Rock Crawler Slovenija – Avto RC z daljinskim upravljalnikom 4wd

4 POGONSKA KOLESA-DVA MOČNA MOTORJA

– Hitrost: do 30 km / u
– Čas igranja: 27-30 min
– Čas polnjenja: 3 ure
– Domet: 250 m
– Dimenzije: 500 x 270 x 280 mm
– Polnjenje avta: baterija 4.8 V 700mA

Naroči

Kaj je Rock Crawler model avtomobila na daljinskem upravljalniku? To je mali kralj velikega brezpotja! Najbolj priljubljen model igrač 4×4 samozavestno pušča konkurenco za seboj. Idealno darilo ali zabava za navdušence na prostem ali ljubitelje avtomobilov. Model popolnoma zasluženo velja za enega najboljših glede tehničnih lastnosti za svojo cenovno kategorijo. Kljub široki ponudbi teh igrač na trgu je neverjetno za denar najti drug avto s takšnimi zmogljivostmi!

Rock Crawler – cena, pregledi, kako deluje?

Katere so prednosti uporabe tega modela? Osvojite lahko najtežji teren – pesek, luže, skalnate površine, snežne zamete, peščene sipine ali visoko gosto travo. Glede na vremenske razmere obratovanja ni. Avto lahko uporabljate na prostem poleti, pozimi, dežju ali snegu. Vsestranski 4-valjni dvojni motorni pogon zagotavlja dobro vodljivost. V kombinaciji s profesionalnim sistemom vzmetenja in blaženja dobite neverjetno moč. Ta model lahko pospeši do 30 km/h in je zelo dober pokazatelj za terensko različico avtomobilov. Polmer daljinskega upravljalnika je več kot 250 m, kar omogoča izvajanje zapletenih trikov tudi na veliki razdalji ali urejanje dirk po posebej pripravljeni obročni stezi. Rock Crawler cena je cenejši od mnogih konkurentov. Idealno je za prvi otroški avtomobilček, da se nauči upravljati z daljinskim upravljalnikom. Avto ima nosilce za kamero, zahvaljujoč katerim ga lahko upravljate s pametnim telefonom in hkrati snemate video posnetke svojih potovanj.

Rock Crawler Avto RC z daljinskim upravljalnikom 4wd bo vredno darilo tako za otroke kot za odrasle. Verjemite, da tehnične zmogljivosti tega modela ne bodo nikogar pustile ravnodušnega. Optimalna kombinacija cene, zmogljivosti in kakovosti materialov je med drugimi analogi neprimerljiva.

Če želite videti prednosti, priporočamo, da preberete Rock Crawler pregledi kupcev in strokovnjakov. Na internetu obstaja več video pregledov te različice terenca, v katerih bodo podrobno opisane vse prednosti in slabosti modela.

Kaj kupci izberejo za Rock Crawler igrače terensko vozilo na daljinskem upravljalniku:

 • Stabilna vožnja po kateri koli površini.
 • Ne boji se vode, luž, peska, snega.
 • Ohranja stabilnost na skalnatih površinah ali v vodi.
 • Ima popolnoma enak sistem vzmetenja in blažilnikov.
 • Visoka vodoodpornost.
 • Odlična cena.
 • Velik nabor dodatnih komponent (baterije za daljinski upravljalnik, zamenljivi gosenici za menjavo koles pri prehodu še posebej težkih terenskih odsekov).
 • Priročno upravljanje.

Strokovno mnenje o Rock Crawler Slovenija:

Že več kot 10 let delam kot prodajni pomočnik v oddelku za igrače RC v trgovini. Zavedam se prednosti in slabosti različnih modelov. Mnogi starši želijo otroku kupiti najdražji model, ki je na voljo na pultu, vendar ne razumejo, da to ni vedno najboljša možnost. Večina otrok (zlasti mlajših od 7 let) se ne more takoj naučiti pravilnega upravljanja z daljinskim upravljalnikom. To vodi do hitrih okvar, padca ali poplave avtomobila v lužah. Zato priporočam Rock Crawler naročiti. Ta model je idealen za začetnike. Poleg odličnih tehničnih lastnosti in visoke trdnosti je njegov strošek eden najbolj dostopnih za avtomobil v svojem razredu. Zelo dobra možnost! Tudi jaz ga imam doma in otroci so zadovoljni!

Rock Crawler kako deluje:

 • Baterija 4,8 V 700 mA.
 • Daljinski upravljalnik napajajo 3 baterije AA, ki so vključene v škatlo.
 • Nadzorno območje – do 250 m.
 • Polnjenje baterije iz omrežja traja približno 3 ure.
 • En naboj traja 25-30 minut neprekinjene vožnje.
 • Dimenzije modela: 50x27x28 cm.
 • Majhna teža.
 • Vodoodporna torbica.

Rock Crawler – kupiti, naročiti, dostava

Rock Crawler kako uporabljati? Komplet vsebuje podrobna navodila, zahvaljujoč katerim lahko hitro razumete glavne značilnosti nastavitve in vožnje avtomobila. Upoštevajte varnostne ukrepe in otrokom ne dovolite, da sami polnijo baterijo.

Trenutno ta ekskluzivni izdelek ni na voljo v večini trgovin in trgovskih verig, zato je edina pot do Rock Crawler kupiti v Sloveniji prek spletne trgovine. Tam lahko oddate prijavo in prejmete paket s kurirsko dostavo v 1-3 delovnih dneh. Več informacij o načinih dostave in plačila blaga najdete na spletni strani prodajalca.

Naroči