Welltone Slovenija – sredstvo za zniževanje krvnega tlaka

Welltone
OBVLADA HIPERTENZIJO IN VSE POVEZANE Z NJO SIMPTOME

– Uravnava krvni tlak na naraven način
– Obnavlja prožnost krvnih žil
– Zmanjša koncentracijo holesterola v krvi
– Ščiti pred srčnim infarktom in možgansko kapjo

Naroči

Tveganja, povezana z visokim krvnim tlakom, ne smemo podcenjevati. To je simptom, ki kaže na očitne motnje v delovanju srčno-žilnega sistema in pogosto vodi do nevarnejših posledic za telo. Očitno postane hipertenzija še bolj nevarna, če jo ignorirate ali se samozdravite. Ob prvih simptomih visokega krvnega tlaka morate vsekakor poiskati kvalificirano zdravniško pomoč in opraviti ustrezen potek zdravljenja.

Danes trg ponuja široko paleto različnih prehranskih dopolnil za izboljšanje stanja krvnih žil in izboljšanje krvnega obtoka. Med njimi lahko enostavno izberete najprimernejšo možnost kapsul ali kapljic, ki jih uporabite po posvetovanju z zdravnikom. V današnjem pregledu želimo ponuditi koristne informacije o enem od novih izdelkov v tej kategoriji – Welltone za znižanje krvnega tlaka.

Opozorilo: informacije so samo za referenco. Tega izdelka ne prodajamo in ne prevzemamo odgovornosti za njegovo kakovost ali delovanje. Preden začnete uporabljati ta dodatek, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Welltone – cena, pregledi, kako deluje?

Če natančno preberete opis na uradni spletni strani, lahko Welltone sredstvo za zniževanje krvnega tlaka označite za enega najučinkovitejših načinov za preprečevanje nevarnih simptomov hipertenzije. To je posebno prehransko dopolnilo, ki je tekoč koncentrat rastlinskih sestavin in elementov v sledovih. Po obljubah proizvajalca uporaba teh kapljic pomaga pri lajšanju akutnih simptomov hipertenzije v prvih nekaj urah po uporabi in stabilizira zdravje celotnega krvožilnega sistema za 30 dni.

Welltone kako deluje:

  • Stabilizira visok krvni tlak.
  • Znižuje raven slabega holesterola.
  • Zmanjša tveganje za srčni infarkt ali možgansko kap.
  • Izboljša krvni obtok.
  • Krepi elastičnost krvnih žil in kapilar.
  • Izboljša presnovo.
  • Preprečuje ponavljajoče se skoke krvnega tlaka po koncu nanosa.
  • Krepi splošno imuniteto.

Sliši se precej prepričljivo, a vseeno poskusimo oceniti stopnjo učinkovitosti tega izdelka. Da bi to naredili, smo natančno preučili Welltone pregledi in celoten seznam glavnih sestavin, ki sestavljajo te kapljice.

Sestavine:

Glog je 100 % naravna sestavina z vazodilatacijskimi lastnostmi. Klinične študije potrjujejo sposobnost gloga, da znižuje visok krvni tlak in sprošča zožene žile. Znanstveno je dokazano, da jemanje 500 mg ekstrakta gloga dnevno 10 tednov pomaga pri lajšanju simptomov hipertenzije in visokega krvnega sladkorja.

Koren baldrijana je zeliščni izvleček, ki pomaga pri lajšanju živčnega tremorja, zmanjša potenje udov in normalizira spanec. Izdelek pomaga stabilizirati centralni živčni sistem, preprečuje izbruhe jeze in razdražljivosti v ozadju konstantno visokega krvnega tlaka.

L-arginin – se aktivno uporablja pri zdravljenju moških spolnih motenj. Glavna uporabna lastnost L-arginina je sposobnost stimulacije dušikovega oksida, ki širi prehodnost krvnih žil in ima antispazmodični učinek. To je odličen način, da se izognete nenadnim skokom krvnega tlaka in zmanjšate tveganje za nastanek krvnih strdkov.

Askorbinska kislina je še ena sestavina, ki vsebuje Welltone prehransko dopolnilo za zdravljenje hipertenzije. Naravni vir vitamina C, ki pomaga krepiti splošno imuniteto, obnavlja elastičnost sten krvnih žil in proizvodnjo kolagena.

Melisa – ta izvleček deluje kot naravno pomirjevalo, zmanjšuje stres in normalizira delovanje notranjih organov. Še en razlog, da dobite Welltone naročiti.

Izvleček lovorjevega lista je še ena hipotenzivna sestavina, ki lahko zmanjša raven slabega holesterola, prepreči kopičenje krvnih strdkov in prepreči znake ateroskleroze.

Welltone kako uporabljati:

Za pripravo enega obroka dodajte 20 kapljic v 100 ml vode in dobro premešajte. Vzemite 1-2 krat na dan pol ure pred obroki. Izdelek je priporočljiv samo za osebe, starejše od 18 let.

Welltone – kupiti, naročiti, dostava

Prodaja in dostava Welltone Slovenija:

Glede na informacije, pridobljene na internetu, trenutno te kapljice niso na voljo v lekarni in edina pot do Welltone kupiti v Sloveniji je uradna spletna stran proizvajalca. Obiščete ga lahko že danes in izdelek naročite z dostavo na dom.

Upoštevajte, da se ob spletni prijavi za Welltone cena znižajo za 50%. To je odlična priložnost za dodatne ugodnosti pri nakupu izdelka.

Naroči