Cardione Slovenija – sredstvo za zniževanje krvnega tlaka


Odobreno s strani vodilnih kardiologov

– Povrne ton in elastičnost krvnim žilam
– Preprečuje srčni infarkti in možganske kapi
– Uravnava krvni tlak na naraven način
– Učinkovito v kateri koli stopnji hipertenzije

Naroči

Moje arterije so postale čiste brez zdravil in brez operacije! Danes želim govoriti o tem, kako sem lahko sam premagal aterosklerozo in se s pomočjo Cardione Slovenija in preprostih pravil zdravega načina življenja znebil hipertenzije! Takoj vas želim opozoriti, da je glavni namen tega članka deliti svoje izkušnje, vendar nikomur ne priporočam samozdravljenja. Če imate zdravstvene težave, ne pozabite poiskati zdravniške pomoči.

Vse se je začelo pred 10 leti. Takrat je bila moja teža 112 kg z višino 178 cm. To je bila 2. stopnja debelosti, zaradi katere sem imela težave z visokim krvnim tlakom. Od takrat sem bil star komaj 37 let, simptomov hipertenzije v resnici nisem čutil na sebi, zato sem ob petkih v baru še naprej pil viski, jedel hitro hrano in večino časa preživel sedeč. Toda pri 40 letih so se razmere zelo spremenile. Simptomi visokega krvnega tlaka so začeli vse bolj motiti: glavobol, tinitus, škrlatna koža na obrazu, povečano znojenje in težko dihanje. Šel sem k kardiologu in mi predpisal antihipertenzivna zdravila. Medtem ko sem pil te tablete, je bil tlak mogoče nadzorovati, a takoj, ko sem prenehal, se je težava vrnila. Spoznal sem, da s pomočjo antihipertenzivnih zdravil iz lekarne ni mogoče premagati hipertenzije. Če želite to narediti, morate spremeniti svoj življenjski slog.

Odmik od mrtve točke

Nekoč je kardio vadba v meni povzročala le negativne asociacije, vendar sem spoznal, da je to dobro za moje srce. Začel je teči na kratke razdalje: 1-2 km. Po približno enem tednu sem spoznal, da mi je vse lažje teči in postopoma povečeval intenzivnost teka in razdaljo. Ostali 5-7 km na dan. Tek resnično spremeni telo – skupaj z izboljšanjem telesne pripravljenosti se izboljša razpoloženje, pojavi se več vitalnosti. Vsaka celica v mojem telesu je dobesedno oživela po jutranjem teku. Če imate bolečine v kolenu ali je iz nekega razloga tek kontraindiciran, ga lahko nadomestite z drugimi možnostmi: hojo, kolesarjenjem, veslanjem, plavanjem itd. Skupaj s kardio vadbo sem začel jemati vitaminski kompleks v višini Cardione za znižanje krvnega tlaka. O tem bom govoril malo kasneje, a za zdaj želim govoriti o drugih spremembah.

Opredelitev dejavnikov tveganja

Veliko časa sem porabil za raziskovanje vzrokov za hipertenzijo, branje različnih medicinskih revij in posvetovanje z zdravniki. Posledično sem ugotovil več banalnih razlogov, ki so mi po opisu ustrezali. Najprej gre za alkohol in kajenje. Odločeno je bilo, da se temu popolnoma opusti, saj je škoda zaradi vpliva alkohola in nikotina na krvne žile preprosto ogromna. Naslednja točka je sladkor in sladkarije. Visok krvni tlak je v veliki meri posledica visoke ravni glukoze v krvi. Zdrava prehrana in Cardione sredstvo za zniževanje krvnega tlaka sta mi pomagala ne le normalizirati raven sladkorja v krvi, ampak tudi pri hujšanju. Ločena točka je sedeči način življenja. Takoj moram reči, da nisem uporabljala nobenih strogih diet – izključila sem samo živila z visoko vsebnostjo holesterola in živalskih maščob, osredotočena na zelenjavo, sadje in morske sadeže.

Cardione – cena, pregledi, kako deluje?

Toda tudi takšna sprememba življenjskega sloga morda ne bi prinesla dobrega rezultata, če nekega dne ne bi videl oglasa za izdelek, o katerem bi vam rad povedal več: Cardione prehransko dopolnilo za zdravljenje hipertenzije. Takoj vas opozarjam, da je moje mnenje subjektivno in temelji izključno na mojih lastnih izkušnjah z uporabo tega prehranskega dopolnila. Ne jamčim, da vam bodo kapsule koristile. To mora določiti vaš PCP ali drug pooblaščen strokovnjak.

Najprej morate razumeti, da je to le vitaminski kompleks, ki pomaga povečati učinkovitost vaših prizadevanj za obnovo zdravja srca in ožilja. Torej je zelo pomembno razumeti Cardione kako deluje? Po navedbah proizvajalca je formula izdelana iz zdravilnih rastlin na osnovi gloga, koprive in vitaminov B. Kompleks je namenjen bolnikom, ki trpijo za aterosklerozo, hipertenzijo, ki imajo nagnjenost k razvoju krvnih strdkov ali spremljajočih bolezni.

Tega izdelka v lekarnah nisem našel, zato sem se na spletu odločil za Cardione naročiti. Dostavljeno hitro in priročno.

Cardione kako uporabljati: Želim vas samo opozoriti, da je v pakiranju le 20 kapsul, proizvajalec pa vam svetuje, da vzamete 2 kapsuli na dan. Zato so za dokončanje celotnega tečaja potrebni najmanj 3 paketi. Izdelek sem vzel v skladu s priporočili v navodilih: 1 kapsula zjutraj in še 1 kapsula na dan zvečer. Za več koristnih informacij o izdelku preberite Cardione pregledi na spletnem mestu prodajalca.

Cardione – kupiti, naročiti, dostava

Našel sem samo eno uradno spletno mesto, kjer je lahko Cardione kupiti v Sloveniji. Pustil vam bom neposredno povezavo do strani za izpolnjevanje vloge. Tam je vse zelo preprosto in jasno: vnesite svoje ime in telefonsko številko, upravitelj vas bo čez nekaj minut poklical, da potrdi naročilo.

Mimogrede, zdaj je Cardione cena zelo donosno, saj obstaja 50% popust.

Naroči