E-Energy Magyarország – készülék a ház villamosenergia -megtakarítására


Használja az elektromos készülékeit ugyanúgy, mint korábban, ÉS FIZESSEN 2 SZER KEVESEBBET!

– Alkalmazható szabványos elektromos hálózathoz lakásban vagy házban.
– Maximális levegő nedvessége – 85% (nem beállítható fürdő helységekben és uszodákban).
– Megengedett terhelés 5 kWh – 19 kWh (egy készülék elegendő egy lakásra).
– Súly: 150 gramm csomagolással, 125 – csomagolás nélkül.

Megrendelés

A villamosenergia -tarifák folyamatos növekedésével szemben a legtöbben kénytelenek vagyunk megtakarítási módokat keresni? Számos szabványos irányelv létezik, amelyekről mindenki tud:

  • A házban lévő összes izzó cseréje energiatakarékos izzókra.
  • Elutasítás az elektromos vízforralótól.
  • Csökkentse a TV -nézés vagy a számítógép melletti munkaidőt.
  • A klímarendszer használatának gyakoriságának csökkentése.
  • Családtagonként egy mobil eszköz használata.
  • Rendszeresen ellenőrizze, hogy minden elektromos készülék ki van kapcsolva, amikor elhagyja a házat.

Sok ember számára ezek a módszerek kivitelezhetetlenek. Amikor este minden családtag összegyűlik, mindenki a saját házimunkáját végzi: valaki elektromos tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben főz, valaki tévét néz, valaki pedig mobiltelefonját, vezeték nélküli fejhallgatóját vagy más eszközeit tölti. A hónap végén jön a villanyszámla, ami folyamatosan növekszik. Hogyan szabadulhat meg ezektől a többletköltségektől? Van kijárat! Egy innovatív technológia segít – E-Energy energiatakarékos!

E-Energy – ár, vélemények, hogyan működik?

Az interneten sok ellentmondó véleményt találhat erről az eszközről. Úgy döntöttünk, hogy nem támaszkodunk ezeknek a felülvizsgálatoknak a szerzőire, hanem egyszerűen elemezzük az energiatakarékos készülék működési elvét az egyszerű fizikai törvények ismerete alapján. Ne feledjük, hogy hálózatunkban kétféle energia van – reaktív és aktív. A háztartási készülékek csak aktív energiát fogyasztanak, míg a reaktív energiát néhány kisebb célra használják (fűtési vezetékek, elektromágneses hullámok létrehozása stb.).

Az elektromos fogyasztásmérők legújabb modelljei már tudják, hogyan lehet megkülönböztetni a reaktív energiát az aktív energiától. De sok házunkban és lakásunkban olyan mérőket telepítenek, amelyek figyelembe veszik mindkét típusú energiát. Így fizet a reaktív energiáért, bár valójában abszolút nincs szükség semmilyen háztartási készülék teljesítményére: hajszárítótól mosógépig. Ezért a tudósok új technológiát hoztak létre a reaktív energia aktív energiává történő átalakítására annak érdekében, hogy csökkentsék az áramfogyasztást. Ez a technológia lett az alapja a EcoEnergy Electricity Saver az energiafogyasztás csökkentésére piaci megjelenésnek. Alig néhány hónappal az értékesítés megkezdése után a szakértők nagyra értékelték alkalmazásuk hatékonyságát, és aktívan kezdték ajánlani különféle létesítményekben való használatra.

E-Energy hogyan működik?

Ha bekapcsolja az eszköz energiatakarékos módját a hálózatba, a haszontalan reaktív energia hasznos aktív energiává alakul. Ezzel párhuzamosan csökken a hálózat terhelése, stabilizálódik a feszültség és csökken a helyiség elektromágneses sugárzása. Minél tovább marad a készülék csatlakoztatva a hálózathoz, annál több energiát takarít meg. Ez elsősorban a pénzügyi költségekben nyilvánul meg. A következő hónapban 30-40% -kal kapja meg a villanyszámlát, mint az előző hónapban. Jobb ezt a pénzt hasznos áruk vásárlására vagy nyaralásra költeni, mint az elfogyasztott áramért adni.

E-Energy hogyan kell használni?

Minden nagyon egyszerű és egyértelmű. Az utasítások részletesen leírják a készülék működési elvét és az alkalmazás módját. A készüléket csatlakoztatnia kell a hálózathoz (lehetőleg a lehető legközelebb az elektromos mérőhöz). A valódi eredmény megtekintéséhez legalább 1 hónapig használnia kell a készüléket.

Fontos! A készülék használata teljesen törvényes, és nem sért törvényt! Nem csalja meg az árammérőt, és nem károsítja a hálózathoz csatlakoztatott eszközöket. Éppen ellenkezőleg, ha E-Energy megrendelés mellett dönt, akkor jelentősen megnövelheti a háztartási készülékek és az elektronika élettartamát az áramhullámok csökkentésével.

E-Energy vélemények:

Nagy családom van, és mindannyian sok áramot fogyasztunk. Például a legkisebb lányom csak akkor tud aludni, ha az asztali lámpája egész éjjel világít, a feleségem folyamatosan mos és vasal ruhát, hajszárítót használ, a legidősebb fiam pedig PS5 -öt játszik. Rengeteg pénzt fizetünk az áramért, ezért úgy döntöttem, kijavítom a helyzetet. Nemrég megtudtam, hogy E-Energy készülék a ház villamosenergia -megtakarítására van. Megrendeltem egy webáruházban, és néhány napon belül kézbesítettem. A hónap közepén kezdtem el használni, így a megtakarítások egyelőre nem jelentősek. Remélem a következő hónapban jobb eredményt fogok látni.

E-Energy Magyarország – Ez tényleg működik! Több ilyen eszközt telepítettem a boltomba, és 25% -kal kevesebb áramot fizettem a szokásosnál!

Ne hidd el! Nem láttam 50% -os megtakarítást a gyártó által. A maximális eredmény, amit rögzítettem: a fogyasztás 20-25%-os csökkenése.

Tekintettel arra, hogy mennyire jövedelmező a E-Energy ár, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom. Az eredményekről később írok.

E-Energy – vásárlás, megrendelés, szállítás

Ha E-Energy vásárolni Magyarországon szeretne, csak a hivatalos webhelyet használja. Töltse ki a jelentkezési űrlapot, és néhány percen belül az értékesítési asszisztens felveszi Önnel a kapcsolatot, és további információkat nyújt. A leírásban hagytuk az eladó weboldalára mutató linket.

Megrendelés