Dr Derm България – натурален крем за псориазис

Резултат още през първите дни на употреба

— спира сърбежа, зачервяването и лющенето
— омекотява роговите люспи на кожата
— успокоява и охлажда кожата
— премахва чувството за стягане

Поръчайте

Dr Derm натурален крем за псориазис е в списъка на търсените продукти, предлагани без лекарско предписание. Широкоспектърен козметичен продукт се препоръчва при различни видове дерматити, псориазис, екзема и други дерматологични заболявания. Кремът се отличава с висока ефективност, естествен състав на съставките и бързо действие в няколко посоки:

 • Противовъзпалително.
 • Ревитализиращо.
 • Ексфолиране.
 • Антибактериално.
 • Овлажняващ.
 • Защитни.

Експертите казват, че използването на този мехлем може да намали проявите на псориазис във всякакви области на кожата до 97%, да възстанови нормалната тъканна структура и защитните свойства на епидермиса. Комплексът поддържа ремисия дългосрочно, противопоставя се на рецидиви и усложнения, свързани с хронични кожни заболявания. За разлика от хормоналната терапия или други лечения, Dr. Derm за грижа за кожата при псориазис може да се използва непрекъснато, без риск от усложнения или странични ефекти. Той не води до пристрастяване и по всяко време можете да спрете да използвате крема, като същевременно поддържате постигнатите резултати.

Dr Derm – цена, отзиви, как работи?

Сигурни ли сте, че псориазисът е невъзможно да се победи? Въпреки сложността на това заболяване, днес са налични истински инструменти за противодействие на тази патология. Използвайки Dr Derm за лечение на псориазис, можете ефективно да премахнете очевидните признаци на заболяването, както и да предотвратите неговото повторение в близко бъдеще. Комплексът не причинява атрофия на кожата и няма синдром на отнемане. Кремът не съдържа хормони и антибиотици, така че използването на този козметичен продукт е 100% безвредно за кожата и здравето на пациента.

Dr Derm как работи? Кремът има лека текстура, която му помага бързо да попие в кожата и да проникне в най-дълбоките слоеве. Още след първото приложение, активната формула действа върху огнищата на възпаление, потиска сърбежа и лющенето на кожата. Комплексът е ефективен срещу псориатични плаки, независимо от местоположението на появата им. С негова помощ можете да защитите епидермалната тъкан от по-нататъшното разпространение на болестта, както и от въздействието на негативни фактори на околната среда. Този продукт е отличен за поддържане на кожата в ремисия по време на сезонно обостряне или когато пациентът се променя с възрастта. Клинично е доказано, че употребата на този мехлем спомага за намаляване на риска от рецидив на псориазис няколко пъти. Повече от 87% от пациентите с диагноза псориазис и екзема се почувстват по-добре след прием на крема в продължение на 30 дни. Няма съмнение, че този продукт ще бъде полезен и за вас.

Предимствата, които отличават Dr Derm България от конкуренцията:

 • Ефективно противодействие на псориазиса на различни етапи и степен на сложност на заболяването.
 • Абсолютна съвместимост с други методи на лечение.
 • Клинично доказани полезни свойства и ползи.
 • Безопасна употреба поради наличието само на 100% натурални съставки.
 • Изгодни Dr Derm цена по-евтини от 99% от аналозите на пазара.
 • Резултат, който ви позволява да се върнете към пълноценен живот въпреки вашата диагноза.
 • Удобен за използване и не предизвиква странични ефекти.

Dr Derm как да се използва:

Нанесете крема върху засегнатата повърхност на кожата. Оставете го да действа няколко минути, така че активните вещества да имат време да се абсорбират вътре. Повтаряйте процедурата всеки ден в продължение на 30 дни или постоянно, за да поддържате здрав вид на кожата.

Dr Derm отзиви:

“Когато бях на 25 години, за първи път се сблъсках с проблема с псориазиса. Това заболяване беше наследено от майка ми и се превърна в истинско предизвикателство за мен. Постоянното лющене, сърбеж и червени петна по лактите и коленете бяха невъзможни за скриване. Всичките ми приятелки и познати спряха да общуват с мен. Те мислеха, че мога да ги заразя, въпреки че вече знам, че псориазисът не е заразен. Търсих как да се справя с този проблем. Наскоро моят дерматолог препоръча Dr Derm поръчка. Този крем буквално ме върна към нормалния живот! В рамките на една седмица след употреба всички симптоми изчезнаха и плаките станаха по-малки. След 25 дни кожата ми изглеждаше така, сякаш никога не е имала псориазис! Сега постоянно използвам този крем и накрая се чувствам пълноправен човек!”

“Брат ми живее с псориазис повече от 15 години. Опитахме разнообразни лечения – фототерапия, хормонални хапчета и мехлеми, антибиотици, лазерни процедури. Всичко това не даде стабилен резултат и видях как страда. Преди около 2 месеца видях реклама за този крем в интернет. След консултация с дерматолог научихме, че днес можете да получите Dr Derm купуват в България без лекарско предписание онлайн. Кремът много помогна на брат ми – изчезнаха червените му петна и сърбеж, възстанови се нормалната здрава кожа. Той е щастлив и ние сме с него!”

Dr Derm – купуват, поръчка, доставка

Припомняме, че Memberxxlis.com не продава никакви продукти и не носи отговорност за качеството или безопасността на тяхното използване. За да поръчате този крем, моля, свържете се директно с търговеца. В описанието ще оставим линк към официалния уебсайт.

Поръчайте