BSP Corrector Magyarország – elektronikus testtartás-korrektor

Tegye fel a tartásjavítót és húzza ki magát

– Erősíti az izomfűzőt, hogy a hát egyenes maradjon
– Nyújtja a vállakat és enyhíti a gerinc feszességét, így ellazítva azt
– Megakadályozza a veszélyes patológiák kialakulását

Megrendelés

A púp a gerincünk egyik leggyakoribb problémája. Egyrészt rosszul befolyásolja járásának vagy alakjának szépségét. Másrészt a gerinc görbülete súlyos zavarokat okozhat a belső szervek működésében, a nyak és a váll fájdalmát, szédülést, légzőszervi és szív- és érrendszeri rendellenességeket okozhat. A helyes testtartás a jólét és a szép test alapja. Ha sok időt tölt irodai székben ülve, gyakran autóvezetéssel vagy egyéb feladatok végrehajtásával, akkor szüksége van egy eszközre, amely figyelemmel kíséri a hátának megfelelő helyzetét. A fő tudományos áttörés az egészségügyi termékek piacán BSP Corrector elektronikus testtartás-korrektor volt. Ez az intelligens eszköz lehetővé teszi, hogy mindig egyenletes testtartást tartson, és jelez, ha pozíciója a beállított norma fölé hajlik.

BSP Corrector – ár, vélemények, hogyan működik?

Miért veszélyes a púp? A testtartás görbületének figyelmen kívül hagyása nagyon gyorsan súlyos degeneratív változásokhoz és a gerinc deformációihoz vezet. A hátad görbe lesz, és ez még a legvonzóbb megjelenést is tönkreteheti. A gerincferdülés miatt a magassága 3-5 cm-rel alacsonyabb lesz, de a legveszélyesebb az, hogy amikor a gerinc görbe, a nyak, a váll és a hát alsó része fájdalmat okoz. Az idő múlásával a mellkas deformálódik, a belső szervekre nehezedő nyomás nő és munkájuk megszakad.

Figyelem! Ennek a problémának az egyetlen módja az izom memória helyreállítása!

E cél elérése érdekében a hátadnak a megfelelő helyzetben kell lennie legalább napi 1-2 órát. De hogyan tudja ezt kontrollálni, ha folyamatosan eltereli a figyelmét és különböző feladatokat hajt végre? Erre a célra kifejlesztették a BSP Corrector testhelyzet-korrektor intelligens érzékelővel értéket. A készülék fel van szerelve egy rendszerrel a gerinc helyes helyzetének ellenőrzésére, és rezgő jelet bocsát ki, ha a dőlésszög 25 foknál nagyobb. A helyreállítási technológiát az ortopédia és a sebészet vezető szakemberei fejlesztették ki. A komplexum nemzetközi szervezetek által tanúsított, sikeresen átment a klinikai vizsgálatok több szakaszán, és engedélyezték a testtartás görbületével kapcsolatos problémák megelőzésére és kezelésére.

BSP Corrector hogyan működik?

Az intelligens vezérlőrendszer emlékszik a hátad megfelelő helyzetére, és jelzéseket fog adni, ha elkezded elgondolkodni vagy görnyedni. A korrektor speciális rezgésjelet bocsát ki (például mobiltelefonon), amelyet csak te érezhetsz. A rezgés addig folytatódik, amíg vissza nem tér a helyes helyzetbe. Miután több napig használta ezt a korrektort, mindössze napi 2 órát, az izom memória teljesen helyreáll, és a hát képes önmagában egyenletes helyzetbe kerülni. A készülék gyártója által javasolt egy kezelési idő csak 14 nap. Ezután megelőzéssel fog foglalkozni, 3-6 havonta egyszer használja ezt az eszközt.

BSP Corrector – vásárlás, megrendelés, szállítás

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a készülék akkor is működik, ha este dolgozik, pihen, sportol vagy éppen sétál a parkban. Sok analógtól eltérően a BSP Corrector testhelyzet-korrekcióra szorosan illeszkedik a testhez, és mások számára teljesen láthatatlan marad.

Fáj a hátad vagy a nyakad? A kenőcsök és a fájdalomcsillapítók nem segítenek rajtad!

A hátfájás elleni kenőcsök, gélek vagy kapszulák fő feladata a kellemetlen tünetek ideiglenes enyhítése. De ezeknek a kezeléseknek semmi köze nincs a testtartásodhoz – a fájdalom fő okához. Csak ha BSP Corrector megrendelés döntést hoz, akkor műtét és drága eljárások nélkül örökre megszabadulhat a hátproblémáitól.

BSP Corrector vélemények:

A lányom egyetemre jár, és sok időt tölt az asztalnál. Nemrég kezdtem észrevenni, hogy a válla lehullott és egy púp jelent meg. Szakemberhez fordultunk segítségért, aki azt tanácsolta, hogy használja ezt az eszközt. A lányom 10 napig 2-3 órán át napi BSP Corrector Magyarország testtartást javított. Ez alatt az idő alatt a púp teljesen eltűnt, a testtartás egyenletes és torzítás nélküli lett.

Programozóként dolgozom, és minden nap 7-8 órán át ülök a monitor előtt. Nemrégiben fájdalmat kezdtem érezni a nyakon és a hát alsó részén. Próbált kenőcsöket és géleket, de ezek nem adtak eredményt. Aztán megoldottam BSP Corrector vásárolni Magyarországon. Nagyon gyorsan megkapta a megrendelésemet. Reggel és este több órán keresztül kezdett viselni. Nagyon segített megszabadulni a nyakam fájdalmától és visszatérni a normális életemhez.

Kezdetben szerettem volna vásárolni egy szokásos öv testtartás-korrekcióhoz, de amikor láttam, hogy a BSP Corrector ár körülbelül ugyanannyi, úgy döntöttem, hogy ezt a lehetőséget választom. Nagyon kényelmes, hogy rendelkezik olyan érzékelővel, amelynek jele csak én érzem. Amint meghajlok, vagy megfeledkezem a hátam megfelelő helyzetéről, a készülék rezegni kezd. Erős akkumulátorral rendelkezik. Egy munkájának egy teljes ciklusa 14 napig elegendő volt számomra. Nagyon gyorsan töltődik.

BSP Corrector hogyan kell használni? A csomag belsejében található egy utasítás, amely megmondja, hogyan kell helyesen használni az eszközt. A tanfolyam megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

Megrendelés