Hypertin Crna Gora – čaj za visoki krvni tlak


Ona posjeduje eliksir za duži i zdraviji život!

– Normalizacije srčanog ritma
– Prestanka glavobolje
– Poboljšanog vida
– Potpune stabilizacije krvnog pritiska (nestanak hipertenzije)
– Povećane efikasnosti liječenja hroničnih bolesti
– Značajnog poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja

Наручивање

Možete li pobijediti hipertenziju običnim čajem? Zašto je povišen krvni tlak opasan i kako prepoznati prve simptome nadolazeće prijetnje zdravlju? O tome smo razgovarali s jednim od izvanrednih kardiologa, dr. Stevanom Radulovićem. U intervjuu su izrečene mnoge metode prevencije i liječenja hipertenzije, no najviše nas je zanimalo Hypertin čaj za snižavanje krvnog tlaka. Prema riječima stručnjaka, ovo piće može biti dobra alternativa tradicionalnim lijekovima za liječenje hipertenzije.

Hypertin – cijena, recenzije, kako to radi?

– Dobro jutro, doktore! Žao mi je što smo vas upoznali tako rano.

– U redu je. Ranije sam se budio pa je sve u redu.

– Tema našeg razgovora bit će hipertenzija i sve što je s njom povezano. Je li to doista toliko hitan problem danas?

– Da. Posljednjih godina vidio sam dinamiku naglog povećanja broja pacijenata koji pate od visokog krvnog tlaka. Štoviše, ako smo na početku moje liječničke prakse radili sa starijim pacijentima, danas među ljudima s hipertenzijom ima puno mladića i djevojaka. Neki od mojih pacijenata nemaju ni 30 godina.

– S čime je to povezano?

– Sve je vrlo jednostavno. Počeli smo manje hodati i stavljali tijelo na tjelesnu aktivnost. Rad u uredu 6-8 sati dnevno i nepomično sjedenje na stolici predstavlja veliko opterećenje za vaš kardiovaskularni sustav. Krv cirkulira lošije u sjedećem položaju, pojavljuju se stagnacije i krvni ugrušci. Osim toga, jedemo hranu bogatu kalorijama, od kojih se većina ne troši. To dovodi do nakupljanja viška tjelesne masti i povećanja razine kolesterola u krvi. Nagomilani kolesterol i masnoća na stijenkama ometaju normalno kretanje krvi, što dovodi do začepljenja krvnih žila i povećanja krvnog tlaka.

– Zašto preporučate svojim pacijentima da piju Hypertin čaj za hipertenziju?

– Vjerujem da se hipertenzija može izliječiti samo prirodnim promjenama načina života. Morate natjerati tijelo da se više kreće, izgubiti težinu, ograničiti konzumaciju alkohola i prestati pušiti. Vrlo je važno regulirati razinu stresa, zaustaviti anksioznost i normalizirati obrasce sna. Ovaj čaj je samo jedna dodatna metoda za smanjenje krvnog tlaka koja djeluje zajedno s gore navedenim.

– Dakle, želite reći da, ako ste naručiti Hypertin za snižavanje krvnog tlaka, možete se nositi s hipertenzijom bez pilula?

– Naravno. Ljekovite biljke u ovom čaju savršeno čiste stijenke krvnih žila i vena od lošeg kolesterola, povećavaju njihovu elastičnost i integritet. Redovitom konzumacijom prirodnog i aromatičnog čaja osjećate se bolje i rješavate se simptoma povišenog krvnog tlaka.

– Koliko je siguran i gdje mogu dobiti Hypertin kupiti u Crnoj Gori?

– Čaj je apsolutno bezopasan i ne izaziva nuspojave. Možete ga naručiti putem interneta i uzeti bez liječničkog recepta. A Hypertin cijena je mnogo jeftinije od cijene pilula za hipertenziju.

Наручивање