, zaradi česar so bolj elastične. Obstaja naravni proces raztezanja pod vplivom fitoestrogenov, ki so neškodljiv analog ženskih hormonov estrogena. Ta možnost je najbolj sprejemljiva, popolnoma neboleča in varna. Ne boste občutili nelagodja, poslabšanja počutja ali drugih neželenih učinkov. Krema izboljša stanje kože, tonira prsne mišice in ustvari učinek skleka.

Wow Bust za povečanje prsi vsebuje naravne sestavine, vitamine in elemente v sledovih, vključno z:

  • Fitoestrogeni.
  • Koencim Q10.
  • Elastin.
  • Kolagen.
  • Laneno olje.
  • Antioksidanti in eterična olja.

Rezultati uporabe tega izdelka so neverjetni. 95% anketirancev, ki so sodelovali v prostovoljnem testiranju tega kozmetičnega izdelka, je znatno izboljšalo stanje kože, izginilo strije in ohlapnost. Več kot 90% jih je po samo 4 tednih dnevnega nanašanja kreme lahko povečalo prsi za 1-2 velikosti. Zelo pomembno je, da izdelek popolnoma ne povzroča zasvojenosti in je varen za uporabo pri ženskah, starejših od 21 let.

Wow Bust pregledi:

Po nosečnosti in koncu laktacije so moje dojke postale premajhne in brez oblike. Bila sem strašno razburjena in videla, da tudi mojemu možu ni všeč. Ponudil mi je celo darilo v obliki plastične kirurgije, a zdravnikov se bojim in nočem po nepotrebnem na operacijsko mizo. Zato sem se odločil za Wow Bust naročiti. Ta krema mi je pomagala, da sem v samo enem mesecu dobila svojo prejšnjo obliko in volumen! Fikcija! S tem izdelkom sem zelo zadovoljen in ga priporočam prijateljem.

Krema Wow Bust Slovenija je zelo mastna, zato kožo dobro navlaži. Nisem opazil nobenih posebnih neželenih učinkov ali alergijskih reakcij. Po masaži se pojavi občutek toplote (najverjetneje zaradi povečanega pretoka krvi). Po 10 dneh uporabe so dojke postale bolj elastične in zdi se mi, da so nekoliko zrasle. Za zdaj ga še naprej uporabljam in nato bom delil končne rezultate.

Dobra naravna kozmetika. V dobesedno 28 dneh so moje prsi skupaj narasle s skodelice A na C. Edina pomanjkljivost kreme je ta, da moram zdaj kupiti nove modrčke, ker dojke niso več v mojem običajnem spodnjem perilu. Zelo sem bil zadovoljen z Wow Bust cena. Ta izdelek je približno 10-krat cenejši od stroškov operacije povečanja dojk s silikonom ali avtoimunsko maščobo.

Wow Bust kako uporabljati:

Krema je namenjena samo zunanji uporabi. Nanese se na čisto in suho površino kože, masira se z nežnimi gibi prstov nekaj minut. Priporočljivo za ženske, starejše od 21 let. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem.

Wow Bust – kupiti, naročiti, dostava

Danes lahko že kdo že dobi Wow Bust kupiti v Sloveniji. Če želite to narediti, morate le izpolniti prijavnico na spletnem mestu prodajalca in počakati na paket. Natančno ceno izdelka in stroške dostave lahko preverite neposredno pri prodajalcu.

Memberxxlis ne prodaja te kozmetike in ne prevzema nobene odgovornosti za njeno kakovost. Pred uporabo se posvetujte s strokovnjakom.

Naroči