Lucky Tackle România – activator unic al foamei la pește

NUMELE VORBEȘTE EL-ÎNSUȘI!

– include feromoii sintezate, uleiurile esențiale concentrate și modelele universale de nutriție pentru toate speciile de pește.
– produsul este pus într-un flacon comod de 50 de ml.
– se produce numai în stare lichidă.

Comandă

Lucky Tackle activator unic al foamei la pește vă va face călătoria de pescuit de neuitat! Aceasta este o dezvoltare științifică inovatoare care funcționează pe instinctele naturale ale peștilor și vă crește șansele de a le prinde. Principiul de funcționare al acestei invenții este radical diferit de alte momeli sau momeli. Folosește tehnologia efectelor fiziologice directe care stimulează pofta de mâncare și suprima instinctul de autoconservare la peștii mari. Formula este gândită în așa fel încât să atragă pești chiar și din cele mai adânci sau îndepărtate locuri ale rezervorului. Activatorul o forțează să se adune într-o turmă și să caute împreună sursa mirosului emis (momeală). Astfel, peștii înșiși înoată până unde arunci lanseta.

Lucky Tackle – preț, recenzii, cum funcționează?

Cunoscutul expert în pescuit Răzvan Deleanu spune despre acțiunea produsului:

Ai văzut vreodată cum reacționează pisicile la valeriană. Aproximativ același lucru se va întâmpla cu peștii care vor ajunge în rezervorul în care turnați acest lichid. Afrodiziacii activi din compoziția produsului slăbesc senzația naturală de frică și cresc de mai multe ori apetitul chiar și la peștii bine hrăniți. În același timp, se activează instinctul de turmă, care permite peștilor să formeze o școală mare și să se mute în epicentrul răspândirii unui miros gustos. Drept urmare, un număr imens de pești înfometați și agresivi înghite totul în calea lor, inclusiv momeala ta. Am folosit personal Lucky Tackle pentru a atrage pești mari în râu, dar producătorul susține că momeala are un efect similar în apa de mare.

Luând decizia de comanda Lucky Tackle momeală de pește prădător, alegeți cel mai uman și 100% sigur mod de a atrage pești:

  • Fără a încălca legea aplicabilă.
  • Fără a afecta mediul.
  • Fără a înfunda rezervorul.
  • Fără a provoca otrăvirea altor pești.

Avantajele acestui produs sunt eficiența ridicată, legalitatea și absența efectelor secundare. O sticlă de ingredient activ va fi suficientă pentru dvs. pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât economiile se vor dovedi a fi destul de semnificative.

Această metodă va fi cu siguranță utilă pentru începătorii și pescarii experimentați care visează să prindă o mulțime de pești mari. Puteți obține un rezultat bun chiar dacă ceilalți pescari care stau lângă dvs. nu ar putea prinde nimic. Fabricat în Italia, de înaltă calitate și la prețuri accesibile de Lucky Tackle preț. Dacă doriți să obțineți o reducere suplimentară, utilizați oferta site-ului oficial și comandați-o direct fără intermediari în magazinul online de pescuit.

Astăzi, Lucky Tackle cumpăra în România cu o reducere de -50% este disponibil pe linkul pe care l-am lăsat în descriere.

Comandă