ThermaFix България – инфрачервени наколенки за болки в ставите


Възстановяване на коленните стави без хапчета и инжекции

– Подобрява кръвообращението
– Заздравява структурата на хрущяла
– Премахва мускулния спазм
– Нормализира състоянието на периартикуларните мускули

Поръчайте

Последните клинични проучвания потвърждават, че ефективното, целенасочено нагряване на ставите ви позволява да се отървете от болка и възпаление без инжекции, масажи, мехлеми, хапчета и операция. В началните етапи на възпаление на коляното може да се лекува чрез нагряване с инфрачервена и халогенна лампа. Такива процедури преди бяха достъпни само в специализирани клиники, но днес ситуацията се промени драстично. Благодарение на появата на пазара на уникалното устройство ThermaFix за болки в ставите стана възможно да се постигне максимален ефект у дома. Това са иновативни наколенки, създадени специално за подпомагане на колянните стави на спортисти, възрастни хора или такива със ставни проблеми. Нагряването на коляното едновременно от всички страни ускорява метаболизма и облекчава болката в рамките на няколко минути. Според експерти от ThermaFix отзиви, при редовно използване на устройството от 10 до 30 минути на ден, след няколко седмици можете да видите истински подобрения.

ThermaFix – цена, отзиви, как работи?

Защо ставите ни започват да болят? Учените твърдят, че 98% от възпалителния процес възниква в резултат на разрушаването на хрущяла поради влошаване на метаболизма. В младостта тялото ни работи като швейцарски часовник и всички процеси на обновяване в него протичат нормално. Но с възрастта ситуацията постепенно се променя и това се отразява негативно на здравословното състояние. Когато тялото не получава витамини и хранителни вещества в правилното количество, метаболизмът намалява. Първият, който реагира на това, е хрущялът, който ежедневно изпълнява амортизираща функция и участва в движение. Разрушаването на хрущяла е придружено от болка, възпаление и други дегенеративни промени. Ако не предприемете никакви действия, много скоро ситуацията ще стане критична и може да се наложи операция. Ако срещнете този проблем и искате да се отървете от него възможно най-бързо, опитайте ThermaFix инфрачервени наколенки за болки в ставите. Благодарение на инфрачервената технология на въздействие върху увредените тъкани, тези наколенки са много по-ефективни от магнитните и турмалиновите. Произведен в САЩ, продуктът е с високо качество. Инфрачервените лампи създават 4 пъти по-високи температури от вълнените или други продукти. Освен това те са много по-трайни, надеждни и по-лесни за използване.

Много е важно ThermaFix цена да е относително ниска в сравнение с цената на гелове или мехлеми за болки в ставите в аптеките. Купувате устройство с неограничен експлоатационен живот, което ще поддържа ставите ви здрави в продължение на много години. Поради плътното си прилепване към коляното, устройството не само загрява ставата, но и изпълнява поддържаща функция. Това намалява риска от увреждане или изместване на хрущяла при упражнения. Еластичният материал прави наколенките много удобни за използване и не пречат на извършването на различни дейности: седене, ходене, шофиране, бягане, работа.

ThermaFix как работи? Устройството е оборудвано с въглероден инфрачервен нагревател. Поради работата в дългите вълни, ефективността на тази технология е няколко пъти по-висока от тази на аналозите. Приблизителният живот на устройството е най-малко 100 000 часа. Като се има предвид, че ще използвате наколенки за не повече от 30 минути на ден, просто си представете колко ще са ви достатъчни.

Therma Fix за лечение на ставни възпаления у дома има уникална технология, която дава феноменални резултати без странични ефекти. Ето само няколко от основните предимства на това лечение:

 • Удобен за използване.
 • Бутонът за включване ви позволява да регулирате 3 температурни режима с различен интензитет на отопление.
 • Изработен от „дишащ“ неопрен, който не създава парников ефект и не предизвиква алергична кожна реакция.
 • Еластична структура и сигурно затваряне, подходящо за всеки размер на крака и коляното.
 • USB захранването улеснява свързването на вашето устройство с PowerBank, лаптоп, батерия за кола, компютър, телевизор.

ThermaFix – купуват, поръчка, доставка

Какви резултати можете да получите с помощта на накладки за коляно от ThermaFix България само за няколко минути на ден? Производителят гарантира, че на следващата сутрин след първата процедура ще почувствате положителни промени. Правейки решението ThermaFix поръчка, вие получавате много полезни свойства:

 • Подобрява гъвкавостта на ставите.
 • Ускорява процеса на регенерация на увредената хрущялна тъкан.
 • Повишава ефективността на основното лечение, предписано от лекаря.
 • Облекчава възпалението и подуването.
 • Намалява налягането вътре в ставата.
 • Увеличава производството на вътреставна течност.
 • Подобрява подвижността и елиминира болезненото хрускане на ставите.
 • Ускорява заздравяването след наранявания или навяхвания.

ThermaFix как да се използва:

Не се препоръчва да се затоплят ставите повече от 60 минути на ден. Използвайте устройството за по-малко от 10 минути, за да облекчите болката. За цялостно лечение е оптимално да се затоплят ставите за 30 минути. Изберете оптималния режим на отопление въз основа на препоръките на производителя или Вашия лекар. В някои случаи подложка за коляното може да се използва за затопляне на коленете преди упражнения или упражнения.

Днес можете да ThermaFix купуват в България, използвайте сайта на директния доставчик. Възползвайте се от офертата и поръчайте уникален продукт с отстъпка до -50%.

Поръчайте