Welltone Ελλάδα, Κύπρος – προϊόν μείωσης της αρτηριακής πίεσης

Welltone
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΆ ΤΗΝ ΥΠΈΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΆ ΤΗΣ

– Εξομαλύνει την αρτηριακή πίεση με φυσικό τρόπο
– Αποκαθιστά την ελαστικότητα των αγγείων
– Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης στο αίμα
– Προστατεύει από τα εμφράγματα και εγκεφαλικά

Παραγγελία

Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με την υψηλή αρτηριακή πίεση δεν πρέπει να υποτιμώνται. Αυτό είναι ένα σύμπτωμα που υποδηλώνει εμφανείς διαταραχές στη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και συχνά οδηγεί σε πιο επικίνδυνες συνέπειες για τον οργανισμό. Προφανώς, η υπέρταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη αν την αγνοήσεις ή κάνεις αυτοθεραπεία. Στα πρώτα συμπτώματα της υψηλής αρτηριακής πίεσης, θα πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια και να υποβληθείτε σε κατάλληλη πορεία θεραπείας.

Σήμερα, η αγορά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών συμπληρωμάτων διατροφής για τη βελτίωση της κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ανάμεσά τους την καταλληλότερη επιλογή από κάψουλες ή σταγόνες, χρησιμοποιώντας τη σε συνεννόηση με το γιατρό σας. Στη σημερινή ανασκόπηση, θέλουμε να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για ένα από τα νέα προϊόντα αυτής της κατηγορίας – Welltone για μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Προειδοποίηση: οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για αναφορά. Δεν πουλάμε αυτό το προϊόν και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την ποιότητα ή την απόδοσή του. Φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε αυτό το συμπλήρωμα.

Welltone – τιμή, σχόλια, πώς λειτουργεί;

Εάν διαβάσετε προσεκτικά την περιγραφή στον επίσημο ιστότοπο, μπορείτε να καλέσετε Welltone προϊόν μείωσης της αρτηριακής πίεσης έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των επικίνδυνων συμπτωμάτων της υπέρτασης. Πρόκειται για ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο είναι ένα υγρό συμπύκνωμα φυτικών συστατικών και ιχνοστοιχείων. Σύμφωνα με τις υποσχέσεις του κατασκευαστή, η χρήση αυτών των σταγόνων βοηθά στην ανακούφιση των οξέων συμπτωμάτων της υπέρτασης τις πρώτες ώρες μετά τη χρήση, καθώς και στη σταθεροποίηση της υγείας ολόκληρου του κυκλοφορικού συστήματος για 30 ημέρες.

Welltone πώς λειτουργεί:

  • Σταθεροποιεί την υψηλή αρτηριακή πίεση.
  • Μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης.
  • Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Ενισχύει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και των τριχοειδών αγγείων.
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό.
  • Αποτρέπει τα επαναλαμβανόμενα άλματα της αρτηριακής πίεσης μετά το τέλος της εφαρμογής.
  • Ενισχύει τη γενική ανοσία.

Ακούγεται αρκετά πειστικό, αλλά ας προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε τον βαθμό αποτελεσματικότητας αυτού του προϊόντος. Για να γίνει αυτό, μελετήσαμε προσεκτικά Welltone σχόλια και την πλήρη λίστα με τα κύρια συστατικά που συνθέτουν αυτές τις σταγόνες.

Συστατικά:

Ο κράταιγος είναι ένα 100% φυσικό συστατικό με αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες. Κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ικανότητα του κράταιγου να μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση και να χαλαρώνει τα συσπασμένα αιμοφόρα αγγεία. Η λήψη 500 mg εκχυλίσματος κράταιγου καθημερινά για 10 εβδομάδες έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της υπέρτασης και του υψηλού σακχάρου στο αίμα.

Η ρίζα βαλεριάνας είναι ένα φυτικό εκχύλισμα που βοηθά στην ανακούφιση των νευρικών τρόμων, μειώνει την εφίδρωση των άκρων και ομαλοποιεί τον ύπνο. Το προϊόν βοηθά στη σταθεροποίηση του κεντρικού νευρικού συστήματος, αποτρέπει τις εκρήξεις θυμού και ευερεθιστότητας σε φόντο σταθερά υψηλής αρτηριακής πίεσης.

L-αργινίνη – χρησιμοποιείται ενεργά στη θεραπεία ανδρικών σεξουαλικών διαταραχών. Η κύρια χρήσιμη ιδιότητα της L-αργινίνης είναι η ικανότητα να διεγείρει το μονοξείδιο του αζώτου, το οποίο διευρύνει τη βατότητα των αιμοφόρων αγγείων και έχει αντισπασμωδικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε τις ξαφνικές αυξήσεις της αρτηριακής πίεσης και να μειώσετε τον κίνδυνο θρόμβων αίματος.

Το ασκορβικό οξύ είναι ένα άλλο συστατικό που περιέχει Welltone συμπλήρωμα διατροφής για τη θεραπεία της υπέρτασης. Μια φυσική πηγή βιταμίνης C, η οποία βοηθά στην ενίσχυση της συνολικής ανοσίας, αποκαθιστά την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και την παραγωγή κολλαγόνου.

Melissa – αυτό το εκχύλισμα δρα ως φυσικό ηρεμιστικό, μειώνει τα επίπεδα στρες και ομαλοποιεί τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων. Ένας άλλος λόγος για να πάρετε Welltone παραγγείλετε.

Το εκχύλισμα δάφνης είναι ένα άλλο υποτασικό συστατικό που μπορεί να μειώσει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης, να αποτρέψει τη συσσώρευση θρόμβων στο αίμα και να αποτρέψει σημάδια αθηροσκλήρωσης.

Welltone πώς να χρησιμοποιήσετε:

Για να ετοιμάσετε μία μερίδα, προσθέστε 20 σταγόνες σε 100 ml νερό και ανακατέψτε καλά. Λαμβάνετε 1-2 φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Το προϊόν συνιστάται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.

Welltone – αγοράστε, παραγγείλετε, ναυτιλία

Πωλήσεις και αποστολή Welltone Ελλάδα, Κύπρος:

Με βάση τις πληροφορίες που ελήφθησαν στο Διαδίκτυο, αυτή τη στιγμή αυτές οι σταγόνες δεν είναι διαθέσιμες στο φαρμακείο και ο μόνος τρόπος για να φτάσουν τα Welltone αγοράστε στην Ελλάδα, Κύπρος είναι ο επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή. Μπορείτε να το επισκεφθείτε σήμερα και να παραγγείλετε το προϊόν με παράδοση στο σπίτι αμέσως τώρα.

Λάβετε υπόψη ότι όταν κάνετε ηλεκτρονική αίτηση για Welltone τιμή θα μειωθεί κατά 50%. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να λάβετε πρόσθετα οφέλη όταν αγοράζετε ένα προϊόν.

Παραγγελία