E-Energy Hrvatska – uređaj za uštedu električne energije u kući


Koristite električne aparate kao prije, ALI PLATITE U 2 PUTA MANJE!

– Dizajnirana za standardnu električnu mrežu u stanu ili kući.
– Maksimalna vlažnost zraka – 85% (nemojte instalirati u kupaonicama i bazenima).
– Dopušteno opterećenje od 5 kW – 19 kW (jedan uređaj je dovoljan za cijeli stan).
– Težina: 150 grama s pakiranjem, 125 – bez pakiranja.

Narudžba

S obzirom na stalni rast tarifa za električnu energiju, većina nas je prisiljena tražiti načine za njezinu uštedu? Svi znaju nekoliko standardnih smjernica:

  • Zamjena svih žarulja u kući onima koje štede energiju.
  • Odbijanje električnog kuhala za vodu.
  • Skraćivanje vremena za gledanje televizije ili rad za računalom.
  • Smanjenje učestalosti korištenja klimatskog sustava.
  • Korištenje jednog mobilnog uređaja po članu obitelji.
  • Redovito provjeravajte jesu li svi električni aparati isključeni kad izlazite iz kuće.

Za mnoge ljude ove metode su neizvedive. Kad se svi članovi obitelji okupe navečer, svatko obavlja svoje kućanske poslove: netko kuha hranu na električnom štednjaku ili u mikrovalnoj pećnici, netko gleda TV, a netko puni mobitel, bežične slušalice ili druge gadgete. Krajem mjeseca dolazi račun za struju koji se stalno povećava. Kako se riješiti ovih dodatnih troškova? Postoji izlaz! Inovativna tehnologija pomoći će vam – E-Energy ušteda energije!

E-Energy – cijena, recenzije, kako djeluje?

Na internetu možete pronaći mnogo oprečnih recenzija o ovom uređaju. Odlučili smo se ne oslanjati se na autore ovih recenzija, već jednostavno analizirati načelo rada uređaja za uštedu energije na temelju poznavanja jednostavnih zakona fizike. Sjetimo se da je energija u našoj mreži dvije vrste – reaktivna i aktivna. Kućanski aparati troše samo aktivnu energiju, dok se reaktivna energija koristi u neke manje svrhe (zagrijavanje ožičenja, stvaranje elektromagnetskih valova itd.).

Najnoviji modeli mjerača električne energije već znaju razlikovati reaktivnu energiju od aktivne. No u mnogim našim kućama i stanovima ugrađena su brojila koja uzimaju u obzir obje vrste energije. Dakle, plaćate reaktivnu energiju, iako zapravo nije potrebna za rad niti jednog kućanskog aparata: od sušila za kosu do perilice rublja. Zato su znanstvenici stvorili novu tehnologiju pretvaranja reaktivne energije u aktivnu kako bi smanjili potrošnju električne energije. Ova je tehnologija postala temelj za pojavljivanje na tržištu od EcoEnergy Electricity Saver za smanjenje potrošnje energije. U samo nekoliko mjeseci nakon početka prodaje, stručnjaci su visoko cijenili učinkovitost njegove primjene i počeli je aktivno preporučivati za upotrebu u raznim objektima.

E-Energy kako to radi?

Kad uključite način rada za uštedu energije ovog uređaja u mrežu, dolazi do pretvaranja beskorisne reaktivne energije u korisnu aktivnu energiju. Istodobno se smanjuje opterećenje mreže, stabilizira napon i smanjuje elektromagnetsko zračenje u prostoriji. Što dulje aparat ostaje spojen na električnu mrežu, više se štedi energija. To se prvenstveno odražava na financijske troškove. Već sljedeći mjesec dobit ćete račun za struju 30-40% manje nego u prethodnom mjesecu. Bolje je potrošiti ovaj novac na kupnju korisne robe ili na godišnji odmor nego ga dati za utrošenu električnu energiju.

E-Energy kako koristiti?

Sve je vrlo jednostavno i razumljivo. Upute detaljno opisuju načelo rada uređaja i način primjene. Uređaj morate spojiti na mrežu (po mogućnosti što bliže električnom mjeraču). Da biste vidjeli pravi rezultat, morate koristiti uređaj najmanje 1 mjesec.

To je važno! Uređaj je apsolutno zakonit za upotrebu i ne krši zakon! Ne obmanjuje mjerač električne energije i ne šteti uređajima spojenim na mrežu. Naprotiv, ako se odlučite za E-Energy naručiti, možete značajno povećati vijek trajanja kućanskih aparata i elektronike smanjenjem prenapona struje.

E-Energy recenzije:

Imam veliku obitelj i svatko od nas troši puno električne energije. Na primjer, moja najmlađa kći može spavati samo ako joj je stolna lampa upaljena cijelu noć, moja žena stalno pere i pegla odjeću, koristi sušilo za kosu, a moj najstariji sin igra PS5. Plaćamo veliki novac za struju pa sam odlučio popraviti situaciju. Nedavno sam saznao da postoji E-Energy uređaj za uštedu električne energije u kući. Naručio sam ga u internetskoj trgovini i primio isporuku za nekoliko dana. Počeo sam ga koristiti sredinom mjeseca pa uštede zasad nisu značajne. Nadam se da ću sljedeći mjesec vidjeti bolji rezultat.

E-Energy Hrvatska – Ovo stvarno funkcionira! Instalirao sam nekoliko ovih uređaja u svoju trgovinu i platio 25% manje električne energije nego inače!

Ne vjerujte! Nisam vidio nikakvu uštedu od 50% koju tvrdi proizvođač. Maksimalni rezultat koji sam zabilježio: smanjenje potrošnje za 20-25%.

S obzirom na to koliko je E-Energy cijena unosan, odlučio sam i ja pokušati. O rezultatima ću pisati kasnije.

E-Energy – kupiti, naručiti, dostava

Ako želite E-Energy kupiti u Hrvatskoj, koristite samo službenu web stranicu. Ispunite obrazac za prijavu i u roku od nekoliko minuta prodavač će vas kontaktirati radi pružanja dodatnih informacija. U opisu smo ostavili vezu na web stranicu prodavatelja.

Narudžba