BSP Corrector Hrvatska – elektronički korektor držanja

Stavite korektor i ispravite leđa

– Jača korzet mišića kako bi leđa bila ravna
– Isteže ramena i ublažava napetost kralježnice
– Sprječava razvoj opasnih patologija

Narudžba

Grba je jedan od najčešćih problema naše kralježnice. S jedne strane, to loše utječe na ljepotu vašeg hoda ili figure. S druge strane, zakrivljenost grebena može uzrokovati ozbiljne poremećaje u funkcioniranju unutarnjih organa, bolove u vratu i ramenima, vrtoglavicu, respiratorne i kardiovaskularne poremećaje. Ispravno držanje osnova je dobrobiti i lijepog tijela. Ako provodite puno vremena sjedeći na uredskoj stolici, često vozeći automobil ili obavljajući druge zadatke, potreban vam je uređaj koji će nadgledati ispravan položaj vaših leđa. Glavni znanstveni proboj na tržištu zdravstvenih proizvoda bio je BSP Corrector elektronički korektor držanja. Ovaj pametni uređaj omogućuje vam da uvijek držite ujednačeno držanje i signalizira ako je njegov položaj povijen iznad zadane norme.

BSP Corrector – cijena, recenzije, kako djeluje?

Zašto je grba opasna? Zanemarivanje zakrivljenosti držanja vrlo brzo dovodi do ozbiljnih degenerativnih promjena i deformacija kralježnice. Leđa će vam izgledati iskrivljeno, a to može pokvariti i najatraktivniji izgled. Skolioza će vašu visinu smanjiti za 3-5 cm, ali najopasnije je to što kada je kralježnica zakrivljena pojave se bolovi u vratu, ramenima i donjem dijelu leđa. S vremenom se prsa deformiraju, povećava se pritisak na unutarnje organe i njihov rad je poremećen.

Pažnja! Jedini način da stvarno zaustavite ovaj problem je vraćanje mišićne memorije!

Da biste postigli taj cilj, leđa vam moraju biti u ispravnom položaju najmanje 1-2 sata dnevno. Ali kako to možete kontrolirati ako ste stalno rastreseni i obavljate različite zadatke? U tu svrhu razvijeno je BSP Corrector korektor držanja s pametnim senzorom. Uređaj je opremljen sustavom za praćenje ispravnog položaja kralježnice i emitira vibracijski signal ako je kut nagiba veći od 25 stupnjeva. Tehnologiju restauracije razvili su vodeći stručnjaci za ortopediju i kirurgiju. Kompleks je certificiran u međunarodnim organizmima, uspješno je prošao nekoliko faza kliničkih ispitivanja i odobren je za uporabu u prevenciji i liječenju problema sa zakrivljenim držanjem tijela.

BSP Corrector kako to radi?

Inteligentni sustav upravljanja pamti ispravan položaj vaših leđa i davat će signale ako se počnete saginjati ili pogrbiti. Korektor emitira poseban signal vibracije (kao na mobilnom telefonu) koji samo vi možete osjetiti. Vibracija će se nastaviti sve dok se ne vratite u ispravan položaj. Nakon nekoliko dana korištenja ovog korektora, samo 2 sata dnevno, mišićno pamćenje će se potpuno obnoviti, a leđa će sama moći biti u ravnomjernom položaju. Trajanje jednog tečaja upotrebe koji preporučuje proizvođač uređaja je samo 14 dana. Zatim ćete se baviti prevencijom, koristeći ovaj uređaj jednom u 3-6 mjeseci.

BSP Corrector – kupiti, naručiti, dostava

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, uređaj radi čak i kada radite, opuštate se, bavite se sportom ili samo šetate parkom navečer. Za razliku od mnogih analoga, BSP Corrector za korekciju držanja čvrsto leži na tijelu i drugima ostaje potpuno nevidljiv.

Bole li vas leđa ili vrat? Masti i sredstva za ublažavanje boli vam neće pomoći!

Glavni zadatak masti, gela ili kapsula protiv bolova u leđima je privremeno ublažavanje neugodnih simptoma. Ali ovi tretmani nemaju nikakve veze s vašim držanjem tijela – glavnim uzrokom vaše boli. Samo donošenjem odluke od BSP Corrector naručiti moći ćete se zauvijek riješiti problema s leđima bez operacije i bez skupih postupaka.

BSP Corrector recenzije:

Moja kći ide na sveučilište i provodi puno vremena za stolom. Nedavno sam počeo primjećivati da su joj se ramena spustila i pojavila se grba. Za pomoć smo se obratili stručnjaku koji je savjetovao upotrebu ovog uređaja. Moja je kći nosila korektor držanja tijela u iznosu od BSP Corrector Hrvatska svaki dan tijekom 2-3 sata tijekom 10 dana. Za to vrijeme grba je potpuno nestala, držanje je postalo ujednačeno i bez izobličenja.

Radim kao programer i svaki dan sjedim 7-8 sati ispred monitora. Nedavno sam počeo osjećati bolove u vratu i donjem dijelu leđa. Isprobane masti i gelovi, ali nisu dale nikakve rezultate. Tada sam riješio BSP Corrector kupiti u Hrvatskoj. Vrlo brzo sam primio moju narudžbu. Počeo je nositi nekoliko sati ujutro i navečer. Doista mi je pomogao da se riješim bolova u vratu i vratim se svom normalnom životu.

U početku sam želio kupiti uobičajeni remen za korekciju držanja, ali kad sam vidio da je BSP Corrector cijena otprilike isto, odlučio sam odabrati ovu opciju. Vrlo je prikladno što ima senzor sa signalom koji samo ja mogu osjetiti. Čim se savijem ili zaboravim na ispravan položaj leđa, uređaj počinje vibrirati. Ima moćnu bateriju. Bio mi je dovoljan jedan puni ciklus rada do 14 dana. Puni se vrlo brzo.

BSP Corrector kako koristiti? Unutar paketa nalazi se uputa koja će vam reći kako pravilno koristiti uređaj. Prije početka tečaja, posavjetujte se sa svojim liječnikom.

Narudžba