Perfection Brows România – epilator portabil pentru sprancene

CARACTERISTICI

– Tip: depilator
– Material: plastic, metal
– Greutate: 58 gr
– Colore: bianco
– Dimensiune: 13 x 2.1 cm
– Caracteristici: funcționează cu o singură baterie AA
– Acoperire: aur de 18 carate

Comandă

Cum să obțineți sprâncene perfect drepte și frumoase acasă în doar câteva minute? Lucrez ca cosmeticiană de peste 15 ani și știu câteva secrete despre care colegii mei tac. Astăzi vreau să vă povestesc despre noul dispozitiv Perfection Brows pentru a îndepărta firele de păr din sprâncene, cu care puteți lăsa multe saloane de înfrumusețare fără venituri suplimentare. Acesta este un dispozitiv compact care vă permite să îndepărtați cu ușurință firele groase și indisciplinate de pe sprâncene, precum și să aliniați linia de contur.

Perfection Brows – preț, comentarii, cum funcționează?

Pentru orice femeie, problema îngrijirii sprâncenelor a fost întotdeauna dureroasă în adevăratul sens al cuvântului. Este surprinzător pentru mine să spun acest lucru, dar și astăzi printre clienții mei obișnuiți sunt destul de multe fete tinere care până atunci poartă pensete în poșete și, cu ajutorul ei, își trag părul deasupra ochilor. Dacă ați încercat această procedură cel puțin o dată, dar trebuie să fi simțit pielea de găină în momentul în care vă amintiți acea durere și disconfort teribil. Vreau să-i avertizez imediat pe toți admiratorii tatuării sprâncenelor – aceasta nu este doar o procedură costisitoare, ci și o procedură foarte periculoasă. În practica mea, au existat multe cazuri când un cosmetolog fără experiență a introdus o infecție sub piele atunci când a creat un tatuaj și acest lucru a provocat un proces inflamator cu tratament pe termen lung. Crede-mă: nu există nimic mai frumos și mai frumos decât sprâncenele naturale și bine îngrijite. Dar cum să obțineți acest rezultat acasă? Singurul mod în care pot vedea este Perfection Brows epilator portabil pentru sprancene.

Dacă nu ai ocazia să vizitezi regulat un salon de înfrumusețare sau pur și simplu nu găsești un specialist bun care să-ți satisfacă dorințele, atunci ai nevoie doar de Perfection Brows comanda. Dispozitivul unic vă permite să eliminați rapid și fără durere toate firele de păr lungi și mici, fără a le lăsa nicio șansă. Este deosebit de convenabil să aveți acest epilator în poșetă, deoarece îl puteți duce oriunde. Imaginați-vă situația. Aștepți un interviu pentru o nouă poziție și dintr-o dată descoperiți din greșeală că aveți fire de păr care ies deasupra ochilor. Nu este o opțiune să apară în această formă în fața viitorilor șefi. Dar ce e de făcut? Dacă aveți în apropiere acest epilator electric, puteți rezolva problema în doar câteva minute fără a atrage atenția străinilor. Este suficient să găsiți o oglindă în cea mai apropiată toaletă și să remediați defectul în doar câteva minute. Și cel mai important, Perfection Brows preț este destul de accesibil pentru toată lumea.

Sprâncenele groase sunt avantajul tău!

Multe femei au în mod natural sprâncenele prea groase. Într-un sens, acesta este chiar un plus, deoarece cu cât este mai densă dispunerea firelor de păr, cu atât este mai ușor să le dai o formă frumoasă. Dar există o altă problemă. Sprâncenele groase cresc adesea prea repede, așa că trebuie să le smulgi aproape zilnic sau să vizitezi saloanele de înfrumusețare. Tocmai pentru asta a fost conceput Perfection Brows epilator de sprancene. Datorită tehnologiei convenabile pentru îndepărtarea părului nedureroasă, părul în creștere activă poate fi eliminat rapid și densitatea acestuia redusă la un nivel optim.

Perfection Brows cum funcționează?

Dispozitivul are o tehnologie unică pentru a îndepărta ușor firele de păr împreună cu foliculul. Acest lucru se întâmplă în mod natural, fără a afecta pielea sau a provoca iritații. Placarea cu aur de 18K a capului epilator protejează țesutul epidermic de infecții sau reacții alergice. Astfel, obțineți rezultatul perfect efectuând proceduri la un moment convenabil pentru dvs., de exemplu, înainte de culcare.

Aș dori, de asemenea, să vorbesc despre dimensiunea acestui dispozitiv. Dar nu depășește lungimea rujului, așa că îl puteți pune cu ușurință chiar și într-o geantă cosmetică mică sau o geantă de mână. Epilatorul funcționează cu o singură baterie și durează câteva luni.

Perfection Brows cum să utilizați:

Epilarea se efectuează pe pielea uscată fără aplicarea suplimentară de cremă sau tonic de curățare. Trebuie doar să aplici epilatorul pe sprâncene și să fugi acolo unde ies părul nedorit. Întreaga procedură nu durează mai mult de 4 minute (aproximativ 2 minute pentru fiecare ochi). Poate că prima dată veți avea câteva întrebări sau dificultăți specifice, dar deja la a doua procedură totul va merge perfect. Cu cât utilizați mai des epilatorul Perfection Brows România la început, cu atât părul sprâncenelor va crește mai târziu. Aceasta înseamnă că atunci va trebui să efectuați proceduri doar de câteva ori pe lună sau chiar mai rar.

Perfection Brows – cumpăra, comanda, livrare

Dacă nu mă credeți, intrați online și citiți Perfection Brows comentarii al altor cumpărători. În 9 din 10 cazuri, aceștia sunt complet mulțumiți de rezultate după utilizarea acestui dispozitiv.

Vestea bună este că astăzi este de Perfection Brows cumpăra în România fără să vă părăsiți casa. Voi lăsa un link către site unde puteți comanda epilatorul original cu o reducere de 50%!

Comandă