Idealica България – най-добрата диета за изгаряне на мазнини

БЪРЗО И ЛЕСНО ЩЕ ВИ ИЗБАВИ ОТ НЕЖЕЛАНИТЕ КГ

– Преобразува “вредните” бели липиди в полезни “кафяви”, които лесно се отстраняват от тялото
– Подобряване на храносмилането и детоксикация на тялото
– 8 пъти по бърза обмяна на веществата, най-силен антиоксидантен ефект

Поръчайте

Наднорменото тегло е труден проблем за много хора. Съвременният пазар на хранителни добавки и програми за обучение ни предлага широки възможности да коригираме тялото си и да го приведем в оптимална форма. Но защо повечето диети са неефективни и мазнините не изчезват от тежките физически натоварвания? Решихме да поговорим за това с диетолог, който лекува затлъстяването повече от 12 години. Интервюто ще засегне различни теми, но основният въпрос ще бъде как да отслабнете правилно, без да навредите на здравето си. Също така една от темите на дискусия ще бъде Idealica най-добрата диета за изгаряне на мазнини. Според експерта именно този продукт стои зад бъдещия успех на всеки човек, стремящ се към идеална форма.

Idealica – цена, отзиви, как работи?

– Кажете на лекаря защо гладните диети не ни помагат да отслабнем?

– Защото това е неподходящ процес за нашето тяло. Когато дълго време се отказвате от храната или драстично намалявате диетата си, тялото ви го възприема като голям стрес. В това състояние мозъкът дава команда да се отърве от всички ненужни неща (предимно мускули и вода). Що се отнася до мазнините, мозъкът се опитва да запази максимално този ценен енергиен ресурс. След около няколко дни такава диета човек става раздразнителен, има чувство на умора и апатия. Когато в допълнение към тези симптоми, той вижда липсата на какъвто и да е резултат на кантара, настъпва разбивка на диетата и повторно задаване на излишни килограми.

– Тоест ограничаването до 1000 ккал на ден е грешка?

– Разбира се. Трябва да създадете лек калориен дефицит. Например, ако тялото се нуждае от 2000 kcal дневно, тогава за безопасно отслабване е необходимо да се създаде дефицит от 200-300 kcal. С други думи, трябва да поддържате дневна диета от 1700-1800 ккал.

– Как ще накарате тялото си да отслабне по-бързо?

– На първо място, трябва да преразгледате диетата си. Опитайте се максимално да ограничите приема на прости въглехидрати, като ги замените с по-сложни. Тези храни имат по-висок гликемичен индекс и им отнема повече време за обработка. Питейната вода е задължителна. Минималната норма за възрастен е от 2 литра на ден, но 3-4 литра е по-добре. Много е важно да нормализирате метаболизма и да ускорите метаболизма. Това може да стане с естествени хранителни добавки. Когато моите клиенти искат съвет за добър продукт за отслабване, аз ги съветвам Idealica поръчка.

– Какво е?

– Това е естествен растителен концентрат в течна форма. Комплексът е проектиран да се смесва с вода и да се използва в случай на метаболитни нарушения, затлъстяване или повишен апетит.

– Idealica как работи?

– Принципът на тази добавка е много подобен на други видове мазнини горелки. Но за разлика от тях, Idealica мазнина горелка няма странични ефекти и не води до пристрастяване. Формулата ускорява процеса на липолиза и спомага за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Благодарение на своите полезни свойства, комплексът перфектно поддържа баланса на витамини и микроелементи, подобрява синтеза на протеини и увеличава изгарянето на мазнини.

– Тоест, нищо не трябва да се прави – капките ще направят всичко за мен?

– Не, това е заблуда. Всяка хранителна добавка е само спомагателно средство за постигане на поставената задача. Но дори и най-мощното изгаряне на мазнини няма да работи, ако просто го изпиете и продължите да преяждате преди лягане. Формулата Idealica за отслабване работи ефективно само в симбиоза с други здравни съвети.

– Защо почти всички Idealica отзиви са положителни? Това не изглежда ли подозрително?

– Не, защото продуктът наистина е в състояние да накара тялото да се отърве от всички ненужни неща. Предписах тези капки на някои от моите клиенти и те дойдоха при мен 1 месец след началото на употребата. В 9 от 10 случая те успяха да се отърват от 10-11 кг без много допълнителни усилия.

– Idealica как да се използва?

– За да направите това, трябва внимателно да прочетете инструкциите на етикета или опаковката. Продуктът трябва да се смеси с 200 ml вода и да се приема 2 пъти на ден. Най-добре се приема по 25 капки.

– Има ли странични ефекти?

– Никой от моите клиенти, използващи тези капки, не се е оплакал от странични ефекти или алергии. Комплексът е 100% безопасен, но все пак горещо препоръчвам да се консултирате с Вашия лекар преди употреба.

Idealica – купуват, поръчка, доставка

– И какво, ако теглото се върне след края на курса?

– Това е основното предимство на Idealica България. Тази хранителна добавка не само изгаря мазнините, но и ускорява метаболизма, за да предотврати повторно напълняване. Ще можете да постигнете и поддържате оптималната си физическа форма.

– Ако някой от нашите читатели иска Idealica купуват в България – какъв е най-добрият начин да го направя?

– Бих препоръчал да поръчате диетични капки онлайн. Това ще ви спести пари, защото Idealica цена е много по-евтино в интернет.

Поръчайте