Detonic Shqipëri, Kosovë – ilaç për hipertensionin pa recetë

Ju ndihmon të dobësoheni në mënyrë mjaft efektive pavarësisht nga regjimi juaj!

– JU NUK DO TË KENI NEVOJË PËR KUFIZIME TË NDRYSHME DIETIKE NË KONSUMIN USHQIMOR, SI DHE NUK DO T’JU DUHET TË NDIQNI DIETA TË VEÇANTA PËR HUMBJE NË PESHË
– ËSHTË I SIGURT PËR SISTEMIN E QARKULLIMIT TË GJAKUT DHE GJËNDRAVE TIROIDE
– NUK SHKAKTON STRES PSIKOLOGJIK APO FIZIK

POROSIT

Hipoteza e Kurganit është një nga skenarët e mundshëm për zgjidhjen e grupit indo-evropian, falë të cilit u formuan shumë popuj evropianë. Për herë të parë, Maria Gimbutas (një arkeologe dhe kulturologe e famshme amerikane) foli për këtë në 1956. Duhet theksuar Detonic ilaç për hipertensionin pa recetë ndikimi i rëndësishëm që ai pati në vërtetimin shkencor të shumë proceseve që ndodhën në historinë e popujve të lashtë indo-evropianë.

Pa dyshim, hipoteza e Kurganit është një nga faktet më të rëndësishme historike që nuk mund të injorohet ose shtiret sikur nuk ekziston Detonic kundër presionit të lartë të gjakut. Ajo bazohet në teorinë se si kultura Kurgan u përhap në territorin e Evropës moderne në kohërat antike. Përhapja e mëtejshme e territorit të stepës çoi në shfaqjen e kulturave të përziera, të cilat, varësisht nga vendndodhja e tyre aktuale, kishin emra të caktuar. Arkeologët gjejnë konfirmim se kuajt u zbutën për herë të parë rreth kësaj kohe (2500 pes). Përmes këtij procesi, u krijuan vagonë që lejuan kulturën Kurgan të zgjeronte kufijtë e saj dhe të udhëtonte në distanca të gjata më shpejt Detonic për trajtimin e hipertensionit.

Detonic – çmimi, vlerësimet, si funksionon?

Pse është e rëndësishme kjo për kërkimin? Quiteshtë mjaft logjike që pikëpamjet dhe zbulimet moderne shkencore në lidhje me etnogjenezën e popujve indo-evropianë mbeten prerogativë e një rrethi të ngushtë njerëzish. Publiku i gjerë praktikisht nuk është i interesuar për këtë çështje, sepse një temë e tillë nuk është as në librat shkollorë. Padyshim, tema është me të vërtetë mjaft e vështirë për të kuptuar nga nxënësit e shkollës, dhe më shumë njerëz të rritur Detonic çmimi rrallë janë të interesuar në literaturën shkencore dhe gazetareske.

Dëshira për të gjetur shtëpinë stërgjyshore të popujve modernë evropianë dhe interesi për rrënjët e tyre janë karakteristikë e çdo kombi që jeton në territorin e Evropës moderne Detonic komente. Kthehu në 1786, shkencëtarët e atëhershëm gjetën Sanskritishten e lashtë, e cila u bë një zbulim i vërtetë shkencor. Ndërsa e studiojnë atë, ekspertët kanë gjetur disa faktorë të ngjashëm në strukturat gramatikore dhe semantikën e grupeve të ndryshme gjuhësore. Kishte kaq shumë ngjashmëri të përbashkëta saqë nuk mund t’i atribuohej thjesht rastësisë. Padyshim, paraardhësit e këtyre grupeve gjuhësore ishin të njëjtët.

Së bashku me shpjegime të tjera shkencore, hipoteza e Kurganit është e ndryshme, e cila ofron një numër mjaft të madh të fakteve të besueshme dhe objekteve arkeologjike Detonic blej në Shqipëri, Kosovë. Sipas saj, shtëpia stërgjyshore e të gjithë popujve indo-evropianë është stepa, e vendosur midis dy lumenjve – Dnieper dhe Vollga. Ndryshe nga hipotezat e tjera, në këtë rast nuk ka asnjë kontradiktë midis gjuhësisë dhe arkeologjisë.

Përkundër personalitetit të jashtëzakonshëm të Maria Gimbutas, versioni i shtëpisë stërgjyshore të paraardhësve të evropianëve modernë i propozuar prej saj doli të ishte një nga Detonic porosit më të suksesshmit dhe deri më sot nuk ka asnjë kundër-argument të veçantë. Hipoteza e barrow u bë veçanërisht e rëndësishme pasi ajo kishte pësuar një “pastrim” të caktuar.

Në 2002, një gjuhëtar Hollandez me emrin Frederik Cortland bëri një punë mjaft të vështirë shkencore për të korrigjuar versionin origjinal të kësaj hipoteze. Duke eleminuar prej saj fakte që ishin shpikur qartë ose thjesht nuk futeshin në konceptin e përgjithshëm, ai ishte në gjendje të krijonte një version më të përpunuar dhe më të saktë të Detonic si te perdoret të teorisë. Sigurisht, ka gjithmonë gjasa që në të ardhmen të zbulohen fakte të tjera që hedhin poshtë ose konfirmojnë këtë mendim. Por që nga viti 2020, gjithnjë e më shumë shkencëtarë evropianë dhe botërorë po konfirmojnë se hipoteza e Kurganit në thelb nuk ka konkurrentë.

Detonic – blej, porosit, dorëzon

Katër fazat kryesore të vendosjes së popujve sipas hipotezës Kurgan:

  • Duke filluar rreth vitit 7000 pes. Po flasim për stepat e vendosura në veriperëndim të Detit Kaspik. Ishte atje, sipas arkeologëve, që u formuan njerëzit që u bënë paraardhës i të gjithë Evropianëve modernë.
  • Faza e dytë fillon në 4000 pes. Ishte në këtë moment që popujt e gjallë arritën për herë të parë të zotëronin timonin dhe të zbutnin kuajt, gjë që i lejoi ata të ishin më të lëvizshëm në lëvizje dhe përshpejtuan procesin e vendosjes.
  • Fillon nga rreth 3000 pes. Karakterizohet nga luftërat midis fiseve Corded Ware dhe Volosovites. Pas përfundimit të luftës, të dy popujt u bashkuan dhe filluan të jetonin relativisht të qetë me njëri-tjetrin Detonic si punon.
  • Fillon në kapërcyell të mijëvjeçarit 2 dhe 1 para Krishtit. Njihet më mirë në histori si Rënia e Bronzit. Për shkak të ndryshimeve klimatike dhe tektonike, popujt e lashtë u detyruan të ndryshojnë vendbanimin e tyre të përhershëm. Kjo çoi në shkatërrimin e lidhjeve tregtare dhe shkaktoi një krizë të rëndë.

Veryshtë shumë e rëndësishme të mbani mend historinë tuaj Detonic Shqipëri, Kosovë dhe të mos harroni për të, veçanërisht nëse jeni të interesuar në politikën moderne dhe gjeopolitikën. Bazuar në të dhënat historike, ju mund të formoni një pamje më të saktë dhe objektive të asaj që po ndodh sot dhe asaj që do të ndodhë nesër.

POROSIT