Rock Crawler Magyarország – RC autó 4wd

4 KERÉK MEGHAJTÁS – KÉT ERŐS MOTOR

– Sebesség: legfeljebb 30 km/h
– Játékidő: 27-30 perc
– Töltési idő: 3 óra
– Hatótávolság: 250 m
– Méretek: 500 x 270 x 280 mm
– Autó tápegység: 4,8V 700mA akkumulátor (tartozék)

Megrendelés

Mi az a Rock Crawler távirányítós autó? Ez a nagy terep kis királya! A legnépszerűbb 4×4-es játékmodell magabiztosan hagyja maga mögött a versenyt. Ideális ajándék vagy szórakozás szabadtéri rajongóknak vagy autórajongóknak. A modellt abszolút méltán tartják az egyik legjobb kategóriának a műszaki jellemzők tekintetében az árkategóriájában. Annak ellenére, hogy ezen játékok széles választéka van a piacon, hihetetlen, hogy talál egy másik ilyen képességű autót a pénzért!

Rock Crawler – ár, vélemények, hogyan működik?

Milyen előnyei vannak ennek a modellnek a használatával? Meghódíthatja a legnehezebb terepet – homokot, tócsákat, sziklás felszíneket, hókupacokat, homokdűnéket vagy magas sűrű füvet. Az időjárási viszonyoktól függően nincsenek üzemeltetési korlátozások. Az autó nyáron, télen, esőben vagy hóban a szabadban használható. A sokoldalú 4wd ikermotoros hajtás jó irányíthatóságot biztosít. A professzionális felfüggesztés és csillapító rendszerrel kombinálva hihetetlen erőt kap. Ez a modell képes 30 km/h sebességre gyorsulni, és ez nagyon jó mutató a játékautók terepjáró változatához. A távirányító sugara meghaladja a 250 m-t, ami komplex trükkök végrehajtását teszi lehetővé akár nagy távolságban is, vagy versenyeket rendezhet egy speciálisan előkészített körpályán. A Rock Crawler ár olcsóbb, mint sok versenytárs. Ideális, ha a gyermek első játékautója megtanulja a távirányító használatát. Az autó rendelkezik kameratartókkal, amelyeknek köszönhetően vezérelheti okostelefonjával, és ugyanakkor videókat rögzíthet utazásairól.

A Rock Crawler RC autó 4wd méltó ajándék lesz gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Hidd el, hogy ennek a modellnek a technikai képességei senkit sem hagynak közömbösnek. Az ár, a képességek és az anyagok minőségének optimális kombinációja páratlan más analógok között.

Az előnyök megtekintéséhez javasoljuk, hogy olvassa el a Rock Crawler vélemények vásárlók és szakértők oldalt. Az SUV ezen verziójáról több video-áttekintés található az interneten, amelyekben a modell összes előnyét és hátrányát részletesen leírják.

Mit vásárolnak a vásárlók Rock Crawler távirányítós játék terepjáró:

 • Stabil menet bármilyen felületen.
 • Nem fél a víztől, a tócsáktól, a homoktól, a havaktól.
 • Fenntartja a stabilitást a sziklás felületeken vagy a vízben.
 • Teljesen azonos a felfüggesztés és a lengéscsillapítók rendszere.
 • Magas szintű vízállóság.
 • Nagy ár.
 • Számos kiegészítő alkatrész (elem a távirányítóhoz, cserélhető sín a kerékcseréhez, ha különösen nehéz terepszakaszokon halad el).
 • Kényelmes kezelés.

Szakértői vélemény a következővel kapcsolatban Rock Crawler Magyarország:

Több mint 10 éve dolgozom értékesítési asszisztensként az RC játékautók osztályán egy boltban. Tisztában vagyok a különböző modellek előnyeivel és hátrányaival. Sok szülő meg akarja vásárolni gyermekének a pulton kínált legdrágább modellt, de nem értik, hogy ez nem mindig a legjobb megoldás. A legtöbb gyermek (különösen 7 évesnél fiatalabb) nem tudja azonnal megtanulni, hogyan kell a távirányítóval megfelelően működni. Ez gyors meghibásodásokhoz vezet, tócsákban elesik vagy elárasztják az autót. Ezért azt javaslom Rock Crawler megrendelés. Ez a modell ideális kezdőknek. Kiváló műszaki jellemzői és nagy szilárdsága mellett költségei az egyik legkedvezőbb kategóriába tartozó autó számára. Nagyon jó lehetőség! Nekem is van otthon, és a gyerekek boldogok!

Rock Crawler hogyan működik:

 • Akkumulátor 4,8 V 700 mA.
 • A távirányítót 3 AA elem táplálja, amelyek a dobozban találhatók.
 • Vezérlési tartomány – 250 m-ig.
 • Körülbelül 3 órát vesz igénybe az akkumulátor teljes feltöltése a hálózatról.
 • Egy töltés 25-30 perc folyamatos vezetésig tart.
 • A modell méretei: 50x27x28 cm.
 • Kis súly.
 • Vízálló tok.

Rock Crawler – vásárlás, megrendelés, szállítás

Rock Crawler hogyan kell használni? A készlet részletes utasításokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően gyorsan megismerheti az autó beállításának és vezetésének főbb jellemzőit. Tartsa be a biztonsági óvintézkedéseket, és ne engedje, hogy a gyerekek maguk töltsék fel az akkumulátort.

Jelenleg ez az exkluzív termék a legtöbb üzletben és kiskereskedelmi láncban nem érhető el, így a Rock Crawler vásárolni Magyarországon elérésének egyetlen módja az online áruház. Ott 1-3 munkanapon belül pályázatot adhat le, és futárszállítással csomagot kaphat. Az áru átadásának és fizetésének módjáról további információk az eladó weboldalán találhatók.

Megrendelés