Moleculica Magyarország – természetes ránctalanító komplex

A 21. század alkímiája

– Serkenti az elasztinszintézist, javítja a bőr rugalmasságát, megerősíti és kihangsúlyozza az arckontúrokat.
– Kisimítja a ráncokat és egyéb gyűrődéseket, felgyorsítja a sejtképződés és a regeneráció folyamatát, valamint elősegíti a kollagén- és az elasztintermelést.

Megrendelés

Szenzációs felfedezés az öregedés elleni küzdelemben! A Moleculica természetes ránctalanító komplex segít abban, hogy ismét fiatal és szép legyél, de a bőrön az életkorral összefüggő változások minden jele kiküszöbölhető. 2 év költséges klinikai vizsgálatok után az európai tudósok egy csoportjának sikerült előállítania a szabadalmaztatott formulát az időskor leküzdésére. A 2 + 1 kozmetikai komplex kétféle krémből áll (nappali és éjszakai), valamint speciális hidratáló arcmaszkokból. a gyors felszívódási technológia és a tápanyagok makromolekulákon keresztül történő szállítása nem egyenlő a hatás hatékonyságával. Míg a hagyományos kozmetikumok egyszerűen elfedik a ráncokat és a sötét foltokat a bőrön, a Moleculica öregedésgátló krém megszünteti megjelenésük okát. Használjon jó esélyt -15 év elvesztésére:

  • A szépségszalonban költséges kezelések nélkül.
  • Nincs plasztikai műtét vagy arcplasztika.
  • Fájdalmas injekciók és Botox hyaluronsav nélkül.

Moleculica – ár, vélemények, hogyan működik?

A Moleculica maszk és krém a bőr fiatalítására az egészséges bőr számára nélkülözhetetlen összetevők és nyomelemek teljes készletét tartalmazza. A formula tisztított kollagént, vitaminokat, illóolajokat tartalmaz. A szerkezet magában foglalja a hialuronsavat, a retinolt és a bőrsejtek táplálkozásához szükséges peptideket, és visszatér a dermis természetes gátló tulajdonságaihoz. A termék több tesztelési szakaszon is túljutott, és használatának teljes biztonságát bizonyította. Először a mellékhatások, az allergiás reakciók és a megszokás hiányáról beszélünk. A nők tesztelésében önként jelentkező nők több mint 97% -ánál az első alkalmazástól számított 14 nap elteltével javulás tapasztalható.

Moleculica hogyan működik?

Bőrünk a kollagén 2/3-át alkotja. Ez a fehérje részt vesz az epidermális sejtek kialakulásában, és elősegíti a rendszeres frissülést. Amíg fiatal vagy, a test elegendő mennyiségben termeli a saját kollagénjét és elasztinját. De 27 év után ez a folyamat lelassul, így a bőr kevésbé rugalmas és sima lesz. Ennek a képletnek a nagy hatékonyságának titka kombinációban kollagént, elasztint és hialuronsavat tartalmaz. Ez nemcsak kompenzálja a fehérjehiányt a bőrsejtekben, hanem szinte minden életkorban serkenti a szervezet természetes szintézisét.

Sok általános kozmetikai bőrápolási termék túl sok tápanyagot veszít a felszínre, és nem képes mélyen behatolni. Hogy megszabaduljon ettől a problémától, ennek a komplexumnak a készítői alkalmazhatták a nanotechnológiát. Aktív formula speciális mikrokapszulákba helyezve a krém belsejében. A mikrokapszulák felvitele után a pórusokon keresztül behatolnak a bőrbe, és a legmélyebben a dermis legsűrűbb rétegeire jutnak. Magukkal viszik azokat a vitaminokat és tápanyagokat, amelyek lehetővé teszik a meglévő veszteség pótlását.

Moleculica hogyan kell használni?

Egy másik apró titok: a tápanyagok eloszlása napszak szerint. Bőr – élő test, amelynek viselkedését megváltoztatja a nappali vagy éjszakai változtatás. Éppen ezért az egyes időszakokhoz speciális anyagra van szükség. Ezt a funkciót figyelembe véve a fejlesztőknek 3 különböző típusú termékre kellett osztaniuk a képletet:

  • Éjszakai krém. A B-vitaminok, a kókuszolaj és a mandulaolaj, az elasztin és más összetevők összetett csoportjából áll. Lehetővé teszi a természetes kollagén szintézisének stimulálását és a ráncok eltávolítását.
  • Nappali krém. Magában foglalja a hialuronsavat, valamint a retinolt és a kollagént tiszta formában. Igazítja az arc kontúrját, növeli a bőr rugalmasságát és hidratálja.
  • Öregedésgátló arcmaszk. Heti 2-3 alkalommal történő használatra szánják. Hatékonyan távolítja el a mély expressziós vonalakat is, megszünteti a mitesszereket az arcon és a bőr hiperpigmentációját. Hozzon létre egy további akadályt az UV sugárzás ellen.

A Moleculica Magyarország használata előtt figyelmesen olvassa el az egyes termékekre vonatkozó utasításokat, és kövesse a gyártó összes ajánlását. Tartsa be a tárolási feltételeket, és ne használja a lejárati idő után.

Moleculica – vásárlás, megrendelés, szállítás

Ha nincs elég a fenti érvekből, javasoljuk, hogy olvassa el a Moleculica vélemények vevőket és szakértőket. Ezt mondják professzionális bőrgyógyászok és kozmetológusok:

A ráncok megjelenése bármely nő számára a depresszió és a mindennapi élet változásainak hírnöke lesz. De meg kell értened, hogy ez egy természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindannyiunkra vár. Ahelyett, hogy egy vagyont költene hámozásra, Botox injekciókra vagy plasztikai sebészeti arcápolásra, jobb, ha jó kozmetikumot talál. Amikor ügyfeleim tanácsot kérnek a minőségi és természetes öregedésgátló kozmetikumokról, akkor ajánlom a következőt: Moleculica megrendelés. Ez a komplex képes lassítani a bőr öregedését molekuláris szinten és helyreállítani az elveszített rugalmasságot. Mindhárom termék összetétele teljesen biztonságos és természetes. További Moleculica ár, többször olcsóbb, mint egy szépségszalon látogatásának költsége.

Ez a termék nem kapható a gyógyszertárakban, de a Proposition hivatalos honlapján felhasználhatja Moleculica vásárolni Magyarországon. Linket hagytunk rá a leírásban.

Megrendelés