MINI HD LED Projektor România – pentru a proiecta imaginea de pe telefon

Urmăriți Netfliz ca niciodată până acum!

– Tehnologia de imagine LED, poate afișa imagini mai vii și clare.
– Intrare HDMI, port USB, slot pentru card TF și ieșire AV pentru a conecta alte dispozitive.
– Ideal pentru acasă, petreceri, copii și birou.
– Greutate de 0,6 kg, design frumos, cel mai potrivit cadou.

Comandă

MINI HD LED Projektor pentru a proiecta imaginea de pe telefon este făcut pentru distracție și plăcere pentru întreaga familie. Designul minimalist, gama largă de funcții utile și transmisia de imagine de înaltă calitate creează o atmosferă de cinema confortabilă acasă. Dispozitivul unic este compatibil cu orice gadget mobil. Copiii dvs. vor fi încântați dacă porniți desenul animat prin proiector. Jucătorii vor aprecia ecranul mare atunci când se joacă pe un smartphone sau laptop. Datorită dimensiunilor reduse, acest dispozitiv nu ocupă mult spațiu în cameră și, dacă este necesar, îl puteți lua cu dvs. pe drum.

MINI HD LED Projektor – preț, comentarii, cum funcționează?

Spre deosebire de numeroși analogi de MINI HD LED Projektor pentru vizionarea de filme, seriale, desene animate în acest segment de preț, modelul are caracteristici și capacități tehnice destul de ridicate. Puteți obține imagini de înaltă calitate cu luminozitate de până la 1000 lumeni. Modelul merge bine cu căștile și are un difuzor încorporat pentru transmisie audio de înaltă calitate. Becurile cu LED vor rezista mulți ani și își vor păstra proprietățile. Transmiterea imaginii este posibilă din față, din spate sau din tavan, în funcție de circumstanțe. Dispozitivul acceptă toate formatele de fișiere audio și video cunoscute. Datorită cablului USB, puteți conecta cu ușurință dispozitivul la telefonul mobil sau laptop. Există, de asemenea, un conector HDMI.

MINI HD LED Projektor cum funcționează:

Proiectorul primește informații digitale de la un dispozitiv mobil și le transmite pe o suprafață plană verticală sau orizontală, mărind dimensiunea ecranului. Datorită acestei tehnologii, puteți viziona seria de pe smartphone-ul dvs. pe ecranul mare, conectându-l pur și simplu la proiector. Aceasta este soluția perfectă pentru camera unui copil. Copiilor le place să privească desene animate sau să joace jocuri video. Dar instalarea unui televizor cu ecran mare în camera unui copil este prea costisitoare și periculoasă (există întotdeauna posibilitatea ca un ecran să cadă sau să se spargă). În cazul unui proiector, nu vă faceți griji cu privire la siguranța copiilor dvs. Porniți doar desenele sau jocul video preferat prin proiector și vor fi fericiți!

Posibilitățile acestui dispozitiv sunt pur și simplu nesfârșite! Totul depinde de imaginație și dorințe. Puteți folosi oricând MINI HD LED Projektor cumpăra în România dacă doriți. De asemenea, va fi interesant să vizionați videoclipuri de antrenament sau să organizați o prezentare în birou. Sistemul are un consum de energie destul de redus, prin urmare este o alternativă mai economică la un televizor. Vei fi cu adevărat mulțumit de rezultate, iar prietenii și cunoștințele tale vor dori cu siguranță și MINI HD LED Projektor comanda pentru ei înșiși.

MINI HD LED Projektor cum să utilizați:

  • Așezați dispozitivul pe o suprafață fermă și plană.
  • Conectați-vă la un telefon mobil, laptop, tabletă sau consolă de jocuri.
  • Porniți proiectorul și direcționați lumina pe perete (de preferință pe un fundal alb solid).
  • Pentru o imagine mai clară și mai strălucitoare, stingeți luminile și întunecați camera.
  • Utilizați căști sau difuzorul audio încorporat, dacă este necesar.
  • Bucurați-vă de o calitate excelentă a imaginii și a sunetului.

MINI HD LED Projektor comentarii:

Căutăm de mult timp un proiector ieftin pentru copii care să-i mulțumească pe fiul nostru. Soția mea a găsit acest model pe internet și am decis Projektor. Pentru preț, o cumpărare foarte bună. Dispozitivul este mic și se potrivește chiar și pe mână. Totul este conectat foarte ușor și fără complicații inutile. Suntem destul de mulțumiți de calitatea imaginii. Și cel mai important, când fiul meu adoarme, eu și soția mea ducem acest proiector în dormitorul nostru și privim orice comedie romantică.

Sunt surprins de oamenii care scriu comentarii negative despre acest produs. Aruncați o privire la MINI HD LED Projektor preț. Dacă cineva nu-i place calitatea sau rezoluția ecranului, cumpără-ți un model 4K scump. Am ales MINI HD LED Projektor pentru educație și divertisment și vreau să spun că sunt complet mulțumit de achiziție. Aceasta este o opțiune bună și accesibilă. Am fost mulțumit de dimensiunile reduse și greutatea redusă, care vă vor permite să îl luați cu voi într-o călătorie sau în vacanță. Cu siguranță merită banii.

Fiica noastră are 5 ani și îi place doar să vizioneze desene animate. Dar eram îngrijorați de vederea ei, pentru că știm despre pericolele televizoarelor. La sfatul unui oftalmolog, am decis să comandăm un proiector pentru ea. Medicii spun că proiecția nu doare la fel de rău ca și vizionarea unui ecran de telefon sau TV. În același timp, acum vă puteți așeza fiica la o distanță de 2-3 metri, ceea ce are și un efect pozitiv asupra ochilor.

MINI HD LED Projektor – cumpăra, comanda, livrare

Potrivit vânzătorului, mărfurile se epuizează foarte repede în depozit și nu se așteaptă noi livrări în curând. Dacă doriți să obțineți MINI HD LED Projektor România la un preț avantajoasă, grăbiți-vă să plasați o cerere chiar acum. Vom lăsa un link către site unde puteți comanda un model 100% original.