Revamin Stretch Mark Crna Gora – 100% prirodna krema za uklanjanje strija s kože

Efikasna metoda za strije!

– vidljivo posvijetljavaju strije i smanjuju njihovu vidljivost
– učinkovito sprječavaju stvaranje novih strija
– povećaju elastičnost i čvrstoću kože
– njeguju i omekšavaju kožu što je više moguće

Naruči

Cure, zdravo! Danas želim podijeliti s vama novu kremu koja mi je pomogla da zaboravim na problematičnu kožu nakon trudnoće i kraja laktacije. Trenutno imam 28 godina i sretna sam majka šarmantne kćerke. Osjećam se potpuno sretno u novom statusu, ali postoji jedan problem koji pomračuje radost majčinstva – promjene u mom tijelu nakon porođaja. Prvo, grudi su postale manje elastične i privlačne za muža (laktacija je učinila svoj posao). Drugo, kukovi su širi nego što su bili prije rođenja. Izgleda pomalo čudno, iako ne mogu sa sigurnošću reći da je loše. Ali ono što me nervira su strije na koži. Pojavili su se ne samo na stomaku, već i na prsima, blizu pazuha i na drugim mjestima. Užasan je osjećaj kada ljeti ne možete otići na plažu ili vam je neugodno obući prekrasnu odjeću.

Nekoliko mjeseci sam isprobao ogroman broj različitih načina da se riješim strija. U početku sam pokušavao riješiti problem medenim oblozima, masažom, vježbanjem i prehranom. Kad sam shvatila da to nema učinka, obratila sam se kozmetičarki za pomoć. Na preporuku stručnjaka, odabrao sam Revamin Stretch Mark 100% prirodna krema za uklanjanje strija s kože za sebe. Za razliku od prethodnih pokušaja rješavanja problema, ovaj se kozmetički proizvod pokazao uistinu učinkovitim!

Revamin Stretch Mark – cijena, recenzije, kako to radi?

Koristio sam Revamin Stretch Mark krema prema uputama 2 puta dnevno. Na početku dana izvela sam laganu 10-minutnu masažu, a navečer sam kremu nanijela na problematično područje i ostavila preko noći. Neki prvi rezultati pojavili su se u roku od 4-5 dana. Koža zaista postaje glađa i elastičnija. Užasne ružičaste pruge na mojim grudima postepeno su postajale bezbojne i stapale se sa opštim obrisima mog tijela. Nakon otprilike mjesec dana upotrebe, vizuelno sam mogao ukloniti više od 80% strija na koži. Ali, odlučio sam ponovno dobiti naručiti Revamin Stretch Mark protiv ožiljaka i strija na koži i nastaviti koristiti ovaj proizvod. Kao rezultat, problem je nakon 3 mjeseca svakodnevne masaže ovom kremom potpuno uklonjen. Sada moj trbuh, bedra, zadnjica i grudi izgledaju savršeno!

Koje prednosti mogu za sebe izdvojiti:

  • Ne izaziva iritaciju kože i nuspojave.
  • Učinkovito za gotovo sve strije.
  • Revamin Stretch Mark Cijena jedan je od najprofitabilnijih na tržištu.
  • Pogodno za profilaktičku upotrebu.
  • Delikatna i prijatna aroma.
  • Dobro vlaži kožu.

Ako želite Revamin Stretch Mark kupiti u Crnoj Gori, namjerno ću ostaviti vezu do web mjesta na kojem sam naručujem ovaj proizvod. Usput, ako naručite kompletan set od tri boce, dobit ćete dodatnih uštedu od -20%.

Naruči