Mikotea Bosna i Hercegovina – čaj za gljivice noktiju i stopala


SAMO 3 DANA DA SE OSLOBODITE SIMPTOMA!

– Ubija spore gljivica, sprječava njihovo množenje
– Smanjuje osjetljivost gljivica
– Ubija oko 32.000 vrsta gljivičnih infektivnih agenasa
– Sprječava zaražavanje drugih ljudi

Naručite odmah

Živimo okruženi sporama gljivica i raznih infekcija, pa je rizik od infekcije uvijek vrlo visok. Čak i ako se poštuju sve preporuke o pravilnoj higijeni, nemoguće je biti 100% zaštićen od mikoze. Opasnost od ove bolesti je u tome što je ne osjetite odmah. Može proći nekoliko tjedana ili čak mjeseci od trenutka kada gljivična infekcija pogodi do prvih simptoma. Postoji mit da se gljivice na noktima ili stopalima ne mogu izliječiti! To je zbog neuspješnih pokušaja i različitih tretmana s mastima i kremama, od kojih većina zaista samo na kratko ublažava simptome.

Ali danas želimo razgovarati o novom proizvodu na tržištu, koji je predodređen da postane jedan od najtraženijih i najpopularnijih: ovo je Mikotea čaj za gljivice noktiju i stopala. Uz odgovarajuću formulu, ova mješavina prirodnih biljaka i vitamina pomaže vam da se brzo riješite gljivica na koži ili noktima kod kuće.

Mikotea – cijena, recenzije, kako to funkcionira?

Potrebno vam je samo 72 sata da potpuno uklonite nelagodu, ljuštenje, pečenje i druge simptome atletskog stopala. U roku od 30 dana jamči se da će proizvod na prirodan način obnoviti oštećena područja kože ili ploče nokta. Formula djeluje što je moguće učinkovitije čak i ako je koristite za prevenciju. I što je najvažnije, Mikotea cijena je nekoliko puta jeftiniji od analoga.

Aktivni sastojci čaja jačaju imunološki sistem, pojačavaju protuupalno i antibakterijsko djelovanje. Klinički je dokazano da je Mikotea protiv gljivične infekcije učinkovit protiv preko 32 000 vrsta gljivičnih patogena. Proizvod je patentiran i nema analoga u smislu efikasnosti.

Kako radi:

  • Neutralizira poraz novih stanica kože gljivičnom infekcijom.
  • Čini vas sigurnim za ljude oko vas.
  • Ubrzava oporavak novih zdravih stanica i tkiva.
  • Ima ljekovito i antibakterijsko djelovanje.
  • Sprečava moguće relapse.
  • Poboljšava sposobnost ćelija kože da zadrže vlagu.
  • Jača lokalni i opći imunitet.
  • Sprječava druge vrste zaraznih bolesti.

Dobra vijest je da su naručiti Mikotea za liječenje gljivica na stopalima i noktima besplatna za sve. Za to nije potrebna pomoć ljekara ili dodatne dozvole. Sve što trebate učiniti je naručiti dostavu odabranog čaja na kućnu adresu i za 3-5 radnih dana paket će dostaviti kurir.

Najpovoljniji uvjeti za one koji žele Mikotea kupiti u Bosni i Hercegovini predstavljeni su na službenoj web stranici. Posjetite ga sada:

Naručite odmah