BSP Corrector România – corector electronic de postură

Doar puneți- va corectorul și îndreptați-vă spatele

– Întărirea corsetului muscular pentru un spate drept
– Îndreaptă umerii și ameliorează sarcina asupra coloanei vertebrale
– Previne dezvoltarea patologiilor periculoase

Comandă

Cocoașa este una dintre cele mai frecvente probleme la nivelul coloanei vertebrale. Pe de o parte, afectează grav frumusețea mersului sau a figurii. Pe de altă parte, curbura creastei poate provoca tulburări grave în funcționarea organelor interne, dureri la nivelul gâtului și umerilor, amețeli, tulburări respiratorii și cardiovasculare. Postura corectă este baza bunăstării și a unui corp frumos. Dacă petreceți mult timp așezat pe un scaun de birou, conducând adesea o mașină sau îndeplinind alte sarcini, aveți nevoie de un dispozitiv care să vă monitorizeze poziția corectă a spatelui. Principala descoperire științifică pe piața produselor de sănătate a fost de BSP Corrector corector electronic de postură. Acest dispozitiv inteligent vă permite să păstrați întotdeauna o postură uniformă și semnale dacă poziția sa este îndoită peste norma stabilită.

BSP Corrector – preț, comentarii, cum funcționează?

De ce este o cocoașă periculoasă? Ignorarea curburii posturii duce foarte repede la modificări degenerative grave și deformări ale coloanei vertebrale. Spatele tău va părea strâmb și asta poate strica chiar și aspectul cel mai atractiv. Scolioza îți va face înălțimea cu 3-5 cm mai mică. Dar cel mai periculos lucru este că atunci când coloana vertebrală este curbată, apare durerea la nivelul gâtului, umerilor și a spatelui inferior. În timp, pieptul se deformează, presiunea asupra organelor interne crește și munca lor este întreruptă.

Atenţie! Singura modalitate de a opri cu adevărat această problemă este de a restabili memoria musculară!

Pentru a atinge acest obiectiv, spatele trebuie să fie în poziția corectă timp de cel puțin 1-2 ore pe zi. Dar cum poți controla acest lucru dacă ești distras în mod constant și îndeplinești diferite sarcini? În acest scop, a fost dezvoltat BSP Corrector corector de postură cu senzor inteligent. Dispozitivul este echipat cu un sistem de monitorizare a poziției corecte a coloanei vertebrale și emite un semnal vibrator dacă unghiul de înclinare este mai mare de 25 de grade. Tehnologia de restaurare a fost dezvoltată de specialiști de frunte în ortopedie și chirurgie. Complexul a fost certificat în organismele internaționale, a trecut cu succes mai multe etape ale studiilor clinice și este aprobat pentru utilizare în prevenirea și tratarea problemelor cu curbura posturii.

BSP Corrector cum funcționează?

Sistemul inteligent de control îți amintește poziția corectă a spatelui tău și îți va da semnale dacă începi să te apleci sau să te apleci. Corectorul emite un semnal de vibrație special (ca pe un telefon mobil) pe care doar tu îl poți simți. Vibrația va continua până când veți reveni la poziția corectă. După câteva zile de utilizare a acestui corector, doar 2 ore pe zi, memoria musculară va fi complet restabilită, iar partea din spate va putea fi într-o poziție uniformă. Durata unui curs de utilizare recomandat de producătorul dispozitivului este de numai 14 zile. Apoi, vă veți angaja în prevenire, folosind acest dispozitiv o dată la 3-6 luni.

BSP Corrector – cumpăra, comanda, livrare

Datorită tehnologiei unice, dispozitivul funcționează chiar și atunci când lucrezi, te relaxezi, faci sport sau doar te plimbi în parc seara. Spre deosebire de mulți analogi, BSP Corrector pentru corectarea posturii se potrivește perfect corpului și rămâne complet invizibil pentru alții.

Te doare spatele sau gâtul? Unguentele și calmantele nu vă vor ajuta!

Sarcina principală a unguentelor, gelurilor sau capsulelor pentru durerile de spate este ameliorarea temporară a simptomelor neplăcute. Dar aceste tratamente nu au nimic de-a face cu postura ta – principala cauză a durerii tale. Doar luând o decizie de BSP Corrector comanda veți putea scăpa de problemele de spate pentru totdeauna fără intervenție chirurgicală și fără proceduri costisitoare.

BSP Corrector comentarii:

Fiica mea merge la universitate și petrece mult timp la masă. Recent, am început să observ că umerii ei au căzut și a apărut o cocoașă. Am apelat la un specialist pentru ajutor și el a sfătuit să folosească acest dispozitiv. Fiica mea a purtat un corector de posturi în valoare de BSP Corrector România în fiecare zi timp de 2-3 ore timp de 10 zile. În acest timp, cocoașa a dispărut complet, postura a devenit uniformă și fără distorsiuni.

Lucrez ca programator și în fiecare zi stau în fața monitorului timp de 7-8 ore. Recent, am început să simt dureri la nivelul gâtului și al spatelui. Am încercat unguente și geluri, dar nu au dat niciun rezultat. Apoi am rezolvat BSP Corrector cumpăra în România. Am primit comanda mea foarte repede. A început să poarte câteva ore dimineața și seara. M-a ajutat cu adevărat să scap de durerea din gât și să mă întorc la viața mea normală.

Inițial am vrut să cumpăr o curea obișnuită pentru corectarea posturii, dar când am văzut că BSP Corrector preț este cam la fel, am decis să aleg această opțiune. Este foarte convenabil să aibă un senzor cu un semnal pe care numai eu îl simt. De îndată ce mă aplec sau uit de poziția corectă a spatelui, dispozitivul începe să vibreze. Are o baterie puternică. Un ciclu complet al muncii sale a fost suficient pentru mine până la 14 zile. Se încarcă foarte repede.

BSP Corrector cum să utilizați? În interiorul pachetului există o instrucțiune care vă va spune cum să utilizați corect dispozitivul. Înainte de a începe cursul, consultați-vă medicul.

Comandă