BSP Corrector България – електронен коректор на стойката

Поставете коректора на гърба си и изправете стойката си

– Укрепва мускулния корсет, спомагайки гръбначния стълб да остане изправен
– Изправя раменете и облекчава напрежението в гръбначния стълб
– Предотвратява развитието на опасни патологии

Поръчайте

Гърбицата е един от най-често срещаните проблеми в гръбначния ни стълб. От една страна, това влияе зле на красотата на вашата походка или фигура. От друга страна, изкривяването на билото може да причини сериозни нарушения във функционирането на вътрешните органи, болки във врата и раменете, световъртеж, дихателни и сърдечно-съдови нарушения. Правилната стойка е в основата на благосъстоянието и красивото тяло. Ако прекарвате много време, седейки на офис стол, често шофирайки кола или изпълнявайки други задачи, имате нужда от устройство, което ще следи правилната позиция на гърба ви. Основният научен пробив на пазара на здравни продукти беше BSP Corrector електронен коректор на стойката. Това интелигентно устройство ви позволява винаги да поддържате равномерна стойка и сигнализира, ако позицията му е извита над зададената норма.

BSP Corrector – цена, отзиви, как работи?

Защо гърбицата е опасна? Пренебрегването на изкривяването на позата много бързо води до сериозни дегенеративни промени и деформации на гръбначния стълб. Гърбът ви ще изглежда изкривен и това може да съсипе дори най-атрактивния външен вид. Сколиозата ще намали ръста ви с 3-5 см. Но най-опасното е, че когато гръбначният стълб е извит, се появяват болки във врата, раменете и кръста. С течение на времето гърдите се деформират, натискът върху вътрешните органи се увеличава и работата им се нарушава.

Внимание! Единственият начин наистина да спрем този проблем е да възстановим мускулната памет!

За да постигнете тази цел, гърбът ви трябва да е в правилната позиция поне 1-2 часа на ден. Но как можете да контролирате това, ако постоянно се разсейвате и изпълнявате различни задачи? За тази цел е разработен BSP Corrector коректор на стойката с интелигентен сензор. Устройството е оборудвано със система за наблюдение на правилното положение на гръбначния стълб и издава вибрационен сигнал, ако ъгълът на наклона е по-висок от 25 градуса. Технологията за възстановяване е разработена от водещи специалисти по ортопедия и хирургия. Комплексът е сертифициран в международни организми, преминал успешно няколко етапа от клинични изпитвания и е одобрен за използване при профилактика и лечение на проблеми с изкривяване на позата.

BSP Corrector как работи?

Интелигентната система за управление помни правилната позиция на гърба ви и ще подава сигнали, ако започнете да се мърдате или прегърбите. Коректорът излъчва специален вибрационен сигнал (като на мобилен телефон), който само вие можете да усетите. Вибрацията ще продължи, докато не се върнете в правилната позиция. След няколко дни използване на този коректор, само 2 часа на ден, мускулната памет ще бъде напълно възстановена и гърбът ще може да бъде самостоятелно в равномерно положение. Продължителността на един курс на употреба, препоръчан от производителя на устройството, е само 14 дни. След това ще се занимавате с профилактика, като използвате това устройство веднъж на 3-6 месеца.

BSP Corrector – купуват, поръчка, доставка

Благодарение на уникалната технология, устройството работи дори когато работите, релаксирате, спортувате или просто се разхождате вечер в парка. За разлика от много аналози, BSP Corrector за корекция на стойката приляга плътно към тялото и остава напълно невидим за другите.

Боли ли ви гърбът или врата? Мехлемите и болкоуспокояващите няма да ви помогнат!

Основната задача на мехлемите, геловете или капсулите при болки в гърба е временно облекчаване на неприятните симптоми. Но тези лечения нямат нищо общо с позата ви – основната причина за болката ви. Само като вземете решение за BSP Corrector поръчка, ще можете да се отървете завинаги от проблемите с гърба си без операция и без скъпи процедури.

BSP Corrector отзиви:

Дъщеря ми учи в университет и прекарва много време на масата. Наскоро започнах да забелязвам, че раменете й се отпуснаха и се появи гърбица. Обърнахме се за помощ към специалист и той посъветва да използвате това устройство. Дъщеря ми носеше BSP Corrector България коректор на стойката всеки ден в продължение на 2-3 часа в продължение на 10 дни. През това време гърбицата напълно изчезна, позата стана равномерна и без изкривяване.

Работя като програмист и всеки ден седя 7-8 часа пред монитора. Наскоро започнах да усещам болки във врата и кръста. Опитах мехлеми и гелове, но те не дадоха резултат. Тогава реших BSP Corrector купуват в България. Получих поръчката ми много бързо. Започна да носи в продължение на няколко часа сутрин и вечер. Той наистина ми помогна да се отърва от болката в шията и да се върна към нормалния си живот.

Първоначално исках да си купя обикновен колан за корекция на стойката, но когато видях, че BSP Corrector цена е почти същото, реших да избера тази опция. Много е удобно, че има сензор със сигнал, който само аз мога да усетя. Веднага щом се огъна или забравя за правилното положение на гърба си, устройството започва да вибрира. Има мощна батерия. Един пълен цикъл от работата му ми беше достатъчен до 14 дни. Зарежда се много бързо.

BSP Corrector как да се използва? Вътре в опаковката има инструкция, която ще ви каже как да използвате устройството правилно. Преди да започнете курса, консултирайте се с Вашия лекар.

Поръчайте