Welltone България – продукт за понижаване на кръвното налягане

Welltone
ПОБЕДЕТЕ ХИПЕРТОНИЯТА И ВСИЧКИ НЕЙНИ СИМПТОМИ

– Нормализира налягането естествено
– Възстановява съдовата еластичност
– Понижава холестерола в кръвта
– Предпазва от инфаркти и инсулти

Поръчайте

Рискът, свързан с високото кръвно налягане, не трябва да се подценява. Това е симптом, който показва очевидни нарушения във функционирането на сърдечно-съдовата система и често води до по-опасни последици за организма. Очевидно хипертонията става още по-опасна, ако я пренебрегнете или се самолекувате. При първите симптоми на високо кръвно налягане непременно трябва да потърсите квалифицирана медицинска помощ и да се подложите на подходящ курс на лечение.

Днес пазарът предлага широка гама от различни хранителни добавки за подобряване състоянието на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението. Можете лесно да изберете сред тях най-подходящия вариант на капсули или капки, като го използвате след консултация с Вашия лекар. В днешното ревю искаме да предоставим полезна информация за един от новите продукти в тази категория – Welltone за понижаване на кръвното налягане.

Предупреждение: информацията е предоставена само за справка. Ние не продаваме този продукт и не поемаме отговорност за неговото качество или производителност. Не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар, преди да започнете тази добавка.

Welltone – цена, отзиви, как работи?

Ако прочетете внимателно описанието на официалния уебсайт, можете да наречете Welltone продукт за понижаване на кръвното налягане един от най-ефективните начини за противодействие на опасните симптоми на хипертония. Това е специална хранителна добавка, която представлява течен концентрат от растителни компоненти и микроелементи. Според обещанията на производителя, използването на тези капки помага за облекчаване на острите симптоми на хипертония през първите няколко часа след употреба, както и за стабилизиране на здравето на цялата кръвоносна система за 30 дни.

Welltone как работи:

  • Стабилизира високото кръвно налягане.
  • Намалява нивото на лошия холестерол.
  • Намалява до минимум риска от инфаркт или инсулт.
  • Подобрява кръвообращението.
  • Укрепва еластичността на кръвоносните съдове и капилярите.
  • Подобрява метаболизма.
  • Предотвратява многократни скокове на кръвното налягане след края на приложението.
  • Подсилва общия имунитет.

Звучи доста убедително, но нека все пак се опитаме да оценим степента на ефективност на този продукт. За да направим това, ние внимателно проучихме Welltone отзиви и пълния списък на основните съставки, които съставляват тези капки.

Съставки:

Глогът е 100% естествена съставка със съдоразширяващи свойства. Клиничните проучвания потвърждават способността на глога да намалява високото кръвно налягане и да отпуска свитите кръвоносни съдове. Приемането на 500 mg екстракт от глог дневно в продължение на 10 седмици е научно доказано, че помага за облекчаване на симптомите на хипертония и висока кръвна захар.

Коренът от валериана е билков екстракт, който помага за облекчаване на нервен тремор, намалява изпотяването на крайниците и нормализира съня. Продуктът спомага за стабилизиране на централната нервна система, предотвратява изблиците на гняв и раздразнителност на фона на постоянно високо кръвно налягане.

L-аргинин – активно се използва при лечението на мъжки сексуални разстройства. Основното полезно свойство на L-аргинина е способността да стимулира азотния оксид, който разширява проходимостта на кръвоносните съдове и има спазмолитичен ефект. Това е чудесен начин да избегнете внезапни скокове на кръвното налягане и да намалите риска от образуване на кръвни съсиреци.

Аскорбиновата киселина е друга съставка, която съдържа Welltone хранителна добавка за лечение на хипертония. Естествен източник на витамин С, който помага за укрепване на общия имунитет, работи за възстановяване на еластичността на стените на кръвоносните съдове и производството на колаген.

Мелиса – този екстракт действа като естествено успокоително средство, намалява нивата на стрес и нормализира функционирането на вътрешните органи. Друга причина да получите Welltone поръчка.

Екстрактът от дафинов лист е друга хипотензивна съставка, която може да намали нивото на лошия холестерол, да предотврати натрупването на кръвни съсиреци и да предотврати признаци на атеросклероза.

Welltone как да се използва:

За да приготвите една порция, добавете 20 капки към 100 ml вода и разбъркайте добре. Приемайте 1-2 пъти на ден половин час преди хранене. Продуктът се препоръчва само за лица над 18 години.

Welltone – купуват, поръчка, доставка

Продажби и доставка Welltone България:

Въз основа на информацията, получена в Интернет, в момента тези капки не се предлагат в аптеката и единственият начин до Welltone купуват в България е официалният сайт на производителя. Можете да го посетите днес и да поръчате продукта с доставка до дома още сега.

Моля, имайте предвид, че когато кандидатствате онлайн за Welltone цена ще бъде намалена с 50%. Това е чудесна възможност да получите допълнителни предимства при закупуване на продукт.

Поръчайте