Rock Crawler România – Mașină RC 4wd

TRACTOR CU 4 ROȚI – DOUĂ MOTOARE PUTERNICE

– Viteza: până la 30 km/h
– Timp de joc: 27-30 minute
– Timp de încărcare: 3 ore
– Autonomie: 250 m
– Dimensiuni: 500 x 270 x 280 mm
– Alimentare auto: baterie 4,8V 700mA (inclusă)

Comandă

Ce este Rock Crawler Masina cu telecomanda? Acesta este micul rege al marelui off-road! Cel mai popular model de jucărie 4×4 lasă cu încredere concurența în urmă. Cadou sau divertisment ideal pentru pasionații de aer liber sau pasionații de mașini. Modelul este considerat în mod meritat unul dintre cele mai bune din punct de vedere al caracteristicilor tehnice pentru categoria sa de preț. În ciuda gamei largi de jucării de pe piață, este incredibil să găsești o altă mașină cu astfel de capacități pentru bani!

Rock Crawler – preț, comentarii, cum funcționează?

Care sunt avantajele utilizării acestui model particular? Puteți cuceri cel mai dificil teren – nisip, bălți, suprafețe stâncoase, grămezi de zăpadă, dune de nisip sau iarbă înaltă și densă. Nu există restricții de funcționare în funcție de condițiile meteorologice. Mașina poate fi folosită în aer liber vara, iarna, ploaie sau zăpadă. Unitatea versatilă cu motor dublu 4wd oferă o bună controlabilitate. Combinat cu sistemul de suspensie și amortizare profesional, obțineți o putere incredibilă. Acest model este capabil să accelereze până la 30 km/h și acesta este un indicator foarte bun pentru versiunea off-road a mașinilor de jucărie. Raza telecomenzii este mai mare de 250 m, ceea ce face posibilă efectuarea de trucuri complexe chiar și la distanță mare sau aranjarea de curse pe o pistă de curse special pregătită. Rock Crawler preț este mai ieftin decât mulți concurenți. Este ideal ca prima mașină de jucărie a unui copil să învețe cum să acționeze telecomanda. Mașina are suporturi pentru cameră, datorită cărora o puteți controla folosind telefonul smartphone și în același timp înregistra videoclipuri ale călătoriilor dvs.

Rock Crawler Mașină RC 4wd va fi un cadou demn atât pentru copii, cât și pentru adulți. Credeți că capacitățile tehnice ale acestui model nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Combinația optimă de preț, capacități și calitate a materialelor este de neegalat printre alți analogi.

Pentru a vedea avantajele, vă recomandăm să citiți Rock Crawler comentarii Cumpărători și experți. Există mai multe recenzii video ale acestei versiuni de SUV pe Internet, în care vor fi descrise în detaliu toate avantajele și dezavantajele modelului.

Ce aleg cumpărătorii pentru Rock Crawler jucărie telecomandă vehicul off-road:

 • Plimbare stabilă pe orice suprafață.
 • Nu vă este frică de apă, bălți, nisip, zăpadă.
 • Menține stabilitatea pe suprafețe stâncoase sau în apă.
 • Are un sistem complet identic de suspensii și amortizoare.
 • Rezistență ridicată la apă.
 • Preț excelent.
 • Un set mare de componente suplimentare (baterii pentru telecomandă, șine înlocuibile pentru schimbarea roților la trecerea unor secțiuni off-road deosebit de dificile).
 • Management convenabil.

Opinia experților despre Rock Crawler România:

De peste 10 ani lucrez ca asistent de vânzări în departamentul de mașini de jucărie RC dintr-un magazin. Sunt conștient de avantajele și dezavantajele diferitelor modele. Mulți părinți vor să își cumpere copilul cel mai scump model oferit pe tejghea, dar nu înțeleg că aceasta nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Majoritatea copiilor (în special sub 7 ani) nu pot învăța imediat cum să funcționeze corect cu telecomanda. Acest lucru duce la avarii rapide, căderea sau inundarea mașinii în bălți. Prin urmare, recomand Rock Crawler comanda. Acest model este ideal pentru începători. Pe lângă caracteristicile sale tehnice excelente și rezistența ridicată, costul său este unul dintre cele mai accesibile pentru o mașină din clasa sa. O opțiune foarte bună! Am și eu unul acasă și copiii sunt fericiți!

Rock Crawler cum funcționează:

 • Baterie 4,8 V 700 mA.
 • Telecomanda este alimentată de 3 baterii AA care sunt incluse în cutie.
 • Domeniu de control – până la 250 m.
 • Durează aproximativ 3 ore pentru a încărca complet bateria de la rețea.
 • O încărcare durează 25-30 de minute de condus continuu.
 • Dimensiunile modelului: 50x27x28 cm.
 • Greutate mică.
 • Carcasă impermeabilă.

Rock Crawler – cumpăra, comanda, livrare

Rock Crawler cum să utilizați? Kitul include instrucțiuni detaliate, datorită cărora puteți înțelege rapid principalele caracteristici ale instalării și conducerii unei mașini. Respectați măsurile de siguranță și nu permiteți copiilor să reîncarce singuri bateria.

În acest moment, acest articol exclusiv nu este disponibil în majoritatea magazinelor și lanțurilor de vânzare cu amănuntul, astfel încât singura modalitate de a ajunge la Rock Crawler cumpăra în România este printr-un magazin online. Acolo puteți plasa o cerere și primiți un colet cu livrare prin curier în termen de 1-3 zile lucrătoare. Mai multe informații despre metodele de livrare și plată pentru bunuri pot fi găsite pe site-ul vânzătorului.

Comandă