BSP Corrector Slovenija – elektronski korektor drže

Nadenite si korektor in zravnajte hrbet

– Krepi mišični steznik, da ohrani hrbet zravnan.
– Raztegne ramena in zmanjša napetost v hrbtenici
– Preprečuje razvoj nevarnih patologij

Naroči

Grba je ena najpogostejših težav v naši hrbtenici. Po eni strani slabo vpliva na lepoto vaše hoje ali postave. Po drugi strani pa lahko ukrivljenost grebena povzroči resne motnje v delovanju notranjih organov, bolečine v vratu in ramenih, omotico, dihalne in kardiovaskularne motnje. Pravilna drža je osnova dobrega počutja in lepega telesa. Če veliko časa sedite na pisarniškem stolu, pogosto vozite avto ali opravljate druge naloge, potrebujete napravo, ki bo nadzorovala pravilen položaj vašega hrbta. Glavni znanstveni preboj na trgu zdravstvenih izdelkov je bil BSP Corrector elektronski korektor drže. Ta pametna naprava vam omogoča, da vedno držite enakomerno držo in signalizira, če je njen položaj upognjen nad določeno normo.

BSP Corrector – cena, pregledi, kako deluje?

Zakaj je grba nevarna? Neupoštevanje ukrivljenosti drže zelo hitro vodi do resnih degenerativnih sprememb in deformacij hrbtenice. Vaš hrbet bo videti ukrivljen in to lahko uniči še tako privlačen videz. Zaradi skolioze bo vaša višina nižja za 3-5 cm, najbolj nevarno pa je, da ko je hrbtenica ukrivljena, se pojavijo bolečine v vratu, ramenih in križu. Sčasoma se prsni koš deformira, pritisk na notranje organe se poveča in njihovo delo je moteno.

Pozor! Edini način, da resnično ustavimo to težavo, je obnoviti mišični spomin!

Da bi dosegli ta cilj, morajo biti hrbti vsaj 1-2 uri na dan v pravilnem položaju. Kako pa lahko to nadzorujete, če ste nenehno moteni in opravljate različne naloge? V ta namen je bil razvit BSP Corrector korektor drže s pametnim senzorjem. Naprava je opremljena s sistemom za nadzor pravilnega položaja hrbtenice in oddaja vibrirajoči signal, če je kot nagiba večji od 25 stopinj. Obnovitveno tehnologijo so razvili vodilni strokovnjaki za ortopedijo in kirurgijo. Kompleks je certificiran v mednarodnih organizmih, uspešno je prestal več faz kliničnih preskušanj in je odobren za uporabo pri preprečevanju in zdravljenju težav z ukrivljenostjo drže.

BSP Corrector kako uporabljati?

Inteligentni nadzorni sistem si zapomni pravilen položaj vašega hrbta in bo dal signale, če se začnete zamakniti ali zgrbiti. Korektor oddaja poseben signal vibracij (kot na mobilnem telefonu), ki ga začutite samo vi. Vibracije se bodo nadaljevale, dokler se ne vrnete v pravi položaj. Po večdnevni uporabi tega korektorja, le 2 uri na dan, se bo mišični spomin popolnoma obnovil, hrbet pa bo lahko sam v enakomernem položaju. Trajanje enega tečaja uporabe, ki ga priporoča proizvajalec naprave, je le 14 dni. Nato se boste ukvarjali s preventivo in to napravo uporabljali enkrat na 3-6 mesecev.

BSP Corrector – kupiti, naročiti, dostava

Zahvaljujoč edinstveni tehnologiji naprava deluje tudi, ko zvečer delate, se sprostite, se ukvarjate s športom ali se preprosto sprehodite po parku. Za razliko od mnogih analogov se BSP Corrector za korekcijo drže tesno prilega telesu in ostane popolnoma neviden za druge.

Vas boli hrbet ali vrat? Mazila in sredstva za lajšanje bolečin vam ne bodo pomagala!

Glavna naloga mazil, gelov ali kapsul za bolečine v hrbtu je začasno lajšanje neprijetnih simptomov. Toda ta zdravljenja nimajo nič skupnega z vašo držo – glavni vzrok za bolečino. Le z odločitvijo za BSP Corrector naročiti se boste lahko za vedno znebili težav s hrbtom brez kirurškega posega in brez dragih postopkov.

BSP Corrector pregledi:

Moja hči gre na univerzo in veliko časa preživi za mizo. Pred kratkim sem začel opažati, da so se njena ramena spustila in pojavila se je grba. Za pomoč smo se obrnili na strokovnjaka, ki je svetoval uporabo te naprave. Moja hči je nosila korektor drže BSP Corrector Slovenija vsak dan 2-3 ure 10 dni. V tem času je grba popolnoma izginila, drža je postala enakomerna in brez izkrivljanja.

Delam kot programer in vsak dan sedim 7-8 ur pred monitorjem. Pred kratkim sem začel čutiti bolečine v vratu in križu. Preizkusili mazila in gele, vendar niso dali nobenih rezultatov. Potem sem rešil BSP Corrector kupiti v Sloveniji. Zelo hitro sem prejel moje naročilo. Nositi je začel več ur zjutraj in zvečer. Res mi je pomagal znebiti se bolečin v vratu in se vrniti v normalno življenje.

Sprva sem si želel kupiti navaden pas za korekcijo drže, a ko sem videl, da je BSP Corrector cena približno enako, sem se odločil izbrati to možnost. Zelo priročno je, da ima senzor s signalom, ki ga začutim samo jaz. Takoj, ko se upognem ali pozabim na pravilen položaj hrbta, naprava začne vibrirati. Ima močno baterijo. En celoten cikel njenega dela mi je zadostoval do 14 dni. Naloži zelo hitro.

BSP Corrector kako deluje? V paketu je navodilo, ki vam pove, kako pravilno uporabljati napravo. Pred začetkom tečaja se posvetujte s svojim zdravnikom.

Naroči