Cardiotens Plus България – продукт за понижаване на кръвното налягане


Иновативен метод за понижаване на кръвното налягане!

– Премахва симптомите на хипертония
– Намалява нивото на лошия холестерол в кръвта
– Стабилизира сърдечната честота
– Подобрява метаболизма

Поръчайте

Високото кръвно може да се излекува в 9 от 10 случая! Това предположение наскоро направиха европейски експерти, прекарали повече от 5 години в изучаване на причините и факторите, влияещи върху развитието на хипертонията и методите за лечение на това заболяване. Учените казват, че една от основните грешки на много хора е да не вярват в ефективността на лечението. След няколко неуспешни опита да се справят сами с високото кръвно налягане, хората започват да приемат традиционни антихипертензивни лекарства от аптеката. Повечето от тези лекарства са ефективни само срещу симптомите, но нямат ефект върху причините за хипертония. Днес ще говорим за едно от основните научни открития от последните години – Cardiotens Plus продукт за понижаване на кръвното налягане.Според водещи кардиохирурзи и експерти, именно тази хранителна добавка може значително да повлияе на причината за хипертония, премахва запушванията вътре в кръвоносните съдове и артериите.

Cardiotens Plus – цена, отзиви, как работи?

Трудно е да се назове по-опасно състояние на тялото от хроничното високо кръвно налягане. Това е сериозно натоварване на сърцето и вътрешните органи, което в даден момент може да причини сериозни здравословни последици. Ако сте изправени пред този проблем и искате да научите как да контролирате хипертонията си, много е важно да разпознаете първите признаци на заболяването. Специално внимание трябва да се обърне на основните симптоми:

  • Остро или хронично главоболие.
  • Ускорен сърдечен ритъм.
  • Тахикардия.
  • Световъртеж и черни точки пред очите.
  • Прекомерно изпотяване на ръцете и краката.
  • Апатия, нервност, лошо настроение.
  • Раздразнителност и изблици на агресия.
  • Изтръпване на крайниците.

Не пренебрегвайте тези опасни усещания – започнете лечението възможно най-скоро. Cardiotens Plus хранителна добавка за лечение на хипертония определено ще ви помогне с това. Натуралният продукт има редица уникални полезни свойства, които го отличават от общата маса на традиционните антихипертензивни лекарства. Билковата формула е формулирана с водещи европейски експерти в областта на кардиологията и кардиохирургията, успешно завърши клинични изпитвания и одобрена за употреба без рецепта като хранителна добавка. Капсулите могат да се приемат от мъже и жени на различна възраст за профилактика и лечение на пристъпи на хипертонична криза.

как работи?

В ранните етапи задачата на хранителната добавка е да нормализира кръвното налягане и да го фиксира в безопасни граници за индивидуалната възрастова норма на пациента. Благоприятното въздействие върху кръвоносните съдове и артериите постепенно се увеличава, за да се възстанови загубената еластичност и тонус. Активните съставки в капсулите помагат за намаляване на натрупването на холестерол върху вътрешната повърхност на кръвоносните съдове и подобряват притока на кръв. За да се предпази от тромбоза, формулата понижава вискозитета на кръвта и помага за стабилизиране на сърдечната честота. Пациентът се отървава от главоболие и друг дискомфорт, възстановява нормалните нива на активност и предотвратява възможни усложнения.

Според експерти Cardiotens Plus за понижаване на кръвното налягане най-накрая се превръща в един от най-добрите продукти, така че може да се използва за решаване на съществуващи проблеми и за превенция. Преди да започнете курса, консултирайте се с Вашия лекар и прочетете внимателно инструкциите.

отзиви:

Добър за облекчаване на натиска и облекчаване на главоболие. Пия тази хранителна добавка редовно – веднъж на шест месеца за профилактика. Аз съм на 49 години и все още нямам проблеми с хипертония.

Братовчед ми има проблеми с високо кръвно налягане. По препоръка на лекар решихме Cardiotens Plus поръчка. Той пи тези капсули в продължение на 30 дни. През това време здравословното състояние се подобри значително, признаците на хипертонична криза изчезнаха. Сега той посвещава много време на здравословен начин на живот, занимава се с плуване и посещава фитнес залата. Дано няма рецидиви Cardiotens Plus цена.

Опитах много лекарства за хипертония, но само капсули ми помогнаха с този проблем. Ефективна и безопасна формула без химикали. В рамките на няколко часа след употреба на 1 капсула, налягането спада до безопасна граница. Най-важното е, че мога да приемам тези капсули без страх от възможни странични ефекти.

Cardiotens Plus – купуват, поръчка, доставка

Cardiotens Plus как да се използва? Прочетете ръководството за употреба и следвайте всички препоръки за употреба. Не превишавайте максималната дневна доза.

Този изключителен артикул в момента не се предлага в аптеките или магазините, така че единственият начин за купуват в България е да се свържете с производителя за помощ. Свържете се с представителите на продавача и поръчайте оригиналния продукт, доставен до дома ви сега.

Поръчайте