ThermaFix România – genunchiuri cu infraroșu pentru dureri articulare


Restaurarea articulațiilor genunchiului fără pilule și injecții

– Cea mai simplă și mai rapidă recuperare a articulațiilor
– Neopren elastic respirabil împiedică transpirația și frecarea
– Emițător infraroșu de carbon de lungă durată
– Efectul de susținere pentru eliminarea durerii în timpul mișcării

COMANDĂ

Studii clinice recente confirmă faptul că încălzirea eficientă și țintită a articulațiilor vă permite să scăpați de durere și inflamație fără injecții, masaje, unguente, pastile și intervenții chirurgicale. În etapele inițiale ale inflamației genunchiului, acesta poate fi tratat prin încălzire cu o lampă cu infraroșu și cu halogen. Astfel de proceduri erau disponibile anterior doar în clinici specializate, dar astăzi situația s-a schimbat dramatic. Datorită apariției pe piață a dispozitivului unic ThermaFix pentru dureri articulare, a devenit posibil să obții efectul maxim acasă. Acestea sunt genunchiere inovatoare concepute special pentru a susține articulațiile genunchiului sportivilor, persoanelor în vârstă sau ale celor cu probleme articulare. Încălzirea genunchiului în același timp din toate părțile accelerează metabolismul și ameliorează durerea în câteva minute. Potrivit experților ThermaFix comentarii, cu utilizarea regulată a dispozitivului timp de 10 până la 30 de minute pe zi, în câteva săptămâni puteți vedea îmbunătățiri reale.

ThermaFix – preț, comentarii, cum funcționează?

De ce încep să ne doară articulațiile? Oamenii de știință susțin că 98% din procesul inflamator apare ca urmare a distrugerii cartilajului din cauza deteriorării metabolismului. În tinerețe, corpul nostru funcționează ca un ceas elvețian și toate procesele de reînnoire din el sunt normale. Dar odată cu vârsta, situația se schimbă treptat și acest lucru afectează negativ starea de sănătate. Când organismul nu primește vitamine și substanțe nutritive în cantitatea potrivită, metabolismul scade. Primul care reacționează la acest lucru este cartilajul, care îndeplinește zilnic o funcție de absorbție a șocurilor și participă la mișcare. Distrugerea cartilajului este însoțită de durere, inflamație și alte modificări degenerative. Dacă nu luați nicio măsură, atunci foarte curând situația va deveni critică și poate fi necesară o intervenție chirurgicală. Dacă întâmpinați această problemă și doriți să scăpați de ea cât mai repede posibil, încercați ThermaFix genunchiuri cu infraroșu pentru dureri articulare. Datorită tehnologiei cu infraroșu de impact asupra țesuturilor deteriorate, aceste genunchiere sunt mult mai eficiente decât cele magnetice și turmalină. Fabricat în SUA, produsul este de înaltă calitate. Lămpile cu infraroșu creează temperaturi de 4 ori mai mari decât lâna sau alte produse. Mai mult, sunt mult mai durabile, fiabile și mai ușor de utilizat.

Este foarte important ca ThermaFix preț să fie relativ scăzut în comparație cu costul gelurilor sau al unguentelor pentru durerile articulare din farmacii. Cumpărați un dispozitiv cu o durată de viață nelimitată, care vă va menține articulațiile sănătoase mulți ani. Datorită potrivirii sale strânse pe genunchi, dispozitivul nu numai că încălzește articulația, ci îndeplinește și o funcție de susținere. Acest lucru reduce riscul de deteriorare sau deplasare a cartilajului atunci când faceți exerciții. Materialul elastic face genunchiurile foarte confortabil de utilizat și nu interferează cu desfășurarea diferitelor activități: șezut, mers, conducere, alergare, lucru.

ThermaFix cum funcționează? Dispozitivul este echipat cu un încălzitor cu infraroșu din carbon. Datorită muncii în domeniul lungimilor de undă lungă, eficiența acestei tehnologii este de câteva ori mai mare decât cea a analogilor. Durata de viață aproximativă a dispozitivului este de cel puțin 100.000 de ore. Având în vedere că veți folosi genunchiere pentru cel mult 30 de minute pe zi, imaginați-vă cât de mult vor fi suficiente pentru dvs.

Therma Fix pentru tratamentul inflamației articulațiilor la domiciliu are o tehnologie unică care oferă rezultate fenomenale fără efecte secundare. Iată doar câteva dintre principalele beneficii ale acestui tratament:

 • Convenabil de utilizat.
 • Butonul de pornire vă permite să reglați 3 moduri de temperatură cu intensitate de încălzire diferită.
 • Fabricat din neopren “respirabil”, care nu creează efect de seră și nu provoacă reacții alergice la nivelul pielii.
 • Structura elastică și închiderea sigură se potrivește tuturor dimensiunilor piciorului și genunchiului.
 • Alimentat prin USB, vă este ușor să vă conectați dispozitivul cu PowerBank, laptop, baterie auto, computer, TV.

ThermaFix – cumpăra, comanda, livrare

Ce rezultate puteți obține cu genunchiere de ThermaFix România pentru doar câteva minute pe zi? Producătorul garantează că a doua zi dimineață după prima procedură, veți simți schimbări pozitive. Realizând soluția ThermaFix comanda, veți obține o mulțime de proprietăți utile:

 • Îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor.
 • Accelerează procesul de regenerare a țesutului deteriorat al cartilajului.
 • Crește eficacitatea tratamentului principal prescris de medic.
 • Ameliorează inflamația și umflarea.
 • Reduce presiunea în interiorul articulației.
 • Crește producția de lichid intraarticular.
 • Îmbunătățește mobilitatea și elimină crăpăturile dureroase ale articulațiilor.
 • Accelerează vindecarea după leziuni sau entorse.

ThermaFix cum să utilizați:

Nu se recomandă încălzirea articulațiilor mai mult de 60 de minute pe zi. Utilizați dispozitivul mai puțin de 10 minute pentru a calma durerea. Pentru un tratament complet, este optim să încălziți articulațiile timp de 30 de minute. Alegeți modul de încălzire optim pe baza recomandărilor producătorului sau ale medicului dumneavoastră. În unele cazuri, un genunchi poate fi folosit pentru a încălzi genunchii înainte de a face mișcare sau de a face mișcare.

Astăzi puteți ThermaFix cumpăra în România, utilizați site-ul furnizorului direct. Profitați de ofertă și comandați un produs unic cu o reducere de până la -50%.

Поръчайте