Cardiol Slovenija – sredstvo za zniževanje krvnega tlaka


OBVLADA HIPERTENZIJO IN VSE POVEZANE Z NJO SIMPTOME!

– Obnavlja prožnost krvnih žil
– Zmanjša koncentracijo holesterola v krvi
– Uravnava krvni tlak na naraven način
– Ščiti pred srčnim infarktom in možgansko kapjo

Naroči

V zadnjem času je izdelek Cardiol Slovenija pridobil široko priljubljenost. Številni znani kardiologi in terapevti jo oglašujejo zaradi izjemnih lastnosti in koristi. Odločili smo se, da ugotovimo, kako učinkovito je to prehransko dopolnilo in kdo ga je najbolje uporabiti? Preden pa začnemo pregled izdelka, najprej ugotovimo, s čim se mora spoprijeti.

Cardiol – cena, pregledi, kako deluje?

Arterijska hipertenzija je stanje telesa, v katerem se raven krvnega tlaka dvigne nad najvišjo dovoljeno normo 140 mm Hg. Strokovnjaki priporočajo merjenje krvnega tlaka v stanju popolne mirnosti vsaj 3-krat, pri čemer se izračuna povprečna vrednost čez dan. Danes ima po mnenju strokovnjakov več kot 87% odraslih težav z visokim krvnim tlakom in sočasnimi boleznimi. Znanstveniki so izvedli številne študije, da bi ugotovili glavne vzroke te patologije. Tu jih je le nekaj:

 • Genetska nagnjenost.
 • Kajenje in alkohol.
 • Stres.
 • sedeči način življenja.
 • Ledvična bolezen.
 • Diabetes mellitus.
 • Prekomerna telesna teža.
 • Starost.
 • Motnje endokrinega sistema.
 • Hormonsko neravnovesje.

Zelo pomembno je pravočasno prepoznati simptome te bolezni in sprejeti vse potrebne ukrepe za njeno odpravo. Na to so pozorni strokovnjaki:

 • Utripajoči glavoboli z lokalizacijo v templjih ali na zadnjem delu glave.
 • Omotičnost, izguba orientacije v prostoru.
 • Oteklina po prebujanju.
 • Boleče občutke v prsih (stiskanje, bolečina, pekoč občutek).
 • Zvonjenje v ušesih.
 • Povečano potenje okončin.
 • Prekomerna živčnost in razdražljivost.
 • Poslabšanje spomina.
 • Slab spanec, nespečnost.
 • Poslabšanje vida.

Kako se znebiti hipertenzije? Trenutno so strokovnjaki razvili Cardiol sredstvo za zniževanje krvnega tlaka. To je napredna zeliščna formula, ki deluje neposredno na vzroke za povišan krvni tlak, jih odpravlja in obnavlja zdravje. Aktivne sestavine kapsul pozitivno vplivajo na stanje krvnih žil, povečujejo elastičnost. Formula obnavlja tonus mišičnih vlaken, blagodejno vpliva na raven holesterola v krvi in ga znižuje na raven starostne norme. Vitaminski dodatek je priporočljiv kot način za preprečevanje bolezni srca in ožilja, vključno s srčnim infarktom in možgansko kapjo.

Cardiol kako deluje?

Raziskave kažejo, da lahko Cardiol prehransko dopolnilo za zdravljenje hipertenzije zmanjša tveganje za aterosklerozo, trombozo in diabetes ter pomaga krepiti srčno mišico. Za razliko od večine analogov ta kompleks deluje popolnoma varno, ne da bi povzročal odvisnost ali alergije. Kapsule preprosto vzamete po navodilih in nekaj tednov preživite skozi celoten cikel. Rezultat takšnih dejanj je popolna odprava simptomov hipertenzije, pa tudi odpravljanje nenadnih sprememb krvnega tlaka čez dan.

Cardiol – kupiti, naročiti, dostava

V čem je skrivnost tega izdelka? Po mnenju Cardiol pregledi je ključ do uspešne uporabe formule popolnoma varna in naravna sestava sestavin. V primerjavi z najbližjimi konkurenti ima Cardiol za znižanje krvnega tlaka številne prednosti. Vsaka kapsula vsebuje tiamin (vitamin B1). Znanstveno je dokazano, da pomaga izboljšati sposobnost srca, da se krči, preprečuje slabokrvnost in izboljša presnovo. Selen je še ena pomembna sestavina, ki pomaga razgraditi aterosklerotične obloge in odstraniti toksine in proste radikale iz krvnega obtoka. Vitamin C velja za eno najpomembnejših živil za delovanje srca. Pomaga krepiti stene krvnih žil, jih narediti mehkejše in bolj elastične ter preprečuje kopičenje holesterola in krvnih strdkov. Izvleček grozdnih pešk izboljša delovanje srčne mišice, zmanjša verjetnost kapi in srčnega napada. Vse te sestavine pri skupnem delovanju na telo dajo hiter pozitiven učinek. Številni bolniki se po nekaj urah po zaužitju prve kapsule izboljšajo. Toda za dosego stabilnega rezultata je zelo pomembno, da opravite celoten tečaj, katerega trajanje lahko dogovorite s svojim zdravnikom. V povprečju je to 30 dni.

Zakaj strokovnjaki priporočajo Cardiol kupiti v Sloveniji?

Predvsem zaradi naravnih sestavin v izdelku. Uporaba prehranskega dopolnila je popolnoma varna in pri bolniku ne povzroča umika. Formula nima posebnih kontraindikacij, zato je primerna za večino ljudi različnih starosti. Druga pomembna točka je donosnih Cardiol cena. Če se odpravite v najbližjo lekarno in jih prosite za kakršne koli antihipertenzivne tablete, boste videli, koliko dražje so od tega prehranskega dopolnila. In kar je najpomembneje, lahko celo jemljete kapsule za preprečevanje hipertenzije, če imate slabo dednost ali imate težave s prekomerno telesno težo.

Cardiol kako uporabljati? Podrobna navodila so priložena embalaži izdelka. Preberite in upoštevajte vsa priporočila.

Izdelek ni na voljo v lekarnah, zato je Cardiol naročiti na voljo samo na spletu.

Naroči