E-Energy Ελλάδα, Κύπρος – συσκευή εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι


Χρησιμοποιήστε ηλεκτρικές συσκευές όπως και πριν, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

– Σχεδιασμένο για τυπικό ηλεκτρικό δίκτυο σε διαμέρισμα ή σπίτι
– Μέγιστη υγρασία του αέρα – 85% (μην κάνετε εγκατάσταση σε λουτρά και πισίνες).
– Επιτρεπόμενο βάρος 5kwh – 19 kwh (μία συσκευή είναι αρκετή για όλο το διαμέρισμα).
– Βάρος: 150 γραμμάρια με τη συσκευασία, 125 – χωρίς συσκευασία.

Παραγγελία

Μπροστά στη συνεχή αύξηση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας, οι περισσότεροι από εμάς αναγκαζόμαστε να αναζητήσουμε τρόπους για να το εξοικονομήσουμε; Υπάρχουν αρκετές τυπικές οδηγίες που όλοι γνωρίζουν:

  • Αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων στο σπίτι με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Άρνηση από τον ηλεκτρικό βραστήρα.
  • Μείωση του χρόνου που βλέπετε τηλεόραση ή εργάζεστε στον υπολογιστή.
  • Μείωση της συχνότητας χρήσης του κλιματικού συστήματος.
  • Χρήση μιας κινητής συσκευής ανά μέλος της οικογένειας.
  • Ελέγχετε τακτικά ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές είναι απενεργοποιημένες όταν βγαίνετε από το σπίτι.

Για πολλούς ανθρώπους, αυτές οι μέθοδοι είναι ανέφικτες. Όταν όλα τα μέλη της οικογένειας συγκεντρώνονται το βράδυ, ο καθένας κάνει τις δουλειές του σπιτιού του: κάποιος μαγειρεύει φαγητό σε ηλεκτρική κουζίνα ή σε φούρνο μικροκυμάτων, κάποιος παρακολουθεί τηλεόραση και κάποιος φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο, τα ασύρματα ακουστικά ή άλλα gadget. Στο τέλος του μήνα, έρχεται ο λογαριασμός ρεύματος, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς. Πώς θα απαλλαγείτε από αυτό το επιπλέον κόστος; Υπάρχει έξοδος! Μια καινοτόμος τεχνολογία θα σας βοηθήσει – E-Energy εξοικονόμησης ενέργειας!

E-Energy – τιμή, σχόλια, πώς λειτουργεί;

Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πολλές αντικρουόμενες κριτικές σχετικά με αυτήν τη συσκευή. Αποφασίσαμε να μην βασιστούμε στους συντάκτες αυτών των κριτικών, αλλά απλώς να αναλύσουμε την αρχή της λειτουργίας μιας συσκευής εξοικονόμησης ενέργειας βασισμένη στη γνώση απλών νόμων της φυσικής. Ας θυμηθούμε ότι η ενέργεια στο δίκτυό μας είναι δύο τύπων – αντιδραστική και ενεργή. Οι οικιακές συσκευές καταναλώνουν απλώς ενεργή ενέργεια, ενώ η αντιδραστική ενέργεια χρησιμοποιείται για κάποιους μικρούς σκοπούς (καλωδίωση θέρμανσης, δημιουργία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κ.ο.κ.).

Τα νεότερα μοντέλα μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας γνωρίζουν ήδη πώς να διακρίνουν την αντιδραστική ενέργεια από την ενεργητική. Αλλά σε πολλά από τα σπίτια και τα διαμερίσματά μας, έχουν εγκατασταθεί μετρητές που λαμβάνουν υπόψη και τους δύο τύπους ενέργειας. Έτσι, πληρώνετε για την αντιδραστική ενέργεια, αν και στην πραγματικότητα δεν είναι απολύτως απαραίτητη για την απόδοση οποιασδήποτε οικιακής συσκευής: από πιστολάκι μαλλιών έως πλυντήριο ρούχων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιστήμονες δημιούργησαν μια νέα τεχνολογία για τη μετατροπή της αντιδραστικής ενέργειας σε ενεργητική, προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτή η τεχνολογία έγινε η βάση για την εμφάνιση στην αγορά των EcoEnergy Electricity Saver για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη των πωλήσεων, οι ειδικοί εκτίμησαν ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής του και άρχισαν να το προτείνουν ενεργά για χρήση σε διάφορες εγκαταστάσεις.

E-Energy πώς λειτουργεί;

Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αυτής της συσκευής στο δίκτυο, υπάρχει μετατροπή άχρηστης αντιδραστικής ενέργειας σε χρήσιμη ενεργή ενέργεια. Ταυτόχρονα, μειώνεται το φορτίο στο δίκτυο, σταθεροποιείται η τάση και μειώνεται η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο δωμάτιο. Όσο περισσότερο η συσκευή παραμένει συνδεδεμένη στο δίκτυο, τόσο περισσότερη ενέργεια εξοικονομείται. Αυτό αντικατοπτρίζεται κυρίως στο οικονομικό κόστος. Τον επόμενο μήνα θα λάβετε το λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος 30-40% λιγότερο από τον προηγούμενο μήνα. Είναι καλύτερα να ξοδέψετε αυτά τα χρήματα για την αγορά χρήσιμων αγαθών ή για διακοπές παρά για να τα δώσετε για κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

E-Energy πώς να χρησιμοποιήσετε;

Όλα είναι πολύ απλά και απλά. Οι οδηγίες περιγράφουν λεπτομερώς την αρχή λειτουργίας της συσκευής και τη μέθοδο εφαρμογής. Πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή στο δίκτυο (κατά προτίμηση όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ηλεκτρικό μετρητή). Για να δείτε ένα πραγματικό αποτέλεσμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για τουλάχιστον 1 μήνα.

Είναι σημαντικό! Η χρήση της συσκευής είναι απολύτως νόμιμη και δεν παραβιάζει το νόμο! Δεν εξαπατά τον μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας και δεν βλάπτει τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο. Αντίθετα, εάν αποφασίσετε να φτάσετε τα E-Energy παραγγείλετε, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τη διάρκεια ζωής των οικιακών συσκευών και των ηλεκτρονικών, μειώνοντας τις υπερτάσεις της ισχύος.

E-Energy σχόλια:

Έχω μεγάλη οικογένεια και ο καθένας μας καταναλώνει πολύ ηλεκτρικό ρεύμα. Για παράδειγμα, η μικρότερη κόρη μου μπορεί να κοιμηθεί μόνο αν η λάμπα του γραφείου της είναι αναμμένη όλη τη νύχτα, η γυναίκα μου πλένει και σιδερώνει συνεχώς ρούχα, χρησιμοποιεί στεγνωτήρα μαλλιών και ο μεγαλύτερος γιος μου παίζει PS5. Πληρώνουμε πολλά χρήματα για το ρεύμα, οπότε αποφάσισα να διορθώσω την κατάσταση. Πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχουν E-Energy συσκευή εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι. Το παρήγγειλα σε ηλεκτρονικό κατάστημα και έλαβα παράδοση σε λίγες μέρες. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ στα μέσα του μήνα, οπότε οι εξοικονομήσεις δεν είναι σημαντικές μέχρι στιγμής. Ελπίζω τον επόμενο μήνα να δω καλύτερο αποτέλεσμα.

E-Energy Ελλάδα, Κύπρος – Αυτό λειτουργεί πραγματικά! Εγκατέστησα αρκετές από αυτές τις συσκευές στο κατάστημά μου και πλήρωσα 25% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από το συνηθισμένο!

Μην το πιστεύεις! Δεν είδα καμία εξοικονόμηση 50% που αξίωσε ο κατασκευαστής. Το μέγιστο αποτέλεσμα που έχω καταγράψει: μείωση της κατανάλωσης κατά 20-25%.

Δεδομένου του πόσο προσοδοφόρο είναι το E-Energy τιμή, αποφάσισα να το δοκιμάσω κι εγώ. Θα γράψω για τα αποτελέσματα αργότερα.

E-Energy – αγοράστε, παραγγείλετε, ναυτιλία

Αν θέλετε E-Energy αγοράστε στην Ελλάδα, Κύπρος, χρησιμοποιήστε μόνο τον επίσημο ιστότοπο. Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και μέσα σε λίγα λεπτά ένας βοηθός πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας παράσχει επιπλέον πληροφορίες. Αφήσαμε τον σύνδεσμο στον ιστότοπο του πωλητή στην περιγραφή.

Παραγγελία