Welltone Hrvatska – proizvod za snižavanje krvnog tlaka

Welltone
POBJEĐUJE HIPERTENZIJU I SVE NJENE SIMPTOME

– Normalizira pritisak prirodnim putem
– Obnavlja elastičnost krvnih žila
– Snižava razinu kolesterola u krvi
– Štiti od srčanih i moždanih udara

Narudžba

Rizici povezani s visokim krvnim tlakom ne smiju se podcijeniti. Ovo je simptom koji ukazuje na očite poremećaje u radu kardiovaskularnog sustava i često dovodi do opasnijih posljedica za tijelo. Očito, hipertenzija postaje još opasnija ako je zanemarite ili se samoliječite. Kod prvih simptoma visokog krvnog tlaka svakako treba potražiti kvalificiranu liječničku pomoć i podvrgnuti se odgovarajućem liječenju.

Danas tržište nudi široku paletu različitih dodataka prehrani za poboljšanje stanja krvnih žila i poboljšanje cirkulacije krvi. Među njima možete jednostavno odabrati najprikladniju opciju kapsula ili kapi, koristeći je u dogovoru sa svojim liječnikom. U današnjoj recenziji želimo dati korisne informacije o jednom od novih proizvoda u ovoj kategoriji – Welltone za snižavanje krvnog tlaka.

Upozorenje: informacije su navedene samo za referencu. Ne prodajemo ovaj proizvod i ne preuzimamo odgovornost za njegovu kvalitetu ili performanse. Svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom prije nego počnete s ovim suplementom.

Welltone – cijena, recenzije, kako djeluje?

Ako pažljivo pročitate opis na službenoj web stranici, Welltone proizvod za snižavanje krvnog tlaka možete nazvati jednim od najučinkovitijih načina za suzbijanje opasnih simptoma hipertenzije. Ovo je poseban dodatak prehrani, koji je tekući koncentrat biljnih komponenti i elemenata u tragovima. Prema obećanjima proizvođača, korištenje ovih kapi pomaže u ublažavanju akutnih simptoma hipertenzije u prvih nekoliko sati nakon uporabe, kao i stabilizaciji zdravlja cijelog krvožilnog sustava tijekom 30 dana.

Welltone kako to radi:

  • Stabilizira visoki krvni tlak.
  • Smanjuje razinu lošeg kolesterola.
  • Minimizira rizik od srčanog ili moždanog udara.
  • Poboljšava cirkulaciju krvi.
  • Jača elastičnost krvnih žila i kapilara.
  • Poboljšava metabolizam.
  • Sprječava ponovne skokove krvnog tlaka nakon završetka primjene.
  • Jača opći imunitet.

Zvuči prilično uvjerljivo, ali pokušajmo ipak procijeniti stupanj učinkovitosti ovog proizvoda. Da bismo to učinili, pažljivo smo proučili Welltone recenzije i cijeli popis glavnih sastojaka koji čine ove kapi.

Sastojci:

Glog je 100% prirodan sastojak s vazodilatacijskim svojstvima. Kliničke studije potvrđuju sposobnost gloga da snizi visoki krvni tlak i opusti sužene krvne žile. Znanstveno je dokazano da uzimanje 500 mg ekstrakta gloga dnevno tijekom 10 tjedana pomaže u ublažavanju simptoma hipertenzije i visokog šećera u krvi.

Korijen valerijane je biljni ekstrakt koji pomaže u ublažavanju nervoznog drhtanja, smanjuje znojenje udova i normalizira san. Proizvod pomaže u stabilizaciji središnjeg živčanog sustava, sprječava izljeve bijesa i razdražljivosti u pozadini stalno visokog krvnog tlaka.

L-arginin – aktivno se koristi u liječenju muških seksualnih poremećaja. Glavno korisno svojstvo L-arginina je sposobnost stimulacije dušikovog oksida, koji proširuje prohodnost krvnih žila i ima antispazmodični učinak. Ovo je izvrstan način da izbjegnete nagle skokove krvnog tlaka i smanjite rizik od krvnih ugrušaka.

Askorbinska kiselina je još jedan sastojak koji sadrži Welltone dodatak prehrani za liječenje hipertenzije. Prirodni izvor vitamina C, koji pomaže jačanju cjelokupnog imuniteta, djeluje na vraćanje elastičnosti stijenki krvnih žila i proizvodnju kolagena.

Melisa – ovaj ekstrakt djeluje kao prirodni sedativ, smanjuje razinu stresa i normalizira rad unutarnjih organa. Još jedan razlog da dobijete Welltone naručiti.

Ekstrakt lovorovog lista je još jedan hipotenzivni sastojak koji može smanjiti razinu lošeg kolesterola, spriječiti nakupljanje krvnih ugrušaka i spriječiti znakove ateroskleroze.

Welltone kako koristiti:

Za pripremu jedne porcije dodajte 20 kapi u 100 ml vode i dobro promiješajte. Uzmite 1-2 puta dnevno pola sata prije jela. Proizvod se preporučuje samo osobama starijim od 18 godina.

Welltone – kupiti, naručiti, dostava

Prodaja i dostava Welltone Hrvatska:

Na temelju informacija dobivenih na internetu, u ovom trenutku ove kapi nisu dostupne u ljekarni i jedini put do Welltone kupiti u Hrvatskoj je službena web stranica proizvođača. Možete ga posjetiti već danas i naručiti proizvod s dostavom na kućnu adresu već sada.

Napominjemo da će se prilikom online prijave za Welltone cijena smanjiti za 50%. Ovo je izvrsna prilika da dobijete dodatne pogodnosti prilikom kupnje proizvoda.

Narudžba