Cardione България – продукт за понижаване на кръвното налягане


Одобрен от водещи кардиолози

– Възстановява съдовия тонус и еластичност
– Предотвратява инфаркти и инсулти
– Регулира кръвното налягане по естествен начин
– Ефективен във всеки стадий на хипертония

Поръчайте

Артериите ми станаха чисти без лекарства и без операция! Днес искам да говоря за това как успях да победя атеросклерозата сама и да се отърва от хипертонията с помощта на Cardione България и прости правила за здравословен начин на живот! Искам веднага да ви предупредя, че основната цел на тази статия е да споделя моя опит, но не препоръчвам на никого да се самолекува. Ако имате здравословни проблеми, не забравяйте да потърсите медицинска помощ.

Всичко започна преди 10 години. Тогава теглото ми беше 112 кг с ръст 178 см. Това беше етап 2 на затлъстяване, поради което имах проблеми с високо кръвно. От тогава бях само на 37 години, не усещах наистина симптомите на хипертония върху себе си, затова продължих да пия уиски в бара в петък, да ям бърза храна и да прекарвам по -голямата част от времето седнал. Но на 40 -годишна възраст ситуацията се е променила много. Симптомите на високо кръвно започнаха да притесняват все повече и повече: главоболие, шум в ушите, пурпурен тон на кожата на лицето, повишено изпотяване и задух. Отидох при кардиолог и ми изписа антихипертензивни лекарства. Докато пиех тези хапчета, налягането можеше да се контролира, но веднага след като спрях, проблемът се върна. Разбрах, че е невъзможно да се преодолее хипертонията с помощта на антихипертензивни лекарства от аптеката. За да направите това, трябва да промените начина си на живот.

Отклонение от мъртвата точка

Някога кардио упражненията предизвикваха у мен само негативни асоциации, но осъзнах, че е добре за сърцето ми. Започва да бяга на къси разстояния: 1-2 км. След около седмица осъзнах, че ми става все по -лесно и по -лесно да бягам и постепенно увеличих интензивността на бягането и дистанцията. Оставаше 5-7 км на ден. Бягането наистина променя тялото – заедно с подобряване на физическата годност, настроението се подобрява, появява се повече жизненост. Всяка клетка в тялото ми буквално оживя след сутрешно бягане. Ако почувствате болка в коляното или по някаква причина бягането е противопоказано, можете да го замените с други опции: ходене, колоездене, гребане, плуване и т.н. Заедно с кардио започнах да приемам витаминен комплекс Cardione за понижаване на кръвното налягане. Ще говоря за това малко по -късно, но засега искам да говоря за други промени.

Идентифициране на рисковите фактори

Прекарах много време в проучване на причините за хипертонията си, четейки различни медицински списания и се консултирах с лекари. В резултат на това идентифицирах няколко банални причини, които според описанието ме устройваха. На първо място, това е алкохолът и пушенето. Беше решено напълно да се изостави това, тъй като вредата от въздействието на алкохола и никотина върху кръвоносните съдове е просто колосална. Следващият момент е захарта и сладкишите. Високото кръвно налягане е до голяма степен следствие от високите нива на кръвната захар. Здравословното хранене и Cardione продукт за понижаване на кръвното налягане ми помогнаха не само да нормализирам нивата на кръвната си захар, но и да ми помогнат да отслабна. Отделна точка е заседналият начин на живот. Трябва веднага да кажа, че не съм използвал строги диети – просто изключих храни с високо съдържание на холестерол и животински мазнини, съсредоточени върху зеленчуци, плодове и морски дарове.

Cardione – цена, отзиви, как работи?

Но дори такава промяна в начина на живот може и да не даде добър резултат, ако един ден не бях видял реклама за продукт, за който искам да ви разкажа повече: Cardione хранителна добавка за лечение на хипертония. Предупреждавам ви веднага, че моето мнение е субективно и се основава единствено на моя собствен опит с използването на тази хранителна добавка. Няма да давам никакви гаранции, че капсулите ще ви бъдат полезни. Това трябва да бъде определено от вашия PCP или друг лицензиран специалист.

Първо, трябва да разберете, че това е просто витаминен комплекс, който помага да се увеличи ефективността на вашите усилия за възстановяване на сърдечно -съдовото здраве. Така че е много важно да разберете Cardione как работи? Според производителя формулата е създадена от лечебни растения на базата на глог, коприва и витамини от групата.Комплексът е предназначен за пациенти, страдащи от атеросклероза, хипертония, които имат склонност да развиват кръвни съсиреци или съпътстващи заболявания.

Не можах да намеря този продукт в аптеките, затова реших Cardione поръчка онлайн. Доставя се бързо и удобно.

Cardione как да се използва: Просто искам да ви предупредя, че в опаковката има само 20 капсули и производителят ви съветва да приемате по 2 капсули на ден. Следователно са необходими минимум 3 пакета, за да завършите целия курс. Взех продукта според препоръките в инструкциите: 1 капсула сутрин и още 1 капсула на ден вечер. За по -полезна информация за продукта прочетете Cardione отзиви на уебсайта на продавача.

Cardione – купуват, поръчка, доставка

Намерих само един официален сайт, където може да има Cardione купуват в България. Ще ви оставя директна връзка, за да отидете на страницата за попълване на заявлението. Там всичко е много просто и ясно: въведете вашето име и телефонен номер, мениджър ще се обади след няколко минути, за да потвърди поръчката.

Между другото, сега Cardione цена е много печеливш, защото има 50% отстъпка.

Поръчайте