Mini HD LED Projektor Hrvatska – za projiciranje slike s telefona

GLEDAJTE SVOJE OMILJENE FILMOVE I TV EMISIJE KAO NIKADA DO SAD!

– Uključuje LED tehnologiju, ima ultra malu veličinu i lagan dizajn.
– Jednostavno i praktično povezivanje s više video izvora!
– Kompaktan dizajn, projektor se lako nosi sa sobom.

Narudžba

Mini HD LED Projektor za projiciranje slike s telefona stvoren je za zabavu i uživanje za cijelu obitelj. Minimalistički dizajn, širok raspon korisnih funkcija i visokokvalitetni prijenos slike stvaraju ugodnu kino atmosferu kod kuće. Jedinstveni uređaj kompatibilan je s bilo kojim mobilnim uređajima. Vaša će djeca biti oduševljena ako uključite crtić kroz projektor. Igrači će cijeniti veliki zaslon kada igraju na pametnom telefonu ili prijenosnom računalu. Zbog svoje male veličine ovaj uređaj ne zauzima puno prostora u sobi i, ako je potrebno, možete ga ponijeti sa sobom na cestu.

Mini HD LED Projektor – cijena, recenzije, kako djeluje?

Za razliku od brojnih analoga od Mini HD LED Projektor za gledanje filmova, TV serija, crtića u ovom cjenovnom segmentu, model ima prilično visoke tehničke karakteristike i mogućnosti. Možete dobiti slike visoke kvalitete s osvjetljenjem do 1000 lumena. Model se dobro slaže sa slušalicama i ima ugrađeni zvučnik za visokokvalitetni prijenos zvuka. LED žarulje trajat će dugi niz godina i zadržati svoja svojstva. Prijenos slike moguć je sprijeda, straga ili sa stropa, ovisno o okolnostima. Uređaj podržava sve poznate formate video i audio datoteka. Zahvaljujući USB kabelu možete jednostavno povezati uređaj s mobitelom ili prijenosnim računalom. Tu je i HDMI konektor.

Mini HD LED Projektor kako to radi:

Projektor prima digitalne informacije s mobilnog uređaja i prenosi ih na ravnu okomitu ili vodoravnu površinu, povećavajući veličinu zaslona. Zahvaljujući ovoj tehnologiji seriju možete gledati sa svog pametnog telefona na velikom ekranu jednostavnim spajanjem na projektor. Ovo je savršeno rješenje za dječju sobu. Djeca vole gledati crtiće ili igrati video igrice. Ali instaliranje TV-a s velikim zaslonom u dječju sobu preskupo je i opasno (uvijek postoji mogućnost pada ili loma zaslona). U slučaju projektora, apsolutno se ne brinete o sigurnosti svoje djece. Samo uključite njihov omiljeni crtić ili video igru kroz projektor i bit će sretni!

Mogućnosti ovog uređaja jednostavno su beskrajne! Sve ovisi o mašti i željama. Uvijek možete upotrijebiti ako želite. Također će biti zanimljivo gledati videozapise s treninga ili organizirati prezentaciju u uredu. Sustav ima prilično nisku potrošnju energije, stoga je ekonomičnija alternativa televizoru. Bit ćete uistinu zadovoljni rezultatima, a vaši prijatelji i poznanici sigurno će poželjeti i Mini HD LED Projektor naručiti za sebe.

Mini HD LED Projektor kako koristiti:

  • Postavite uređaj na čvrstu i ravnu površinu.
  • Povežite se s mobilnim telefonom, prijenosnim računalom, tabletom ili igraćom konzolom.
  • Uključite projektor i usmjerite svjetlost na zid (po mogućnosti na čvrstu bijelu podlogu).
  • Za oštriju i svjetliju sliku isključite svjetla i potamnite sobu.
  • Ako je potrebno, upotrijebite slušalice ili ugrađeni zvučnik.
  • Uživajte u izvrsnoj kvaliteti slike i zvuka.

Mini HD LED Projektor recenzije:

Dugo smo tražili neki jeftini dječji projektor koji će ugoditi našem sinu. Moja je supruga našla ovaj model na Internetu i odlučili smo Mini HD LED Projektor kupiti u Hrvatskoj. Za cijenu vrlo dobra kupnja. Uređaj je mali i stane čak i na ruku. Sve je povezano vrlo lako i bez nepotrebnih komplikacija. Prilično smo zadovoljni kvalitetom slike. I što je najvažnije, kad moj sin zaspi, supruga i ja odnesemo ovaj projektor u svoju spavaću sobu i gledamo bilo koje romantične komedije.

Iznenađen sam ljudima koji pišu negativne komentare o ovom proizvodu. Pogledajte Mini HD LED Projektor cijena. Ako se nekome ne sviđa kvaliteta ili razlučivost zaslona, kupite si skupi 4K model. Odabrao sam Mini HD LED Projektor za obrazovanje i zabavu i želim reći da sam potpuno zadovoljan kupnjom. Ovo je dobra i pristupačna opcija. Bio sam zadovoljan malom veličinom i malom težinom, što će vam omogućiti da ga ponesete sa sobom na putovanje ili na odmor. Definitivno vrijedi novca.

Naša kćer ima 5 godina i jednostavno obožava gledati crtiće. Ali brinuli smo se za njezin vid, jer znamo o opasnostima televizora. Po savjetu oftalmologa odlučili smo naručiti projektor za nju. Liječnici kažu da projekcija ne boli toliko jako kao gledanje telefona ili TV ekrana. Istodobno, svoju kćer sada možete sjediti na udaljenosti od 2-3 metra, što također pozitivno utječe na oči.

Mini HD LED Projektor – kupiti, naručiti, dostava

Prema prodavaču, roba u skladištu vrlo brzo ponestaje, a nove isporuke se ne očekuju uskoro. Ako želite sebi priuštiti Mini HD LED Projektor Hrvatska po povoljnoj cijeni, požurite odmah postaviti aplikaciju. Ostavit ćemo vezu do web mjesta na kojem možete naručiti 100% originalni model.