NicoZero Slovenija – prehransko dopolnilo za opustitev kajenja

PRENEHATI S KAJENJEM JE PREPROSTO!

– Brez zdravil in obližev
– Brez knjig in hipnoze
– Brez hrepenenja po cigaretah

Naroči

Kaj je NicoZero prehransko dopolnilo za opustitev kajenja? To je naravni izdelek na organski osnovi, zasnovan posebej za kadilce. Izdelek vam omogoča, da se hitro, enostavno in nepreklicno znebite odvisnosti. Formula je priporočljiva za moške in ženske, ki želijo za vedno opustiti kajenje in obnoviti izgubljeno zdravje. Izdelek pomaga premagati hrepenenje po nikotinu v kateri koli od njegovih oblik: tobak, elektronske cigarete, nargile in tako naprej. Sestava izdelka vključuje 100% naravne nikotinske nadomestke, ki ne zasvojijo in ne zastrupljajo telesa. Če se pravilno uporablja, bo čez nekaj dni želja po kajenju izginila, tobačni dim pa bo začel povzročati gnus.

NicoZero – cena, pregledi, kako deluje?

Razpršilo je dobro uveljavljeno na trgu naravnih izdelkov za opustitev kajenja v Evropi. Po mnenju kupcev je ta izdelek veliko bolj učinkovit od nikotinskih obližev in drugih oglaševanih izdelkov proti kajenju. S to varno metodo lahko 100% premagate željo po kajenju in nikoli več se ne bo vrnilo. Že 14 dni po začetku uporabe razpršila lahko znova občutite veselje svežega zadaha brez tobačnega dima in kašlja. Izdelek ne samo da blokira odvisnost od nikotina, ampak tudi očisti ustno votlino od toksinov in bakterij. S pravilno uporabo je zagotovljen pozitiven učinek.

Prečiščena formula temelji na naravnih sestavinah, zeliščih in vitaminih. Izdelek v celoti deluje na telo kadilca in daje zajamčen rezultat. Pri tej metodi zdravljenja odvisnost od cigaret nima pomembnosti izkušenj in aktivnosti kajenja. Tudi če ste zadnjih 20-30 let pokadili 2-3 škatlice cigaret na dan, vam bo sprej pomagal obvladati to težavo.

NicoZero kako deluje:

Vsaka sestavina tekočega koncentrata ima svoj koristen učinek. Najprej izdelek zavira psihološko in fiziološko hrepenenje po nikotinu na ravni živčnega sistema in možganskih celic. Vsakič, ko možgani sporočijo, da želite prižgati še eno cigareto, morate ta sprej razpršiti v usta. Blokirala bo željo po kajenju, ne da bi povečala lakoto in apetit. Raziskave kažejo, da je Nico Zero za hitro prenehanje kajenja najvarnejša in najučinkovitejša rešitev vaše dolgotrajne težave. Formula čisti telo nakopičenih toksinov, odstranjuje katran in strupene snovi tako iz pljuč kot jeter. Lahko se znebite rumenosti kože, očistite dihanje in normalizirate stanje živčnega sistema. Za izdelek je zagotovljeno, da bo dosegel rezultat, ki ostane za vedno in 100% zaščito pred ponovitvijo. Kajenje se popolnoma ustavi v samo enem poteku zdravljenja s tem razpršilcem.

NicoZero pregledi:

Oče je vse življenje kadil cigare in ko sem odrasel, se tej slabi navadi nisem mogel izogniti. Vsak dan sem pokadil 2-3 cigare in moral sem stalno povečevati njihovo število. Želel sem se ustaviti, vendar je telo ves čas zahtevalo naslednji odmerek nikotina. Pred kratkim sem se za pomoč obrnil k psihoterapevtu in on mi je priporočil NicoZero naročiti. Ta sprej je bil zame resnično odrešenje! Že drugi dan mi je uspelo popolnoma prenehati kaditi. Po 1 mesecu je težava popolnoma izginila! Že 3 leta ne kadim in sem zelo zadovoljna!

Ne morem zagotovo reči, ko sem prvič poskusil s kajenjem, vendar že več kot 20 let ta navada uničuje moje telo. Poskusila sem na različne načine: brala sem knjige, obiskovala specializirane tečaje, uporabljala nikotinske obliže in elektronske cigarete. Toda vse to je bilo neučinkovito in izkazalo se je, da gre le za zapravljeni denar. Pred pol leta se je v mojem življenju pojavilo NicoZero. Ta edinstven izdelek Slovenija je pomagal premagati dolgoročno odvisnost od nikotina in prihranil ogromne količine pri zdravljenju.

Delam v pisarni in se vsak dan odpravimo na oddih po dimu s sodelavci. Ta tradicija je ustvarila moje nezdravo zanimanje za cigarete. Začel sem z 2-3 kosi na dan, nato pa sem dosegel 30-40 cigaret na dan. Bilo je grozno. Kašelj mi je preprečil normalno spanje ponoči, rumena obloga in slab zadah sta mi pokvarila odnos z dekleti. Pred kratkim sem odkril novo življenje, potem ko sem se odločil za NicoZero kupiti v Sloveniji. Ta izdelek je potešil željo po kajenju po 5 dneh. Po 1 mesecu uporabe spreja sem popolnoma pozabila na svojo težavo in se vrnila v normalno stanje.

Nico Zero – kupiti, naročiti, dostava

NicoZero kako uporabljati:

Pred uporabo plastenko pretresite s tekočino. Odstranite zaščitni pokrov. 2-3krat razpršite pršilo v ustno votlino. Nanaša se zjutraj, popoldne in zvečer. Nadaljujte z zdravljenjem 1 mesec, tudi če ste že čutili izboljšanje.

Prednosti:

  • V kliničnih preskušanjih je izdelek dokazal učinkovitost več kot 98%.
  • kontraindikacij ni.
  • Primerno za moške in ženske, ki imajo težave s kajenjem.
  • Lahko se uporablja brez recepta.
  • NicoZero cena je cenejši od večine razpoložljivih vrstnikov.
  • Prvo izboljšanje se občuti v 48 urah po prvi uporabi.

Imate dobro priložnost, da na nikotin za vedno pozabite! NicoZero nehajte kaditi za vedno!

Naroči