E-Energy România – un dispozitiv pentru economisirea energiei electrice în casă


Folosiți aparate electrice la fel ca înainte,ȘI PLĂȚI DE 2 ORI mai PUȚIN!

– Este proiectat pentru un standard de rețea de energie electrică în apartament sau casă.
– Maxima de umiditate a aerului de 85% (nu instalați în băi și bazine).
– Capacitatea de încărcare 5кВт – 19 kw (un singur aparat este suficient pentru tot apartamentul).
– Greutate: 150 de grame de ambalare, 125 – fără ambalaj.

 Comandă  

În fața creșterii constante a tarifelor la electricitate, majoritatea dintre noi suntem obligați să căutăm modalități de a o economisi? Există mai multe linii directoare standard despre care toată lumea știe:

  • Înlocuirea tuturor becurilor din casă cu cele de economisire a energiei.
  • Refuz de la ceainicul electric.
  • Reducerea timpului la care te uiți la televizor sau când lucrezi la computer.
  • Reducerea frecvenței de utilizare a sistemului climatic.
  • Folosirea unui dispozitiv mobil pentru fiecare membru al familiei.
  • Verificați periodic dacă toate aparatele electrice sunt oprite la ieșirea din casă.

Pentru mulți oameni, aceste metode sunt impracticabile. Când toți membrii familiei se adună seara, fiecare își face treburile casnice: cineva gătește mâncare pe o sobă electrică sau într-un cuptor cu microunde, cineva se uită la televizor și cineva își încarcă telefonul mobil, căștile fără fir sau alte gadgeturi. La sfârșitul lunii, vine factura la electricitate, care este în continuă creștere. Cum scapi de aceste costuri suplimentare? Există o ieșire! O tehnologie inovatoare vă va ajuta – E-Energy economie de energie!

E-Energy – preț, comentarii, cum funcționează?

Pe Internet, puteți găsi o mulțime de recenzii contradictorii despre acest dispozitiv. Am decis să nu ne bazăm pe autorii acestor recenzii, ci pur și simplu să analizăm principiul funcționării unui dispozitiv de economisire a energiei pe baza cunoașterii legilor simple ale fizicii. Să ne amintim că energia din rețeaua noastră este de două tipuri – reactivă și activă. Aparatele de uz casnic consumă doar energie activă, în timp ce energia reactivă este utilizată în anumite scopuri minore (încălzirea cablurilor, crearea undelor electromagnetice etc.).

Cele mai noi modele de contoare de electricitate știu deja să distingă energia reactivă de energia activă. Dar în multe dintre casele și apartamentele noastre sunt instalate contoare care țin cont de ambele tipuri de energie. Astfel, plătiți pentru energia reactivă, deși, de fapt, nu este absolut necesară pentru performanța oricărui electrocasnic: de la un uscător de păr la o mașină de spălat. De aceea oamenii de știință au creat o nouă tehnologie pentru conversia energiei reactive în energie activă pentru a reduce consumul de energie electrică. Această tehnologie a devenit baza pentru apariția pe piață a EcoEnergy Electricity Saver pentru a reduce consumul de energie. În doar câteva luni de la începerea vânzărilor, experții au apreciat foarte mult eficacitatea aplicației sale și au început să o recomande în mod activ pentru utilizarea la o varietate de facilități.

E-Energy cum funcționează?

Când activați modul de economisire a energiei a acestui dispozitiv în rețea, există o conversie a energiei reactive inutile în energie activă utilă. În același timp, sarcina pe rețea este redusă, tensiunea este stabilizată și radiația electromagnetică din cameră este redusă. Cu cât aparatul rămâne conectat mai mult la rețea, cu atât se economisește mai multă energie. Acest lucru se reflectă în principal în costurile financiare. În luna următoare veți primi factura de energie electrică cu 30-40% mai puțin decât în luna precedentă. Este mai bine să cheltuiți acești bani pe cumpărarea de bunuri utile sau în vacanță decât să îi dați pentru energia electrică consumată.

E-Energy cum să utilizați?

Totul este foarte simplu și direct. Instrucțiunile descriu în detaliu principiul de funcționare al dispozitivului și metoda de aplicare. Trebuie să conectați dispozitivul la rețea (de preferință cât mai aproape de contorul electric posibil). Pentru a vedea un rezultat real, trebuie să utilizați dispozitivul timp de cel puțin o lună.

Este important! Dispozitivul este absolut legal de utilizat și nu încalcă legea! Nu înșeală contorul de energie electrică și nu dăunează dispozitivelor conectate la rețea. Dimpotrivă, dacă decideți să obțineți E-Energy comanda, puteți crește în mod semnificativ durata de viață a aparatelor electrocasnice și electronice prin reducerea supratensiunii.

E-Energy comentarii:

Am o familie mare și fiecare dintre noi consumă multă energie electrică. De exemplu, fiica mea cea mică poate dormi doar dacă lampa de birou este aprinsă toată noaptea, soția mea spală și călcă în mod constant haine, folosește un uscător de păr, iar fiul meu cel mare joacă PS5. Plătim mulți bani pentru electricitate, așa că am decis să remedi situația. Am aflat recent că există E-Energy un dispozitiv pentru economisirea energiei electrice în casă. L-am comandat într-un magazin online și am primit livrarea în câteva zile. Am început să-l folosesc la jumătatea lunii, astfel încât economiile nu sunt semnificative până acum. Sperăm că luna viitoare voi vedea un rezultat mai bun.

E-Energy România – Acest lucru funcționează cu adevărat! Am instalat mai multe dintre aceste dispozitive în magazinul meu și am plătit cu 25% mai puțină energie electrică decât de obicei!

Nu crede! Nu am văzut nicio economie de 50% susținută de producător. Rezultatul maxim pe care l-am înregistrat: o scădere a consumului cu 20-25%.

Având în vedere cât de profitabil este E-Energy preț, am decis să încerc și eu. Voi scrie despre rezultate mai târziu.

E-Energy – cumpăra, comanda, livrare

Dacă doriți E-Energy cumpăra în România, utilizați doar site-ul oficial. Completați formularul de cerere și în câteva minute un asistent de vânzări vă va contacta pentru a vă oferi informații suplimentare. Am lăsat linkul către site-ul vânzătorului în descriere.

 Comandă