Cardioactive България – продукт за понижаване на кръвното налягане

Надеждна защита срещу инфаркт и инсулт

– Почиства кръвоносните съдове от холестерола, възстановява техния тонус и еластичност
– Бързо и леко нормализира кръвното налягане и сърдечната честота
– Безопасно във всяка възраст, ефективно във всички етапи на хипертония

Поръчайте

Наскоро Cardioactive продукт за понижаване на кръвното налягане навлезе на европейския пазар на добавки. Според създателите на тази формула капки са способни да демонстрират висока ефективност в профилактиката и лечението на хипертония и заболявания на сърдечно-съдовата система. Имейлът ни получи много съобщения от читатели с молба да прегледат този продукт и да оценят полезните му свойства. Тъй като не сме експерти в тази област на медицината, се свързахме с експерт и го помолихме за коментар.

Внимание! Memberxxlis.com не продава и не одобрява този продукт. Ние не носим отговорност за ефективността, безопасността на използването му и спазването на декларираните от производителя полезни свойства. Ако искате Cardioactive купуват в България, отидете на уебсайта на продавача и поръчайте онлайн.

Cardioactive – цена, отзиви, как работи?

– Докторе, кажете на нашите читатели какво е артериална хипертония и как е опасно?

– Думата “артериална” означава, че това налягане се извършва в артериите и кръвоносните съдове. В спокойно състояние систоличното кръвно налягане при здрав човек е 115-130 mm Hg, А нивото на диастоличното налягане 60-89 mm Hg. Изкуство. Всичко, което надхвърля долната и горната граница на нормата, вече е отклонение и може да причини здравословни проблеми. В случай на хипертония, говорим за високо кръвно налягане.

– Колко често се среща този проблем?

– Всяка година СЗО регистрира нарастване на броя на пациентите с проблеми с високо кръвно налягане. Само у нас този проблем се среща при 48% от мъжете и около 40% от жените на възраст над 30 години.

– Вярно ли е, че в повечето случаи симптомите на високо кръвно остават невидими за пациента?

– Да, наистина е така. Много хора (особено млади хора) може да не изпитват дискомфорт или дискомфорт при високо кръвно налягане. Това е “тиха” болест, която може да се развие в тялото ви с години и в даден момент да нанесе остър удар върху здравето ви. Ето защо винаги настоявам пациентите ми да се подлагат на редовни прегледи и да правят необходимите изследвания. Ако нямате тази възможност, трябва поне да си купите електронен апарат за кръвно налягане, който ще ви позволи да контролирате налягането у дома.

– Какво трябва да направи човек, който е регистрирал високо кръвно налягане?

– Преди всичко препоръчвам консултация с лекар. Понякога, когато самоизмерват налягането, хората допускат определени грешки. Например имах пациент, който измерва кръвното си налягане, след като изпи 2 чаши кафе и то се оказа високо. Но когато той дойде в моята клиника и направих друго измерване, налягането беше нормално. Ако проблемът съществува, първата стъпка е да се предотврати по-нататъшното му разпространение. Това може да се постигне чрез промяна на начина ви на живот, коригиране на диетата и нормализиране на режима. Освен това е много важно да се възстановят кръвоносните съдове, които са запушени с холестерол и “отломки”. За тези цели е най-добре да използвате естествени витамини или хранителни добавки.

– Какво можете да кажете за капки Cardioactive хранителна добавка за лечение на хипертония?

– В момента това е един от най-добрите продукти според мен. За разлика от традиционните антихипертензивни лекарства, тези капки не съдържат синтетични компоненти или химикали. Това е формула, която съчетава няколко вида растения, витамини и антиоксиданти. Препоръчвам да се използват Cardioactive за понижаване на кръвното налягане за много пациенти, ако имат склонност към наднормено тегло или имат предразположение към хипертония.

– Можете ли да ни кажете повече за Cardioactive как работи?

– Веднага след като приемете тези капки, активната формула моментално влиза в кръвоносната система и започва да действа. Полезните растителни екстракти разширяват пропускливостта на кръвоносните съдове, като изчистват лошия холестерол и увеличават еластичността на стените. Това стабилизира налягането и намалява вероятността от инфаркт или инсулт. Обикновено предписвам курс за 30 дни. В повечето случаи този период от време е достатъчен, за да възстанови напълно здравето на вените и кръвоносните съдове, да предотврати по-нататъшното развитие на хипертония и да подобри благосъстоянието. Едно от важните свойства на капки считам способността им да намаляват вискозитета на кръвта и да предотвратяват образуването на съсиреци или кръвни съсиреци. Също така продуктът е показал висока ефективност при елиминиране на атеросклероза и тромбофлебит.

– Cardioactive как да се използва?

– Най-добре е да приемате 15-20 капки от Cardioactive България с вода два пъти дневно преди хранене.

– Анализирахме Cardioactive отзиви и разбрахме, че повечето от тях са наистина положителни. Хората са доволни от резултата.

– Да. Мога да потвърдя това с примера на моите пациенти. 90% са видели реални резултати в рамките на 14 дни от използването на този продукт. Препоръчвам Cardioactive поръчка, защото този продукт заслужава вашето внимание.

– Колко струва един пакет?

– Не мога да отговоря със сигурност на този въпрос. Знам само, че Cardioactive цена ще бъде различно в аптеката и на уебсайта на продавача. Изберете най-оптималната цена.

Cardioactive – купуват, поръчка, доставка

За всички, решили да поръчат този продукт, намерихме официален сайт. Връзката към този сайт може да се види по-долу. Отидете и поръчайте сега!

Поръчайте