E-Energy България – устройство за пестене на електроенергия в къщата


Използвайте същите електрическите уреди, както преди, А ПЛАЩАЙТЕ 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО!

– Предназначен е за стандартна електрическа мрежа в апартамент или къща.
– Максимална влажност на въздуха – 85% (да не се монтира в бани и басейни).
– Допустимото натоварване от 5 kW до 19 kW (едно устройство е достатъчно за целия апартамент).
– Тегло: 150 грама с опаковка, 125 – без опаковка.

Поръчайте

Пред постоянния ръст на тарифите за електроенергия повечето от нас са принудени да търсят начини да го спестят? Има няколко стандартни насоки, за които всеки знае:

  • Подмяна на всички крушки в къщата с енергоспестяващи.
  • Отказ от електрическата кана.
  • Намаляване на времето за гледане на телевизия или работа на компютъра.
  • Намаляване на честотата на използване на климатичната система.
  • Използване на едно мобилно устройство на член на семейството.
  • Редовно проверявайте дали всички електрически уреди са изключени, когато напускате къщата.

За много хора тези методи са неизпълними. Когато всички членове на семейството се събират вечер, всеки върши собствените си домакински задължения: някой готви храна на електрическа печка или в микровълнова фурна, някой гледа телевизия, а някой зарежда мобилния си телефон, безжични слушалки или други джаджи. В края на месеца идва сметката за ток, която непрекъснато се увеличава. Как да се отървете от тези допълнителни разходи? Има изход! Иновативна технология ще ви помогне – E-Energy пестене на енергия!

E-Energy – цена, отзиви, как работи?

В интернет можете да намерите много противоречиви отзиви за това устройство. Решихме да не разчитаме на авторите на тези рецензии, а просто да анализираме принципа на действие на енергоспестяващо устройство въз основа на познания за прости закони на физиката. Нека си припомним, че енергията в нашата мрежа е от два вида – реактивна и активна. Домакинските уреди консумират само активна енергия, докато реактивната енергия се използва за някои незначителни цели (нагряване на окабеляване, създаване на електромагнитни вълни и т.н.).

Най -новите модели електромери вече знаят как да различават реактивната енергия от активната. Но в много от нашите къщи и апартаменти са инсталирани измервателни уреди, които отчитат и двата вида енергия. Така плащате за реактивна енергия, въпреки че всъщност тя не е абсолютно необходима за работата на всеки домакински уред: от сешоар до пералня. Ето защо учените са създали нова технология за превръщане на реактивната енергия в активна, за да се намали консумацията на електроенергия. Тази технология стана основа за появата на пазара на EcoEnergy Electricity Saver за намаляване на консумацията на енергия. Само няколко месеца след началото на продажбите експертите високо оцениха ефективността на приложението му и започнаха активно да го препоръчват за използване в различни съоръжения.

E-Energy как работи?

Когато включите енергоспестяващия режим на това устройство към мрежата, има преобразуване на безполезна реактивна енергия в полезна активна енергия. В същото време натоварването на мрежата се намалява, напрежението се стабилизира и електромагнитното излъчване в помещението се намалява. Колкото по -дълго уредът е свързан към електрическата мрежа, толкова повече енергия се спестява. Това се отразява главно във финансовите разходи. Още следващия месец ще получите сметката си за ток с 30-40% по-малко в сравнение с предходния месец. По -добре е да харчите тези пари за закупуване на полезни стоки или за ваканция, отколкото да ги давате за консумирана електроенергия.

E-Energy как да се използва?

Всичко е много просто и ясно. Инструкциите описват подробно принципа на работа на устройството и начина на приложение. Трябва да свържете устройството към мрежата (за предпочитане възможно най -близо до електромера). За да видите реален резултат, трябва да използвате устройството поне 1 месец.

Важно е! Устройството е абсолютно законно за използване и не нарушава закона! Не заблуждава електромера и не уврежда устройствата, свързани към мрежата. Напротив, ако решите на E-Energy поръчка, можете значително да увеличите живота на домакинските уреди и електрониката, като намалите скоковете на захранването.

E-Energy отзиви:

Имам голямо семейство и всеки от нас консумира много електричество. Например, най -малката ми дъщеря може да спи само ако лампата на бюрото й свети цяла нощ, жена ми непрекъснато мие и глади дрехи, използва сешоар, а големият ми син играе PS5. Плащаме много пари за електричество, затова реших да поправя ситуацията. Наскоро научих, че има E-Energy устройство за пестене на електроенергия в къщата. Поръчах го в онлайн магазин и получих доставка след няколко дни. Започнах да го използвам в средата на месеца, така че спестяванията не са значителни засега. Надявам се следващия месец да видя по -добър резултат.

E-Energy България – Това наистина работи! Инсталирах няколко от тези устройства в магазина си и платих 25% по -малко електроенергия от обикновено!

Не вярвайте! Не видях 50% икономия, заявена от производителя. Максималният резултат, който съм записал: намаляване на консумацията с 20-25%.

Като се има предвид колко доходоносен е E-Energy цена, реших и аз да опитам. Ще пиша за резултатите по -късно.

E-Energy – купуват, поръчка, доставка

Ако искате E-Energy купуват в България, използвайте само официалния сайт. Попълнете формуляра за кандидатстване и в рамките на няколко минути асистент по продажбите ще се свърже с вас, за да предостави допълнителна информация. Оставихме връзката към уебсайта на продавача в описанието.

Поръчайте