Cleanvision Slovenija – kapsule za izboljšanje vida

PRIŠEL JE ČAS, DA SI POVRNETE VID!

– zagotavlja pravilno fokusiranje leče
– stimulira živčne sinapse, ki so odgovorne za bister vid
– krepi ostrost vida krepi očesno mrežnico
– normalizira tlak očesnega dna

Naroči

Če imate težave z vidom, je težko uživati v življenju. Na žalost vsako leto narašča število ljudi z različnimi oftalmičnimi boleznimi. Strokovnjaki ugotavljajo več razlogov, zakaj se to zgodi:

 • Ljudje so začeli pogosteje uporabljati računalnike in pametne telefone.
 • V sodobni hrani je premalo vitaminov in hranil.
 • Nošenje podstandardnih sončnih očal.
 • Sedanji življenjski slog, prekomerna teža in slabe navade poslabšajo vid.
 • Težave z nespečnostjo, stres in živčni zlom ne prispevajo k našemu zdravju.

Cleanvision – cena, pregledi, kako deluje?

Skupina znanstvenikov že 10 let izvaja klinične študije, s katerimi je ugotovila koristne lastnosti nekaterih izdelkov in posebnosti njihovega medsebojnega delovanja z vidnimi organi. Med testi in laboratorijskimi poskusi so strokovnjaki uspeli izbrati optimalno formulo iz organskih sestavin z visokim izkoristkom. Na podlagi tega znanstvenega razvoja se je pojavil Cleanvision kapsule za izboljšanje vida.

To je nov izdelek s široko paleto aplikacij, ki lahko deaktivira patološke procese zrkla in organov vida. Vitaminsko dopolnilo takoj v nekaj minutah po nanosu lajša bolečine in napetost v očeh. Uporaba izdelka v priporočenem načinu uporabe vam omogoča, da obnovite vid za 99%, zmanjšate očesni tlak in obnovite jasnost slike.

Nesporna prednost Cleanvision Slovenija je naravna sestava komponent. Vsebuje samo biogene sestavine, od katerih vsaka opravlja svojo pomembno funkcijo. Trenutno je eden redkih vitaminskih kompleksov na trgu, ki ima visoko učinkovitost uporabe in ne povzroča stranskih učinkov na telo.

Cleanvision kako deluje:

 • Normalizira krvni tlak fundusa.
 • Odpravite bolečino in suhost v očeh.
 • Odpravlja spazem in napetost.
 • Odpravlja povečano proizvodnjo solz.
 • Obnovi celovitost in delovanje mrežnice.
 • Krepi pretok krvi v organe vida.
 • Zmanjša verjetnost nevarnih bolezni.
 • Izboljša mišični tonus in stres.

Podpora zdravju še nikoli ni bila tako enostavna in priročna. Pozabite na pakete vitaminov, ki ste jih prej morali zaužiti. Nehajte uporabljati očala in kontaktne leče, ki še poslabšajo vid. Trenutno vam bo Cleanvision naravni vitamini za izboljšanje vida pomagal doseči fantastične rezultate brez laserske korekcije in dragih postopkov.

Cleanvision pregledi:

Obožujem vožnjo, a v zadnjem času mi je vid postal zelo slab. Prenehala sem razlikovati cestne znake, očala so me nenehno megla in oči me je bolelo zaradi kontaktnih leč. Na pomoč sem se obrnil na oftalmološko ambulanto in tam so mi predpisali, naj pijem vitamine Clean Vision za oči. 5 dni po začetku uporabe izdelka sem napis lahko videl na drugem koncu hiše, čeprav na to še nisem bil pozoren! Še naprej sem pila vitamine, kot mi je svetoval zdravnik, in po 28 dneh se mi je jasni vid vrnil.

Delam kot programer že več kot 10 let in je to pustilo svoj pečat na mojem zdravju. Očesnim boleznim so nedavno dodali težave s prekomerno težo. Začel sem videti slabše in nisem mogel razumeti razloga, zakaj se to dogaja. Po popolnem zdravniškem pregledu so mi rekli, da je težava v zmanjšanju tonusa očesnih mišic. Imela sem dve možnosti zdravljenja: lasersko korekcijo vida ali kombinacijo vitaminske terapije s posebno očesno gimnastiko. Izbral sem drugo možnost in rešil Cleanvision naročiti. Vitamini so kot nalašč za rešitev moje težave. Vid se je vrnil v normalno stanje, boleči občutki in simptomi so izginili. Zdaj lahko spet vidim normalno in za to hvala ustvarjalcem tega izdelka!

Moj mož je začel slabo videti po 45 letih, vendar ni hotel poiskati pomoči specialistov. Kupil je lastna očala in jih nosil povsod. Videla sem, da se stanje z njegovim zdravjem slabša, in odločil se je ukrepati. Po posvetovanju z zdravnikom so mi svetovali Cleanvision kupiti v Sloveniji. Začel sem mešati te kapsule v njegovo hrano. Posledično je po dveh mesecih popolnoma opustil očala in še vedno ne razume, kako bi se mu lahko vrnil vid.

Cleanvision – kupiti, naročiti, dostava

Cleanvision kako uporabljati? Da bi dosegli dober rezultat, je zelo pomembno, da ne samozdravite. Uporabljajte prehransko dopolnilo samo po navodilih. Upoštevajte vse previdnostne ukrepe in ne prekoračite dnevnega odmerka. Potek zdravljenja je 4 tedne z možnimi prilagoditvami navzgor ali navzdol.

Kje lahko kupite ta izdelek trenutno? Vitaminski kompleks se prodaja samo na internetu. Trenutno je Cleanvision cena eden najdonosnejših med vrstniki, zato lahko dobite dodaten plus v obliki prihrankov. Sledite povezavi, izpolnite vlogo na spletnem mestu prodajalca in takoj pridobite svoj izdelek!

Naroči