Gigant Shqipëri, Kosovë – xhel për zgjerimin e penisit

XHEL PËR ZMADHIMIN E PENISIT

– EKSTAZIA PËR PARTNEREN ËSHTË E GARANTUAR
– GJATË GJITHË NATËS ÇDO NATË!
– NJË NGARËS I FUQISHËM I SEKSIT

POROSIT

Zgjerimi i penisit me 60% të madhësisë origjinale pa operacion është real! Hulumtimi i fundit nga shkencëtarët evropianë konfirmon hipotezën e hedhur për herë të parë në fillim të viteve 80 të shekullit të kaluar. Sipas kësaj hipoteze, indet e buta të penisit mashkullor kanë aftësinë të shtrihen dhe të ndajnë qelizat edhe pas përfundimit të pubertetit. Ky proces mund të shkaktohet duke zgjeruar kapacitetin e enëve të gjakut të korpusit kavernozum dhe korpus spongiosum.

U deshën më shumë se 40 vjet që shkenca të zhvillonte një metodë për të ndikuar në penis për të rritur gjatësinë dhe gjerësinë. Bazuar në këtë përvojë, specialistët arritën të krijojnë një produkt unik që nuk ka analoge – kjo është një krem natyral Gigant për të rritur madhësinë e penisit. Për shkak të përbërjes korrekte dhe të ekuilibruar të përbërësve të dobishëm, xheli ndihmon në rivendosjen e aktivitetit seksual, forcon ereksionin dhe përmirëson qarkullimin e gjakut në trupat shpellorë. Me një efekt kompleks në trup, formula zgjeron indet e penisit, duke e zgjatur dhe trashur atë në të njëjtën kohë.

Gigant – çmimi, vlerësimet, si funksionon?

Sot Gigant xhel për zgjerimin e penisit shitet në mënyrë aktive në më shumë se 30 vende të botës. Ai ishte certifikuar dhe mori leje për shitje në Bashkimin Evropian. Përbërja natyrale e përbërësve ju lejon të rrisni shpejt, me lehtësi dhe pa dhimbje madhësinë e penisit tuaj duke ruajtur shëndetin.

Gigant si punon? Krem ndikon butësisht në indet e penisit, përmirëson rrjedhën e gjakut dhe zgjeron enët e gjakut. Përveç kësaj, formula përmirëson sintezën e testosteronit dhe kolagjenit, rrit epshin mashkullor. Çdo grua do të befasohet këndshëm nga qëndrueshmëria juaj në shtrat. Në varësi të moshës dhe karakteristikave individuale gjenetike, rezultati i zgjerimit të penisit mund të ndryshojë nga +3 në +6 cm!

Pse i duhet një mashkulli një kar i madh? Ka shumë arsye pse të keni një trup të madh dhe të dhjamosur në pantallona është shumë më mirë. Le të hedhim një vështrim në pikat kryesore që do t’ju ofrojnë Gigant Shqipëri, Kosovë:

  • Mundësia e një ndikimi më të fortë në qafën e mitrës, e cila është zona më e ndjeshme erogjene e trupit të femrës.
  • Aftësia e depërtimit dhe acarimit më të thellë të receptorëve që ndodhen në zonat më të largëta të vaginës.
  • Stimulimi më intensiv i mureve të vagjinës, i cili shkakton ndjesi shtesë të këndshme te gruaja.
  • Aftësia për të provuar me lehtësi pozicione të ndryshme në seks, pa asnjë kufizim.
  • Anëtari nuk do të dalë vazhdimisht, duke ndërprerë marrëdhëniet seksuale në momentin më të rëndësishëm.
  • Diapazoni i lëvizjeve të penisit do të rritet, kështu që vetë procesi do t’u japë më shumë kënaqësi të dy partnerëve.
  • Gjasat e orgazmës së një gruaje do të rriten me 85%.
  • Vetëbesimi psikologjik kur jeni në plazh në trungje noti ose ndërroni rrobat në dhomën e zhveshjes së një klubi fitnesi.

Edhe nëse jeni në rregull me madhësinë, por keni probleme me ngritjen, përdorni Gigant për të rritur epshin. Kjo krem ndihmon në kontrollin e qëndrueshmërisë së organit mashkullor dhe ruan një nivel të lartë të intensitetit të seksit për 40-60 minuta. Ju do të shpëtoni nga sindroma e penisit të vogël, dhe gjithashtu mund të parandaloni derdhjen e parakohshme.

Urologu shpjegoi pse ai rekomandon Gigant porosit për pacientët e tij:

Ky xhel është metoda më e mirë jo kirurgjikale për zgjidhjen e problemit fiziologjik të shumë burrave. Ajo zgjat pa dhimbje korpusin e shpellave dhe fillon procesin e ndarjes së qelizave të reja. Produkti sintetizon oksid nitrik, për shkak të të cilit enët e gjakut zgjerohen dhe mbushen me gjak 60% më të fortë. E gjithë kjo ndihmon për të hequr qafe shenjat e mosfunksionimit të ereksionit dhe për të normalizuar marrëdhëniet seksuale. Më e rëndësishmja, nuk keni nevojë të merrni pilula ose të përdorni operacione.

Gigant si te perdoret:

Së pari, bëni një dush dhe pije penisin tuaj nën ujë të ngrohtë. Vendosni një sasi të vogël xheli në sipërfaqen e boshtit dhe kokës së penisit. Me lëvizje të lehta të gishtërinjve tuaj (pa presion), masazhoni të gjithë sipërfaqen duke përdorur lëvizje përpara dhe prapa. Vazhdoni të bëni masazh për të paktën 10 minuta. Pas thithjes së substancës, skuqja e lehtë e lëkurës është e mundur (kjo është normale). Vazhdoni këtë mëngjes dhe mbrëmje çdo ditë për të paktën 4 javë. Gëzoni rezultatin e arritur gjatë gjithë jetës tuaj!

Gigant – blej, porosit, dorëzon

Nëse nuk i besoni informacionit në faqen e internetit të prodhuesit, lexoni Gigant komente në Internet dhe sigurohuni që ky produkt të jetë efektiv. Më shumë se 95% e blerësve janë të kënaqur me rezultatin dhe janë të gatshëm t’ua rekomandojnë produktin miqve të tyre.

Duke pasur parasysh specifikat e produktit, ai nuk mund të gjendet në farmaci ose supermarkete. Mënyra e vetme për Gigant blej në Shqipëri, Kosovë është të vendosni një aplikacion në internet në këtë faqe interneti. Kështu, ju merrni një produkt origjinal të dorëzuar në shtëpinë tuaj, duke ruajtur anonimitetin 100% të transaksionit.

Nëse arrini të bëni një porosi tani, ju mund të merrni një zbritje prej 50% – kjo është Gigant çmimi më e mira në treg!

POROSIT