E-Energy Slovenija – naprava za varčevanje z električno energijo v hiši


Uporabljajte električne naprave kot prej, PLAČATE PA POL MANJ!

– Namenjen je za standardno električno omrežje v stanovanju ali hiši.
– Maksimalna vlažnost zraka – 85% (ne vgradite v kopalnici in pri bazenu).
– Nosilnost 5 kWt – 19 kWt (za celotno stanovanje zadostuje en aparat).
– Teža: 150 gramov z embalažo, 125 gramov brez embalaže.

Naroči

Zaradi stalne rasti tarif za električno energijo nas je večina primorana iskati načine za varčevanje? Vsakdo pozna več standardnih smernic:

  • Zamenjava vseh žarnic v hiši z varčnimi.
  • Zavrnitev električnega kotlička.
  • Zmanjšajte čas gledanja televizije ali dela za računalnikom.
  • Zmanjšanje pogostosti uporabe podnebnega sistema.
  • Uporaba ene mobilne naprave na družinskega člana.
  • Ko zapustite hišo, redno preverjajte, ali so vse električne naprave izklopljene.

Za mnoge ljudi so te metode neizvedljive. Ko se zvečer zberejo vsi družinski člani, vsak opravi svoja gospodinjska opravila: nekdo kuha hrano na električnem štedilniku ali v mikrovalovni pečici, nekdo gleda televizijo, nekdo pa polni mobilni telefon, brezžične slušalke ali druge pripomočke. Konec meseca prihaja račun za elektriko, ki se nenehno povečuje. Kako se znebite teh dodatnih stroškov? Obstaja izhod! Inovativna tehnologija vam bo v pomoč – E-Energy varčevanje z energijo!

E-Energy – cena, pregledi, kako deluje?

Na internetu lahko najdete veliko nasprotujočih si mnenj o tej napravi. Odločili smo se, da se ne bomo zanašali na avtorje teh pregledov, ampak preprosto analizirali načelo delovanja naprave za varčevanje z energijo, ki temelji na poznavanju preprostih fizikalnih zakonov. Spomnimo se, da je energija v našem omrežju dveh vrst – reaktivna in aktivna. Gospodinjski aparati porabijo le aktivno energijo, reaktivno pa za manjše namene (ogrevanje ožičenja, ustvarjanje elektromagnetnih valov itd.).

Najnovejši modeli števcev električne energije že znajo razlikovati reaktivno energijo od aktivne. Toda v mnogih naših hišah in stanovanjih so nameščeni števci, ki upoštevajo obe vrsti energije. Tako plačate za reaktivno energijo, čeprav dejansko ni potrebna za delovanje katerega koli gospodinjskega aparata: od sušilnika za lase do pralnega stroja. Zato so znanstveniki ustvarili novo tehnologijo za pretvorbo jalove energije v aktivno energijo, da bi zmanjšali porabo električne energije. Ta tehnologija je postala osnova za pojav na trgu EcoEnergy Electricity Saver za zmanjšanje porabe energije. Že v nekaj mesecih po začetku prodaje so strokovnjaki zelo cenili učinkovitost njegove uporabe in jo začeli aktivno priporočati za uporabo v različnih objektih.

E-Energy kako deluje?

Ko v omrežje vklopite način varčevanja z energijo te naprave, pride do pretvorbe neuporabne reaktivne energije v uporabno aktivno energijo. Hkrati se zmanjša obremenitev omrežja, stabilizira napetost in zmanjša elektromagnetno sevanje v prostoru. Dlje ko je aparat priključen na električno omrežje, se prihrani več energije. To se odraža predvsem v finančnih stroških. Že naslednji mesec boste prejeli račun za elektriko 30-40% manj kot v prejšnjem mesecu. Bolje je, da ta denar porabite za nakup koristnega blaga ali za počitnice, kot pa za porabljeno električno energijo.

E-Energy kako uporabljati?

Vse je zelo preprosto in razumljivo. Navodila podrobno opisujejo načelo delovanja naprave in način uporabe. Napravo morate povezati z omrežjem (po možnosti čim bližje števcu električne energije). Če želite videti pravi rezultat, morate napravo uporabljati vsaj 1 mesec.

Je pomembno! Naprava je popolnoma zakonita za uporabo in ne krši zakona! Ne zavaja števca električne energije in ne škoduje napravam, priključenim na omrežje. Nasprotno, če se odločite za E-Energy naročiti, lahko znatno podaljšate življenjsko dobo gospodinjskih aparatov in elektronike z zmanjšanjem prenapetosti.

E-Energy pregledi:

Imam veliko družino in vsak od nas porabi veliko električne energije. Na primer, moja najmlajša hči lahko spi le, če je njena namizna svetilka prižgana celo noč, moja žena nenehno pere in lika oblačila, uporablja sušilec za lase, moj najstarejši sin pa igra PS5. Za elektriko plačujemo veliko denarja, zato sem se odločil popraviti situacijo. Pred kratkim sem izvedel, da obstaja E-Energy naprava za varčevanje z električno energijo v hiši. Naročil sem ga v spletni trgovini in v nekaj dneh prejel dostavo. Uporabljati sem ga začel sredi meseca, zato prihranki zaenkrat niso pomembni. Upam, da bom naslednji mesec videl boljši rezultat.

E-Energy Slovenija – To res deluje! V svojo trgovino sem namestil več teh naprav in plačal 25% manj električne energije kot običajno!

Ne verjemite! Proizvajalec ni opazil 50% prihranka. Največji rezultat, ki sem ga zabeležil: zmanjšanje porabe za 20-25%.

Glede na to, kako donosen je E-Energy cena, sem se odločil, da poskusim tudi jaz. O rezultatih bom pisal kasneje.

E-Energy – kupiti, naročiti, dostava

Če želite E-Energy kupiti v Sloveniji, uporabite samo uradno spletno mesto. Izpolnite prijavnico in v nekaj minutah vas bo kontaktiral prodajni pomočnik, ki vam bo posredoval dodatne informacije. V opisu smo pustili povezavo do prodajalčeve spletne strani.

Naroči