Tactical Drone PRO Ελλάδα – για αεροφωτογράφηση

Пραγματική ανακάλυψη στη σύγχρονη αγορά των drone

– Περιλαμβάνει κινητήρες χωρίς ψήκτρες KV1000.
– Κάμερα FPV FPV κάμερα 12MP / 1920 * 1080 / 30FPS με μεταβλητή γωνία κλίσης.
– Μπαταρία πολυμερούς λιθίου 2200mAh 25C με βύσμα XT60. Επιτρέπει μέγιστο χρόνο πτήσης 30 λεπτών.

Παραγγελία

Κάθε χρόνο τα drones γίνονται πιο προσιτές και δημοφιλείς συσκευές που έχει σχεδόν κάθε σύγχρονος άνθρωπος. Τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα είναι ικανά για πολλές διαφορετικές εργασίες. Έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι απλώς ένα παιδικό παιχνίδι. Σήμερα τα drones χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς δραστηριότητας: διαφήμιση, βίντεο κλιπ ή δημιουργία περιεχομένου ιστολογίων, άλλες εργασίες.

Ποια είναι τα οφέλη των drones; Είναι ελαφριά, έχουν διαφορετικούς τρόπους πτήσης και είναι εξοπλισμένα με διαφορετικούς τύπους κάμερες για λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα είναι το υψηλό κόστος. Ένα επαγγελματικό μοντέλο drone κοστίζει τουλάχιστον 1.500 ευρώ, το οποίο είναι πολύ υψηλό κόστος εάν δεν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε χρήματα.

Κατά την επιλογή του βέλτιστου μοντέλου, ένας αρχάριος πρέπει να δώσει προσοχή σε πολλά σημαντικά σημεία. Καταρχάς, αυτή είναι η σκοπιμότητα της επένδυσης σε σχέση με τους προγραμματισμένους τομείς εφαρμογής. Στα άπειρα χέρια ενός αρχάριου, το drone μπορεί εύκολα να πέσει, να συγκρουστεί με ένα εμπόδιο ή απλά να πετάξει μακριά προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε αυτή την περίπτωση, ο ιδιοκτήτης θα χάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι ειδικοί συνιστούν να αποκτήσετε βασικές δεξιότητες και να πετάτε με φθηνότερα μοντέλα. Σήμερα θέλουμε να μιλήσουμε για το Tactical Drone PRO για αεροφωτογράφηση, το οποίο, σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, είναι η ιδανική επιλογή για την πρώτη χρήση.

Tactical Drone PRO – τιμή, κριτικές, πώς λειτουργεί;

Τα Tactical Drone PRO για αρχάριους ανήκουν στην κατηγορία των φθηνών συμπαγών μοντέλων εξοπλισμένων με ενσωματωμένη κάμερα και μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες. Αυτά τα μοντέλα έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μεγάλα επαγγελματικά αντίστοιχα. Ας τα αναλύσουμε τώρα:

  • Λόγω του μικρού του βάρους, τα Tactical Drone PRO με ενσωματωμένη κάμερα είναι πιο δύσκολο να σπάσουν. Ακόμα κι αν πέσει από μεγάλο ύψος, η μόνη πιθανή ζημιά θα μπορούσε να είναι το σπάσιμο των ελίκων, αλλά μπορούν πάντα να αντικατασταθούν.
  • Δεν χρειάζεστε πολύ ελεύθερο χώρο για να πετάξετε. Αυτό είναι σημαντικό εάν πρόκειται να πετάξετε σε μια μεγάλη πόλη με πολλά κτίρια και άλλα εμπόδια.
  • Tactical Drone PRO τιμή αρκετές φορές φθηνότερα από το κόστος των δημοφιλών μοντέλων drone στην αγορά. Ακόμα κι αν καταφέρετε να το χάσετε ή να το σπάσετε, δεν θα είναι σοβαρό πλήγμα για τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.
  • Το μικρό μέγεθος σάς επιτρέπει να παίρνετε αυτήν τη συσκευή μαζί σας στις διακοπές ή σε ένα ταξίδι έξω από την πόλη.

Tactical Drone PRO πως δουλεύει;

Εξοπλισμένο με κάμερα υψηλής ποιότητας με εγγραφή βίντεο Full-HD, το drone θα σας βοηθήσει να τραβήξετε καλές φωτογραφίες ή να εγγράψετε ένα πλήρες βίντεο κλιπ χωρίς να έχετε καμία εμπειρία ή δεξιότητες σε αυτήν την επιχείρηση. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένα συστήματα σταθεροποίησης και αιώρησης, τα οποία σας επιτρέπουν να απαλλαγείτε από το κούνημα της κάμερας κατά τη λήψη αεροφωτογράφησης. Χάρη στο τηλεχειριστήριο και τα βολικά κουμπιά, ακόμη και ένα μικρό παιδί μπορεί να κυριαρχήσει στο να πετάει αυτό το drone μέσα σε λίγα λεπτά.

Παρά το χαμηλό κόστος, το μοντέλο έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο χρόνος πτήσης με μία μόνο φόρτιση είναι πάνω από 30 λεπτά, κάτι που είναι ένας καλός δείκτης. Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας στο drone και να ελέγξετε ή να λάβετε μια φωτογραφία απευθείας στην οθόνη της κινητής συσκευής σας.

Για ποιον είναι ιδανική αυτή η επιλογή:

  • Για αρχάριους που θέλουν να εξοικειωθούν με αυτό το είδος τεχνικής για πρώτη φορά.
  • Παιδιά που θέλουν να παίξουν με drone.
  • Δραστήριοι άνθρωποι που θέλουν να απαθανατίσουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους σε διακοπές ή ταξίδια.
  • Για όσους έχουν αποφασίσει να γίνουν blogger και αναζητούν νέες ιδέες για τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου.

Tactical Drone PRO – αγορά, παραγγελία, παράδοση

Tactical Drone PRO πώς να χρησιμοποιήσετε; Συνδέστε τη συσκευή σε κινητό τηλέφωνο ή τηλεχειριστήριο. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές στις οδηγίες για να ελέγξετε μόνοι σας το drone σας ή επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες λειτουργίες λήψης. Διασκεδάστε και φτιάξτε καλές φωτογραφίες και βίντεο κλιπ.

Tactical Drone PRO κριτικές:

Ψάχνω πολύ καιρό για ένα φθηνό drone για να μάθω να πετάω. Με τη συμβουλή του φίλου μου, αποφάσισα Tactical Drone PRO παραγγείλετε. Το μοντέλο εξεπλάγην ευχάριστα όχι μόνο από το κόστος του, αλλά και από τις δυνατότητές του. Η ποιότητα εικόνας 720p είναι επαρκής για ερασιτεχνική χρήση. Το βίντεο είναι καθαρό και καλά σταθεροποιημένο. Αξίζει σίγουρα να επιλέξετε αυτό το μοντέλο αν είστε αρχάριοι όπως εγώ.

Αποφάσισα να κάνω στον άντρα μου ένα δώρο γενεθλίων. Ονειρευόταν ένα drone για πολύ καιρό, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να του αγοράσω μια ακριβή επαγγελματική έκδοση. Τότε αποφάσισα Tactical Drone PRO αγοράστε στην Ελλάδα. Ο σύζυγος ήταν πολύ χαρούμενος! Λέει ότι αυτό είναι το καλύτερο δώρο στη ζωή του. Χαίρομαι που μπόρεσα να τον ευχαριστήσω.

Καλή επιλογή, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσο κοστίζει. Επέλεξα αυτό το μοντέλο γιατί χρειαζόμουν ένα μίνι drone για οικιακή χρήση. Πετάει πολύ ομαλά και καλά, τραγανό σινγκάλ. Στην αρχή αρκετές φορές έπεσε ανεπιτυχώς στην άσφαλτο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει Tactical Drone PRO Ελλάδα μπορεί να το κάνει χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική εφαρμογή στον επίσημο ιστότοπο.

Παραγγελία