Rock Crawler Ελλάδα – Τηλεκατευθυνομενα αυτοκινητα βενζινοκινητα 4wd

ΟΔΗΓΟΣ 4 ΤΡΟΧΩΝ – ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

– Ταχύτητα: έως και 30 km/h
– Χρόνος παιχνιδιού: 27-30 λεπτά
– Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες
– Εύρος: 250 μ
– Διαστάσεις: 500 x 270 x 280 mm
– Τροφοδοσία αυτοκινήτου: Μπαταρία 4.8V 700mA (περιλαμβάνεται)

Παραγγελία

Τι είναι Rock Crawler μοντέλο αυτοκινήτου στο τηλεχειριστήριο; Αυτός είναι ο μικρός βασιλιάς του μεγάλου off-road! Το πιο δημοφιλές μοντέλο παιχνιδιού 4×4 αφήνει με βεβαιότητα τον ανταγωνισμό πίσω. Ιδανικό δώρο ή ψυχαγωγία για λάτρεις της υπαίθρου ή λάτρεις των αυτοκινήτων. Το μοντέλο θεωρείται απολύτως ένα από τα καλύτερα όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία τιμών του. Παρά το ευρύ φάσμα αυτών των παιχνιδιών στην αγορά, είναι απίστευτο να βρείτε ένα άλλο αυτοκίνητο με τέτοιες δυνατότητες για τα χρήματα!

Rock Crawler – τιμή, σχόλια, πώς λειτουργεί;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτού του συγκεκριμένου μοντέλου; Μπορείτε να κατακτήσετε το πιο δύσκολο έδαφος – άμμο, λακκούβες, βραχώδεις επιφάνειες, χιονοστιβάδες, αμμόλοφους ή ψηλό πυκνό γρασίδι. Δεν υπάρχουν περιορισμοί λειτουργίας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι, το χειμώνα, τη βροχή ή το χιόνι. Η ευέλικτη μονάδα δίσκου με κινητήρα 4wd παρέχει καλή δυνατότητα ελέγχου. Σε συνδυασμό με το επαγγελματικό σύστημα ανάρτησης και απόσβεσης, έχετε απίστευτη ισχύ. Αυτό το μοντέλο μπορεί να επιταχύνει έως και 30 km/h και αυτός είναι ένας πολύ καλός δείκτης για την έκδοση off-road των παιχνιδιών αυτοκινήτων. Η ακτίνα του τηλεχειριστηρίου είναι μεγαλύτερη από 250 m, γεγονός που καθιστά δυνατή την εκτέλεση σύνθετων κόλπων ακόμη και σε μεγάλη απόσταση ή να οργανώσετε αγώνες σε ειδικά προετοιμασμένη πίστα. Το Rock Crawler τιμή είναι φθηνότερο από πολλούς ανταγωνιστές. Είναι ιδανικό για το πρώτο αυτοκίνητο παιχνιδιού ενός παιδιού να μάθει πώς να χειρίζεται το τηλεχειριστήριο. Το αυτοκίνητο διαθέτει βάσεις κάμερας, χάρη στις οποίες μπορείτε να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας το smartphone σας και ταυτόχρονα να καταγράφετε βίντεο από τα ταξίδια σας.

Το Rock Crawler Τηλεκατευθυνομενα αυτοκινητα βενζινοκινητα 4wd θα είναι ένα άξιο δώρο για παιδιά και ενήλικες. Πιστέψτε ότι οι τεχνικές δυνατότητες αυτού του μοντέλου δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Ο βέλτιστος συνδυασμός τιμής, δυνατοτήτων και ποιότητας υλικών δεν ταιριάζει μεταξύ άλλων αναλόγων.

Για να δείτε τα οφέλη, σας συνιστούμε να διαβάσετε Rock Crawler σχόλια Αγοραστές και ειδικούς. Υπάρχουν πολλές κριτικές βίντεο για αυτήν την έκδοση του SUV στο Διαδίκτυο, στις οποίες θα περιγραφούν λεπτομερώς όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μοντέλου.

Τι επιλέγουν οι αγοραστές για Rock Crawler τηλεχειριστήριο παιχνίδι εκτός δρόμου οχήματος:

 • Σταθερή διαδρομή σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
 • Δεν φοβάμαι το νερό, τις λακκούβες, την άμμο, το χιόνι.
 • Διατηρεί τη σταθερότητα σε βραχώδεις επιφάνειες ή στο νερό.
 • Έχει ένα εντελώς πανομοιότυπο σύστημα ανάρτησης και αμορτισέρ.
 • Αντοχή στο νερό υψηλού επιπέδου.
 • Μεγάλη τιμή.
 • Ένα μεγάλο σύνολο πρόσθετων εξαρτημάτων (μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο, αντικαταστάσιμα κομμάτια για αλλαγή τροχών όταν περνάει ιδιαίτερα δύσκολα τμήματα εκτός δρόμου).
 • Βολική διαχείριση.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων για Rock Crawler Ελλάδα:

Για πάνω από 10 χρόνια εργάζομαι ως βοηθός πωλήσεων στο τμήμα παιχνιδιών RC παιχνιδιών σε ένα κατάστημα. Γνωρίζω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών μοντέλων. Πολλοί γονείς θέλουν να αγοράσουν το παιδί τους το πιο ακριβό μοντέλο που προσφέρεται στον πάγκο, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Τα περισσότερα παιδιά (ειδικά κάτω των 7 ετών) δεν μπορούν να μάθουν αμέσως πώς να λειτουργούν σωστά με το τηλεχειριστήριο. Αυτό οδηγεί σε γρήγορες βλάβες, πτώση ή πλημμύρα του αυτοκινήτου σε λακκούβες. Επομένως, προτείνω Rock Crawler παραγγείλετε. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για αρχάριους. Εκτός από τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και την υψηλή αντοχή του, το κόστος του είναι ένα από τα πιο προσιτά για ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Μια πολύ καλή επιλογή! Έχω επίσης ένα σπίτι και τα παιδιά είναι χαρούμενα!

Rock Crawler πώς λειτουργεί:

 • Μπαταρία 4,8 V 700 mA.
 • Το τηλεχειριστήριο τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες AA που περιλαμβάνονται στο κουτί.
 • Εύρος ελέγχου – έως 250 m.
 • Χρειάζονται περίπου 3 ώρες για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία από το δίκτυο.
 • Μία φόρτιση διαρκεί 25-30 λεπτά συνεχούς οδήγησης.
 • Διαστάσεις του μοντέλου: 50x27x28 cm.
 • Μικρό βάρος.
 • Αδιάβροχη θήκη.

Rock Crawler – αγοράστε, παραγγείλετε, ναυτιλία

Rock Crawler πώς να χρησιμοποιήσετε; Το κιτ περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες, χάρη στις οποίες μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα τα κύρια χαρακτηριστικά της ρύθμισης και οδήγησης αυτοκινήτου. Τηρείτε τις προφυλάξεις ασφαλείας και μην επιτρέπετε στα παιδιά να φορτίζουν μόνοι τους την μπαταρία.

Προς το παρόν, αυτό το αποκλειστικό αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής, οπότε ο μόνος τρόπος για Rock Crawler αγοράστε στην Ελλάδα είναι μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος Εκεί μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δέμα με παράδοση ταχυμεταφορών εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους παράδοσης και πληρωμής των αγαθών μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του πωλητή.

Παραγγελία