Hypertin Bosna i Hercegovina – čaj za hipertenziju


Ona posjeduje eliksir za duži i zdraviji život!

– Normalizacije srčanog ritma
– Prestanka glavobolje
– Poboljšanog vida
– Potpune stabilizacije krvnog pritiska (nestanak hipertenzije)
– Povećane efikasnosti liječenja hroničnih bolesti
– Značajnog poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja

Наручивање

Možete li pobijediti hipertenziju običnim čajem? Zašto je visok krvni tlak opasan i kako prepoznati prve simptome prijeteće zdravstvene prijetnje? O tome smo razgovarali sa jednim od izuzetnih kardiologa, dr. Stevanom Radulovićem. U intervjuu su izrečene mnoge metode prevencije i liječenja hipertenzije, ali najviše nas je zanimalo Hypertin čaj za snižavanje krvnog pritiska. Prema mišljenju stručnjaka, ovo piće može biti dobra alternativa tradicionalnim lijekovima za liječenje hipertenzije.

Hypertin – cijena, recenzije, kako to funkcionira?

– Dobro jutro, doktore! Žao mi je što smo vas upoznali tako rano.

– Uredu je. Ranije sam se budio pa je sve u redu.

– Tema našeg razgovora bit će hipertenzija i sve što je s njom povezano. Je li to zaista toliko hitan problem danas?

– Da. Posljednjih godina vidio sam dinamiku naglog povećanja broja pacijenata koji pate od visokog krvnog tlaka. Štoviše, ako smo na početku moje liječničke prakse radili sa starijim pacijentima, danas među ljudima s hipertenzijom ima dosta mladića i djevojaka. Neki od mojih pacijenata nemaju ni 30 godina.

– Sa čime je to povezano?

– Sve je vrlo jednostavno. Počeli smo manje hodati i tijelo smo bavili fizičkom aktivnošću. Rad u uredu 6-8 sati dnevno i nepomično sjedenje na stolici predstavlja veliko opterećenje za vaš kardiovaskularni sistem. Krv cirkulira lošije u sjedećem položaju, dolazi do stagnacije i pojave krvnih ugrušaka. Osim toga, jedemo hranu bogatu kalorijama, od kojih se većina ne troši. To dovodi do nakupljanja viška tjelesne masti i povećanja razine kolesterola u krvi. Nagomilani kolesterol i masnoća na zidovima ometaju normalno kretanje krvi, što dovodi do začepljenja krvnih žila i povećanja krvnog tlaka.

– Zašto preporučujete svojim pacijentima da piju Hypertin čaj za hipertenziju?

– Vjerujem da se hipertenzija može izliječiti samo prirodnim promjenama načina života. Morate natjerati tijelo da se više kreće, izgubiti težinu, ograničiti konzumaciju alkohola i prestati pušiti. Vrlo je važno regulirati razinu stresa, zaustaviti anksioznost i normalizirati obrasce sna. Ovaj čaj je samo jedna dodatna metoda za smanjenje krvnog tlaka koja djeluje zajedno sa gore navedenim.

– Dakle, želite reći da ako ste naručiti Hypertin za snižavanje krvnog pritiska, možete se nositi s hipertenzijom bez pilula?

– Naravno. Ljekovito bilje u ovom čaju savršeno čisti zidove krvnih žila i vena od lošeg kolesterola, povećava njihovu elastičnost i integritet. Redovitom konzumacijom prirodnog i aromatičnog čaja osjećate se bolje i rješavate se simptoma povišenog krvnog tlaka.

– Koliko je siguran i gdje mogu dobiti Hypertin kupiti u Bosni i Hercegovini?

– Čaj je apsolutno bezopasan i ne izaziva nuspojave. Možete ga naručiti putem interneta i uzeti bez ljekarskog recepta. A Hypertin cijena je mnogo jeftinije od cijene pilula za hipertenziju.

Наручивање